- Konu Sahibi sevdicegim
-
Yok evetKısa ve net ''YOK''
Canim unutkanlik diye bisey yok benim esimde seker hastasi isine gelen hicbirseyi unutmadi unutmazda ozrllikle isle ilgili seyleriSenelerdir ne hatırlar nede hatırlatırım o hatırlayıp almadıktan sonra ben hatırlatınca kutlayacaksa valla hiç içim atmıyor bee öylesinide o yüzden artık bende onunkileri hatırlamamazlığa veriyorum... şeker hastası olduğu için onu koz olarak kullanıyor şeker hastaları unutkan olurmuş....amannnn gülüp geçiyoruz valla.... ama işle alakalı en ufak bir ayrıntıyı hayatta unutmaz... hepsi hafızada yazılıdır... sağlık olsun be kızlar sevelim, gülelim geçelim... kalpler kırılmasın yeterki... bunlar tatlı unutkanlıklar...
Canim benimki oncesinde de yok nisanliyken bi defa nasil olduysa kustuk gul aldi onu da posette getirdi dusun artik ve dogum gununude evlilik yil donumunude unutmaz ama biseyde yapmaz almazda yani piskinlik mi bu ne anlayamadim kendisi bile kazma oldugunu biliyo o kadar ki soyluyorum ona ya ne bikeyim insan istiyo o tarz seyler biraz heyecanlanmak sevinmek bizimde hakkimiz diye dusunuyorumEvlenmeden önce oto boka çicek alırdı hep kandırmış beni2 yıllık evliyim 2 doğum günümü bile unuttu evlilik yıldönümleride vasat sevgililer günündede annesi hatırlatmış hediye al demiş o şekilde yani valla iyi fikir utanıp yaparlar mı? Acaba
Insallah bizimde zamanla duzelir diyr dusunuyorum ama benimkinin huyu boyle sadece bana oyle degil aileden biriylede kusse yone ayni yani uzatiyo konusmuyor huyu batsin insallah onun yerine daha kusmeyen anlayisli bi huy gelsinBenim de bir kere başıma gelmişti bu yeni evliydim daha 2 ay olmuştu. Beni konuşturmuyordu sofrasını kendi koyuyordu sonra evliliğimiz oturmaya başladıkça olmadı böyle şeyler
Yapinca hevesimi kursagimda birakiyo yok bu ne yada haber veriyorum erken gel sana surprizim var diye isim var grc gelecegimfalan diyo bende artik ugrasmiyorum acikcasi ona en guzel surpriz sevdigi yemekleri yap yeter yani dalgaya aliyo isi bende kiriliyorum lanet edip birakiyorum herseyi ama esim boyle olunca benimde ona karsi ilgilm alakam azaliyo baska seylere ozeniyo insan sikinti strestenSiz yapıyor musunuz romantik bir şeyler, sürprizler?
Ilgisi yok canim oylr hergun biseyler yapsin diyrnlerden degilim ozel gunlerde birsey alip getirmesi yeterlidir benim icin ha yapmiyorsa da sorun degil kendi kaybeder ki farkindada her zaman diyo sen baslarda boyle degildin huyun degismis falan diyo bende kendine bak o zaman anlarsin niye huyum degismis senin bana davrandigin gibi davraniyorum deyince susup sesini cikarmazBiraz Dizi ve Film izlemeyi azaltmaniz lazim...
Ilgisi
Ilgisi yok canim oylr hergun biseyler yapsin diyrnlerden degilim ozel gunlerde birsey alip getirmesi yeterlidir benim icin ha yapmiyorsa da sorun degil kendi kaybeder ki farkindada her zaman diyo sen baslarda boyle degildin huyun degismis falan diyo bende kendine bak o zaman anlarsin niye huyum degismis senin bana davrandigin gibi davraniyorum deyince susup sesini cikarmaz
aahhh yooohBir cozumu olmali, boyle gitmemeli
Farkındaysan ne kadar ufak şeyler istiyoruz bu şekilde gönlümüz hoş tutulsa mutlu olup mutlu etmezmiyizyrn21 .!.:Canim benimki oncesinde de yok nisanliyken bi defa nasil olduysa kustuk gul aldi onu da posette getirdi dusun artik ve dogum gununude evlilik yil donumunude unutmaz ama biseyde yapmaz almazda yani piskinlik mi bu ne anlayamadim kendisi bile kazma oldugunu biliyo o kadar ki soyluyorum ona ya ne bikeyim insan istiyo o tarz seyler biraz heyecanlanmak sevinmek bizimde hakkimiz diye dusunuyorum
Canım bende seninle aynı durumdayım. Benimki dogum günümde mesaj atmıstı yanıma bile gelmemişti..Bugünde onun dogum gununu kutlamaya gittim cok sıradan davrandı. Bu odunları ne yapsak bilemedim ki.. Bu konuda yalnız değilmişim..Ozel gunleri unutmaz. Hatta gecen yilbasinda hediye almisti. Sasirmistim. Ama bu degil, paketin icindeki umrumda degil. Onun icindekini istiyorum. Benim icin birseyler dusunup yapsin. Ama cozumsuz sanirim
yaa tabiki unutmuyorlar... ama unutuyorlar diyede bizi unutmuyorlarki... benimkide işle alakalı herşeyi en ince detayına hatırlıyor aman yeterki onu hatırlasın şeker hastalığı kaçış noktası ama biz gülüp geçiyoruz... bizi artık unutma bahaneleri güldürüyor....Canim unutkanlik diye bisey yok benim esimde seker hastasi isine gelen hicbirseyi unutmadi unutmazda ozrllikle isle ilgili seyleri
hahahaha bak seninki kazma olmayı başarabilmişCanim benimki oncesinde de yok nisanliyken bi defa nasil olduysa kustuk gul aldi onu da posette getirdi dusun artik ve dogum gununude evlilik yil donumunude unutmaz ama biseyde yapmaz almazda yani piskinlik mi bu ne anlayamadim kendisi bile kazma oldugunu biliyo o kadar ki soyluyorum ona ya ne bikeyim insan istiyo o tarz seyler biraz heyecanlanmak sevinmek bizimde hakkimiz diye dusunuyorum
Ay benmde bi kez sevgililer gününde aldı gül o da dediğin gibi poşette odun tutar gibi tutmuş onu etrafına bakınıyor bide hala gören var mı diye. Alınca posetten çıkarıp bakamadım zaten evde açtım :) komik geliyor bana ya çocuk gibi :)Canim benimki oncesinde de yok nisanliyken bi defa nasil olduysa kustuk gul aldi onu da posette getirdi dusun artik ve dogum gununude evlilik yil donumunude unutmaz ama biseyde yapmaz almazda yani piskinlik mi bu ne anlayamadim kendisi bile kazma oldugunu biliyo o kadar ki soyluyorum ona ya ne bikeyim insan istiyo o tarz seyler biraz heyecanlanmak sevinmek bizimde hakkimiz diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?