odunlugun bu kadarı....

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
gecen hafta sevgilimin yanındaydım kızlar. ya gunlerdır içim içimi yiyor bu durumu kimseye de anlatamıyorum.

benim odun sevgilim hazır işe gitmişken akşama güzel bir süpriz yapayım dedim. hep hayalimdi mumlar, yemek, güller... bilmediğim bi şehirde sabahtan uyanıp önce market alışverişini yaptım, sonra bir sürü büyüklü küçüklü mumlar aldım, iki tabak, bardak bir kaç mutfak eşyası daha aldım. eve geldim yemeği yaptım, masayı hazırladım.
mumları yerleştirdim. herşey tam istediğim gibi olmustu. ki sabahtan akşama kadar akşam için hazırlanmaktan helak olmustum ama kendimi de ihmal etmedim tabi...

bir önceki gün konusmustuk pilavla nugget yapacaktım. o günkü menü de pilav, havuç mücver, rus salatası, salata, patates yemeği, ve tatlılar yaptım. nuggetı unuttum

eve geldi heyecanla açtım kapıyı... şöyle etrafa baktı gülümsedi hiç bişey söylemedi.
ardına masaya geçince nugget yapmadın mı diye sordu, unuttugumu söyledım. ne kadar para harcadın dedi bu sorulacak soru mu. ya ben sen mutlu ol diye sabahtan aksama kadar hazırlık yapıyorum dediği şeye bak.
sonradan hayatım teşekkür ederim herşey çok güzel olmuş ama keşke masraf yapmasaydın. bugun ben iş yerinde eve gidince pilav ve nugget bulacagımı ummustum inan sadece onları yapmıs olsan daha mutlu olurdum dedi. abartmıssın iki mum da yeterdi. para harcamasaydın su bu... moralimi alt üst etti. masayı kaldırdım suratım asıldı sonra gönlümü almaya calıstı öpmeler sarılmalar felan, derken mumun kanepeye damladıgını gördü kıyameti kopardı... annem senelerdir gözü gibi bakıyor bunlara iki dk da mahvettin. dikkatsizsin, sakarsın, düşüncesizsin... abartısız bir saat konustu konustu. dır dır konusunda bayanların adı çıkmıs.
sırf sesini duymayayım diye gectım odaya yatıyorum ama sesini duymamak ne mümkün kendi kendine hala konusuyor. en sonunda dayanamadım ben de kızdım olduysa oldu bir kere soylersin. bir saat konusmazsın. yeter artık dedim. tartıstık heyecanla bekledıgım aksam bu sekılde bitiyordu...
yuzunu gormeyım dıye yıne gectım odaya yattım bu sefer arkamdan gelmıs özür dilerim. kırmak ıstememıstım. biliyorsun beni saman alevi gibiyim abarttım farkındayım. gibi laflar etmeye devam etti. sonuc dayanamadım barıstım ama o gunden sonra o aksam aklımdan cıkmıyor.
canım sıkılıyor, düşünceler içerisindeyim.... sadece yazmak rahatlamak ıstedım.

Çok sinir bozucu. O davranışından sonra 1 dk daha yanında durmazdım. Gitsin otursun annesinin gözü gibi baktığı kanepelere onlarla aşk yaşasın.

Hem cimri hem sinirli biri .iki kötü bir arada daha kötüsü bu huylar değişmez .Yaslansada aynı huy sürer
Birde şu var hak yemeyeyim koltuğa mum camlardan annem canıma okur.
Annesinden korkmuş olabilir normaldir.

Yalnız yaşadığı için bir anda düzeninin bozulduğunu düşünmüş.
Bu yalnız yaşayan insanlarda hep vardır.
Bende evlenince zor alıştım evde birinin olmasına...(halada geçmedi)
O biraz abartmış ama sende kanepeye mum damlatmışın bacımm. (çıkmaz leke)
Ha bide patates yemeğide pek ilgi çekici özel olmamış
Ben çok haksız görmedim sevgilinizi... ayrıca birsürü mum falan almışsın.. belki adam ekonomi yapıyor.. sanırım onun parasıyla aldınız..
Neyse ben burda yorumumu sonlandırıyım.

O nugget la pilava odaklanmış belli ki :)) erkekler bu kadar duygusal ve romantik olamayabiliyor malesef.. Ama kanepe olayını abartmış. Bence bi yerden kırgınlığını unutmadığını belli et..

Burcu ne sevgilinin?

Odunmus gercekten. Cimriymis te.

Yazdıklarınızı okuyunca geçmişe gittim eski sevgilim geldi aklıma. Sürpriz bir şeyler hazırlasam mutlaka rezil ederdi hiçbir şey olmasa salatanın marulları büyük olmuş gibi saçma sapan bir şey bulurdu. Hakkında kötü konuşmuyorum ama bu yüzden eski :) Şimdiki dışarıdan yemek söylesem bile eline sağlık diyor. Değer veren insanlarla birlikte olmak gerekiyor, ne bileyim.

ya kusura bakmayın nolur sormadan edemedim
evlenmeden evli gibi mi yaşıyorsunuz
yani bu her konuda tartışmanız da aynı evliler gibi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…