odunluğa çözüm var mı?

Canim oyle ama sabah kahvalti beraber yapiyoruz aksam ben once yiyorum gelince hazirliyo kendine birakmiyo ben hazirlayayim
Benim de bir kere başıma gelmişti bu yeni evliydim daha 2 ay olmuştu. Beni konuşturmuyordu sofrasını kendi koyuyordu sonra evliliğimiz oturmaya başladıkça olmadı böyle şeyler

bi arkadaş vardı kocası her istediğini yapar özel günlerini unutmaz. afedersiniz orasının burasının temizliğini bile kocası yapıyodu. sonra arkadaş öğrendi ki kocası travesti düşkünüymüş. bu evden çıkınca hemen eve getiriyomuş.

çok işin var çok...ya sen onu değiştireceksin yada değişmesini beklemeyeceksin..çünkü odunluk baki...yak gitsin..

Aaaaaa pislikkkkk

Benim odunada bir keresinde insan bi çiçek alırda gelir diye baya bi yüklenmiştim adam bu ya onu bile kursağımda bıraktı.... kızımla oturup bu çiçekleri yapmışlardı... Al sana çiçek el yapımı 5 dakikada hazır.... ( Romantik odun)

bence çok güzel el emeği
Bende çook gülmüştüm kızayım mı güleyim mi.... amannn valla gülüp geçiyoruz artık.... bizde hatırlanmayınca gayet normal hatırlanırsa sıkıntı bünye alışık değil... maazallah akıl sağlığından şüphe ederim

Herkes romantik değildir romantik olmak zorunda da degildir. Mesela bende romantik olmayi beceremem yapmaya calissam elime yüzüme bulastiririm. Lafi dolandiramam çiçekten bocekten denizden bahsedemem seviyorsam seviyorum derim sevmiyorsam sevmiyorum.. Eger romantizme bu kadar önem veriyorsan evlilik adimini atmadan önce bir kez daha düşün ileride büyük sorun yaratir mi diye. Sonra esim hic romantik değil bıktım sıkıldm dersen bilmiyor muydun evlenmeden ? cevabini alirsin herkesten.

yani bu beraber olduğun kişşinn kişiliği ve değişmez,,,, bence kötü bir şey değil,,, ama tabiki de tercih meselesi,, siz hayatınızı nasıl bir insanla geçirmek istiyorsunuz????
bence sizin burada oturup karar vermeniz gerekiyor,,,

Burcu ne sevgilinin?

Hayat bir romantik komedi degil. Kusura bakmada, bu ne saçma beklentiler? Lise çagindaki bir kizdan beklerim böyle beklentileri fakat siz ciddi ciddi bide evlilik planlari yapiyorsunuz. Evlilik öyle toz pembe birsey degil zaten. Önemli olan huzur, saygidir, beraber ortak noktalarin olmasi, hayata bakisiniz ayni olmasi,..

Dogruyu söylemek gerekirse benim esim durmadan hediye alsa, dans etmeye çalissa heralde kahkaha atardim. Cok fazla klise seyler bunlar. Biraz uyan, gerçek hayata katil canim.. ha, bide sakin evlenme daha. Evlenmek için yeterici kadar olgun degilsin.

bunlar odunluksa bende kendi odunluğuma çare arayım
çünki bu tarz şeyler bana çok itici geliyor

yaa şaka bi yana da bu adam hatırlaması gereken bütün günleri hatırlıyormuş... üstüne birde fazlasıyla odun demişsiniz.... bunları hatırlayıp fazlasıyla odunsa bu kadar yorumu yapan bayanların bende dahil bizimkiler nasıl odun oluyor acaba..... merak ettiğim siz daha neyi hatırlamasını bekliyorsunuz....

Bir an acaba bu konuyu ben mi actim diye düşündüm.çünkü tamamiyle beni anlatmissin gece hafta kavga çıkardım okul cikisima cicekle gelmis tabi ben dedikten sonra ne anlami var

Malesef değişmeleri çok zor. Benimki yıldönümünü unuttu. Ama ilk tanıştığımızda çok daha odundu baya yol katetti. Beraberken filan romantiklik yapıyor. Olumlu gelişme olduğu için göz yumuyorum. Sizde hiç olumlu gelişme olmadı mı? Öyleyse durum biraz sıkıntılı :/ açık açık konuşun bence. Her kadın gibi benimde ilgiye ihtiyacım var biraz daha çabalayamaz mısın vs diyebilirsin

valla adamın tepesine çökerek hediyeler aldırarak nasıl mutlu oluyorsunuz gerçekten anlamıyorum... sonrada almadımmı yapmadım mı diye yüzünüze vurur durur... sizde ben söyledikten sonra ne anlamı kaldıki dersiniz... ve başa döneriz evet siz söyledikten sonra bi anlamı yok... gidin istediğinizi kendiniz alın en azından hem yaptırıp hemde sonra yüzünüze vurmasını engelleyin bari....

Ayy bu adam fazlasıyla odunsa benimki ne acaba doğum günümü bile ben hatırlattım :) Ama ben onu odunluğuyla seviyorum

öğretmenler gününde bahçeden gül kopardı verdi elime ben de aldım kuruttum saklıyorum. Bence yeter, adamın içinden gelen o çünkü. Ve bence benim zorlamamla alacağı bir demet gülden daha anlamlı

şu adamları biraz olduğu gibi kabul edelim bayanlar kendimizi de onları da üzmeyelim dimi

evlendiğinde de adamın başının etini yiyeceksen ayrıl adama yazık etme.tanışırken merasimlerden hoşlandığınızı bu sebepten küsebileceğinizi söyleyecektiniz.yazık etmeyin adama ayrılın nazik bir erkek bulun

nazik erkek mi??????? bütün özel günleri hatırlayan bir erkek fazlasıyla odun olarak adlandırılıyor... daha ne kadar nazik olabilirki soruyorum konu sahibine ne istiyorsun diye cevapta vermiyorki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…