- 3 Eylül 2014
- 178
- 184
- 48
- 40
- Konu Sahibi sevdicegim
-
Benim de bir kere başıma gelmişti bu yeni evliydim daha 2 ay olmuştu. Beni konuşturmuyordu sofrasını kendi koyuyordu sonra evliliğimiz oturmaya başladıkça olmadı böyle şeylerCanim oyle ama sabah kahvalti beraber yapiyoruz aksam ben once yiyorum gelince hazirliyo kendine birakmiyo ben hazirlayayim
Aaaaaa pislikkkkkbi arkadaş vardı kocası her istediğini yapar özel günlerini unutmaz. afedersiniz orasının burasının temizliğini bile kocası yapıyodu. sonra arkadaş öğrendi ki kocası travesti düşkünüymüş. bu evden çıkınca hemen eve getiriyomuş.
Bende çook gülmüştüm kızayım mı güleyim mi.... amannn valla gülüp geçiyoruz artık.... bizde hatırlanmayınca gayet normal hatırlanırsa sıkıntıbence çok güzel el emeği
yani bu beraber olduğun kişşinn kişiliği ve değişmez,,,, bence kötü bir şey değil,,, ama tabiki de tercih meselesi,, siz hayatınızı nasıl bir insanla geçirmek istiyorsunuz????Merhaba hanimlar. Size danismam gereken bir konu var. 1,5 senedir iliskim var. Yaz sonu evlenmeyi dusunuyoruz. Ama kafam karisik. Cunku benimki fazlasiyla odun. Ozel gunler (d.gunu sevgililer gunu) disinda hicbirsey yapmiyor. Bir kere cicek aldi sadece. Onu da ben soyledim. Kavga sonrasi eli bos gelme barismam diye. Basbasa bir yerlere gidiyoruz ama hic extra birsey yok. Ne bileyim az romantik seyler, suprizler istiyorum. Mum yaksin, dans edelim, cicek alsin. Ama yok. Soyleyince ben yapamiyorum diyor, degiscem diyor ama sonuc 0. Ne yapmasi gerektigini dusunemiyor bile. Aklina gelmemesi de garip geliyor bana. Ilerisi icin endiseliyim. Suan bu konulardan oturu konusmuyorum onunla. Ne yapmam lazim sizce?
Merhaba hanimlar. Size danismam gereken bir konu var. 1,5 senedir iliskim var. Yaz sonu evlenmeyi dusunuyoruz. Ama kafam karisik. Cunku benimki fazlasiyla odun. Ozel gunler (d.gunu sevgililer gunu) disinda hicbirsey yapmiyor. Bir kere cicek aldi sadece. Onu da ben soyledim. Kavga sonrasi eli bos gelme barismam diye. Basbasa bir yerlere gidiyoruz ama hic extra birsey yok. Ne bileyim az romantik seyler, suprizler istiyorum. Mum yaksin, dans edelim, cicek alsin. Ama yok. Soyleyince ben yapamiyorum diyor, degiscem diyor ama sonuc 0. Ne yapmasi gerektigini dusunemiyor bile. Aklina gelmemesi de garip geliyor bana. Ilerisi icin endiseliyim. Suan bu konulardan oturu konusmuyorum onunla. Ne yapmam lazim sizce?
Merhaba hanimlar. Size danismam gereken bir konu var. 1,5 senedir iliskim var. Yaz sonu evlenmeyi dusunuyoruz. Ama kafam karisik. Cunku benimki fazlasiyla odun. Ozel gunler (d.gunu sevgililer gunu) disinda hicbirsey yapmiyor. Bir kere cicek aldi sadece. Onu da ben soyledim. Kavga sonrasi eli bos gelme barismam diye. Basbasa bir yerlere gidiyoruz ama hic extra birsey yok. Ne bileyim az romantik seyler, suprizler istiyorum. Mum yaksin, dans edelim, cicek alsin. Ama yok. Soyleyince ben yapamiyorum diyor, degiscem diyor ama sonuc 0. Ne yapmasi gerektigini dusunemiyor bile. Aklina gelmemesi de garip geliyor bana. Ilerisi icin endiseliyim. Suan bu konulardan oturu konusmuyorum onunla. Ne yapmam lazim sizce?
nazik erkek mi???????evlendiğinde de adamın başının etini yiyeceksen ayrıl adama yazık etme.tanışırken merasimlerden hoşlandığınızı bu sebepten küsebileceğinizi söyleyecektiniz.yazık etmeyin adama ayrılın nazik bir erkek bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?