• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odunlugun bu kadarı....

Mum ışığında yemek yemeyi seven adam var mı ki.

Ama koltuğa fln laf etmesi tuhaf , bir yerleri fena halde kalkmış.

Erkek milletine yüz vermeye gelmiyor onlar için birşeyler yaptıkça değersizleşiyoruz sanırım

Ay cok sinir bozucu bi durum cidden he.
yapmamak lazim iste surpriz falan. Anlamiyorlar.

Çok sinir bozucu. O davranışından sonra 1 dk daha yanında durmazdım. Gitsin otursun annesinin gözü gibi baktığı kanepelere onlarla aşk yaşasın.

kesinlikle çok sinir bozucu. erkek milletine hakikaten hiç bişey yaranılmıyor.odunlar.

Hem cimri hem sinirli biri .iki kötü bir arada daha kötüsü bu huylar değişmez .Yaslansada aynı huy sürer
Birde şu var hak yemeyeyim koltuğa mum camlardan annem canıma okur.
Annesinden korkmuş olabilir normaldir.

ama annesi vermiş sonucta al sen kullan diye. sanmıyorum annesinin bişey dıyecegını öyle bir kadın değil.

ayıya bak. bir de bu adamla hala birliktesin yani. yaptığın çabayı görmeyip üstüne niye yaptın diye vır vır. otursun anasının gözü gibi baktığı koltuklarda anasının dizinin dibinde. işin zor söyleyeyim

hem de çok zor bacım. sence bu odun yontulur mu?

Yalnız yaşadığı için bir anda düzeninin bozulduğunu düşünmüş.
Bu yalnız yaşayan insanlarda hep vardır.
Bende evlenince zor alıştım evde birinin olmasına...(halada geçmedi)
O biraz abartmış ama sende kanepeye mum damlatmışın bacımm. (çıkmaz leke)
Ha bide patates yemeğide pek ilgi çekici özel olmamış
Ben çok haksız görmedim sevgilinizi... ayrıca birsürü mum falan almışsın.. belki adam ekonomi yapıyor.. sanırım onun parasıyla aldınız..
Neyse ben burda yorumumu sonlandırıyım.

yeni eve çıktı canım ayrıca iki gun kaldım evinde düzeninin bozuldugunu düşündüğünü sanmam, çünkü o ana kadar herşey cok guzeldi.
ben bilerek damlatmadım. mumlar ne güzel duruyordu:)
patates yemeği yaptım elimde fazladan bi malzeme yoktu:(
ekonomi yapıyor kendi çapında evet, ama onun parasıyla asla bişeyler yapmam ben. çok şükür çalısıyor kazanıyorum. tamamıyle benden gitti maddiyat.

Eyvah eyvah.. Sanırım bunlar evlendikten sonra yasayacaklarinizin bir fragmani :KK53:

korku filmi gibi:)

Beklentileriniz aynı değil, evlenirseniz pek anlaşabileceğinizi düşünmüyorum.

aslında o ana kadar harikaydı herşey.

Boşa kürek çektiğini fark et...
düz adamlardan işte...

O nugget la pilava odaklanmış belli ki :)) erkekler bu kadar duygusal ve romantik olamayabiliyor malesef.. Ama kanepe olayını abartmış. Bence bi yerden kırgınlığını unutmadığını belli et..

o günden sonra hiç bişey demedim, konusunu dahi açmadım. sadece bir kere naptın cıktı mı mum lekeleri dedim. bakmadım dedi...

Burcu ne sevgilinin?

boğa...

Annesiyle aynı evde misiniz? Neden annemin mobilyalarını mahvettin gibi bir çıkış yaptı ki?
Ayrıca bir daha süpriz yapmayın, bıkana kadar da nugget pişirin evde.

kesinlikle çok sinir bozucu. erkek milletine hakikaten hiç bişey yaranılmıyor.odunlar.

ama annesi vermiş sonucta al sen kullan diye. sanmıyorum annesinin bişey dıyecegını öyle bir kadın değil.

hem de çok zor bacım. sence bu odun yontulur mu?

yeni eve çıktı canım ayrıca iki gun kaldım evinde düzeninin bozuldugunu düşündüğünü sanmam, çünkü o ana kadar herşey cok guzeldi.
ben bilerek damlatmadım. mumlar ne güzel duruyordu:)
patates yemeği yaptım elimde fazladan bi malzeme yoktu:KK43:
ekonomi yapıyor kendi çapında evet, ama onun parasıyla asla bişeyler yapmam ben. çok şükür çalısıyor kazanıyorum. tamamıyle benden gitti maddiyat.

korku filmi gibi:)

aslında o ana kadar harikaydı herşey.

o günden sonra hiç bişey demedim, konusunu dahi açmadım. sadece bir kere naptın cıktı mı mum lekeleri dedim. bakmadım dedi...

boğa...

Odun burcu da degil aslinda ama odun gibi davranmis gercekten

ya kusura bakmayın nolur sormadan edemedim
evlenmeden evli gibi mi yaşıyorsunuz o_O
yani bu her konuda tartışmanız da aynı evliler gibi olmuş.

hayır sadece bulundugu şehirde bi işimden dolayı iki gün misafiri oldum..

Mum lekesi için de ütüyle lekenin üstünden geçip hemen peçete koyun. Eriyen kısım hemen peçeteye yapışıyor.

şimdi..
romantik olmayan ve yemeli seven biri olarak şunları söyleyebilirim.
pilavla patates yemeği hakikaten kötü bir menü olmuş. yanına ne salata yaparsan yap kurtarmaz. mis gibi nugget varken patatesi görünce sinir olmuştur adam.
bide komtuğa mum damlatmışsın çıkmaz yani.
bence adam yemeği beğenmemiş. bunun için boşa harcadığını düşünmüş.
işin yanlış tarafı bunu içinen düşünmesi gerekirdi.
mesela benim eşim, benim bi kadın olarak bu kadar odun olduğumu bilmez.
genelde aldığı hediyeleri beğenmem ve pahalı bulurum. ama söylemem tabi hevesi kaçmasın diye. örneğin yılbaşına bi ayakkabı almış sivri burun ki ben sivri burun hiç sevmem. ayağım bile girmedi içine. ben çok sevinmiş gibi yaptım. başka bişeyle değişicem. ama o ayakkabıya da o para verilirmi kardeşim.
demem o ki adamın yerinde olsam patatese acaip bozulurdum arkadaşım. ama belli etmemeye çalışırdım.
yolla onu biraz ders vereyim.
"odunluk nasıl saklanır"

Erkek milletine yüz vermeye gelmiyor onlar için birşeyler yaptıkça değersizleşiyoruz sanırım

ters davrandıgım zaman da adım değiştin sene çıkıyor. ama haklısın etrafıma bakıyorum kızlar erkeklere yapmadıgını bırakmıyorlar nasıl değerliler. doğalarında ezilme arzuları var sanırım.

gecen hafta sevgilimin yanındaydım kızlar. ya gunlerdır içim içimi yiyor bu durumu kimseye de anlatamıyorum.

benim odun sevgilim hazır işe gitmişken akşama güzel bir süpriz yapayım dedim. hep hayalimdi mumlar, yemek, güller... bilmediğim bi şehirde sabahtan uyanıp önce market alışverişini yaptım, sonra bir sürü büyüklü küçüklü mumlar aldım, iki tabak, bardak bir kaç mutfak eşyası daha aldım. eve geldim yemeği yaptım, masayı hazırladım.
mumları yerleştirdim. herşey tam istediğim gibi olmustu. ki sabahtan akşama kadar akşam için hazırlanmaktan helak olmustum ama kendimi de ihmal etmedim tabi...

bir önceki gün konusmustuk pilavla nugget yapacaktım. o günkü menü de pilav, havuç mücver, rus salatası, salata, patates yemeği, ve tatlılar yaptım. nuggetı unuttum :KK43:

eve geldi heyecanla açtım kapıyı... şöyle etrafa baktı gülümsedi hiç bişey söylemedi.
ardına masaya geçince nugget yapmadın mı diye sordu, unuttugumu söyledım. ne kadar para harcadın dedi bu sorulacak soru mu. ya ben sen mutlu ol diye sabahtan aksama kadar hazırlık yapıyorum dediği şeye bak.
sonradan hayatım teşekkür ederim herşey çok güzel olmuş ama keşke masraf yapmasaydın. bugun ben iş yerinde eve gidince pilav ve nugget bulacagımı ummustum inan sadece onları yapmıs olsan daha mutlu olurdum dedi. abartmıssın iki mum da yeterdi. para harcamasaydın su bu... moralimi alt üst etti. masayı kaldırdım suratım asıldı sonra gönlümü almaya calıstı öpmeler sarılmalar felan, derken mumun kanepeye damladıgını gördü kıyameti kopardı... annem senelerdir gözü gibi bakıyor bunlara iki dk da mahvettin. dikkatsizsin, sakarsın, düşüncesizsin... abartısız bir saat konustu konustu. dır dır konusunda bayanların adı çıkmıs.
sırf sesini duymayayım diye gectım odaya yatıyorum ama sesini duymamak ne mümkün kendi kendine hala konusuyor. en sonunda dayanamadım ben de kızdım olduysa oldu bir kere soylersin. bir saat konusmazsın. yeter artık dedim. tartıstık heyecanla bekledıgım aksam bu sekılde bitiyordu...
yuzunu gormeyım dıye yıne gectım odaya yattım bu sefer arkamdan gelmıs özür dilerim. kırmak ıstememıstım. biliyorsun beni saman alevi gibiyim abarttım farkındayım. gibi laflar etmeye devam etti. sonuc dayanamadım barıstım ama o gunden sonra o aksam aklımdan cıkmıyor.
canım sıkılıyor, düşünceler içerisindeyim.... sadece yazmak rahatlamak ıstedım.

Off adamın dırdırcısı da hiç çekilmez ..
Bu adamla işin var senin üzer seni iyi düşün derim ..
Benim eşimde bu model ... Çok can sıkar böylesi .
Ben gerçek yüzünü evlendikten sonra gördüm ..
Yontmak için de çok uğraştım .. çizgini çok net bir şekilde çek hemen yumuşama derim .

ters davrandıgım zaman da adım değiştin sene çıkıyor. ama haklısın etrafıma bakıyorum kızlar erkeklere yapmadıgını bırakmıyorlar nasıl değerliler. doğalarında ezilme arzuları var sanırım.

Yuh, yok artık ya. Bu odunluğun da ötesinde bi durum bence. Keşke hemen affetmeseydin, biraz süründürseydin.

Yazdıklarınızı okuyunca geçmişe gittim eski sevgilim geldi aklıma. Sürpriz bir şeyler hazırlasam mutlaka rezil ederdi hiçbir şey olmasa salatanın marulları büyük olmuş gibi saçma sapan bir şey bulurdu. Hakkında kötü konuşmuyorum ama bu yüzden eski :) Şimdiki dışarıdan yemek söylesem bile eline sağlık diyor. Değer veren insanlarla birlikte olmak gerekiyor, ne bileyim.

haklısın bazen bende diyorum ya değerini bilen çıkacak bırak bu odunu diye. ama bu sefer gönlüm seviyorsun saçmalama diyor.:(

Off adamın dırdırcısı da hiç çekilmez ..
Bu adamla işin var senin üzer seni iyi düşün derim ..
Benim eşimde bu model ... Çok can sıkar böylesi .
Ben gerçek yüzünü evlendikten sonra gördüm ..
Yontmak için de çok uğraştım .. çizgini çok net bir şekilde çek hemen yumuşama derim .

neler denediniz peki yontmak için. bazen bunalıyorum bende.

sevgilinize hak verdigim yonleri var aslında, daha dogrusu o koltuktaki lekeye sinirlenmesini vs anlıyorum diyeyim. hatta aldıgınız tabaga kadar gereksiz gorur icimden pfff ler bunu nereye koycam simdi diye dusunmeye baslardım : ))

ancak ne olursa olsun siz bir emek koymussunuz ortaya.
o kadar ugrasıp mutfaktan hicbir sey cıkaramayabilirdiniz de... onemli degil diyip sizin cabanıza gulumseyip hemen dısarı yemege cıkarabilir ya da dısardan yemek isterdi mesela.

ama siz tavuk haric her seyi yapmıssınız, memnun olup bana o bile fazlaydı sen neler yapmıssın diyip sevinecegi yerde sacma sapan konusmus.
madem bi halt yedi, sussun. bu sefer koltukla tekrar tekrar parlamıs.

Yuh, yok artık ya. Bu odunluğun da ötesinde bi durum bence. Keşke hemen affetmeseydin, biraz süründürseydin.

dayanamıyorum ki canımı sıksa ardından iki bebeğim aşkım hemen yumusuyorum:(

gecen hafta sevgilimin yanındaydım kızlar. ya gunlerdır içim içimi yiyor bu durumu kimseye de anlatamıyorum.

benim odun sevgilim hazır işe gitmişken akşama güzel bir süpriz yapayım dedim. hep hayalimdi mumlar, yemek, güller... bilmediğim bi şehirde sabahtan uyanıp önce market alışverişini yaptım, sonra bir sürü büyüklü küçüklü mumlar aldım, iki tabak, bardak bir kaç mutfak eşyası daha aldım. eve geldim yemeği yaptım, masayı hazırladım.
mumları yerleştirdim. herşey tam istediğim gibi olmustu. ki sabahtan akşama kadar akşam için hazırlanmaktan helak olmustum ama kendimi de ihmal etmedim tabi...

bir önceki gün konusmustuk pilavla nugget yapacaktım. o günkü menü de pilav, havuç mücver, rus salatası, salata, patates yemeği, ve tatlılar yaptım. nuggetı unuttum :KK43:

eve geldi heyecanla açtım kapıyı... şöyle etrafa baktı gülümsedi hiç bişey söylemedi.
ardına masaya geçince nugget yapmadın mı diye sordu, unuttugumu söyledım. ne kadar para harcadın dedi bu sorulacak soru mu. ya ben sen mutlu ol diye sabahtan aksama kadar hazırlık yapıyorum dediği şeye bak.
sonradan hayatım teşekkür ederim herşey çok güzel olmuş ama keşke masraf yapmasaydın. bugun ben iş yerinde eve gidince pilav ve nugget bulacagımı ummustum inan sadece onları yapmıs olsan daha mutlu olurdum dedi. abartmıssın iki mum da yeterdi. para harcamasaydın su bu... moralimi alt üst etti. masayı kaldırdım suratım asıldı sonra gönlümü almaya calıstı öpmeler sarılmalar felan, derken mumun kanepeye damladıgını gördü kıyameti kopardı... annem senelerdir gözü gibi bakıyor bunlara iki dk da mahvettin. dikkatsizsin, sakarsın, düşüncesizsin... abartısız bir saat konustu konustu. dır dır konusunda bayanların adı çıkmıs.
sırf sesini duymayayım diye gectım odaya yatıyorum ama sesini duymamak ne mümkün kendi kendine hala konusuyor. en sonunda dayanamadım ben de kızdım olduysa oldu bir kere soylersin. bir saat konusmazsın. yeter artık dedim. tartıstık heyecanla bekledıgım aksam bu sekılde bitiyordu...
yuzunu gormeyım dıye yıne gectım odaya yattım bu sefer arkamdan gelmıs özür dilerim. kırmak ıstememıstım. biliyorsun beni saman alevi gibiyim abarttım farkındayım. gibi laflar etmeye devam etti. sonuc dayanamadım barıstım ama o gunden sonra o aksam aklımdan cıkmıyor.
canım sıkılıyor, düşünceler içerisindeyim.... sadece yazmak rahatlamak ıstedım.
kızım ne uğraşıyosun romantizm bunların neyine! akılları ya aşağıda ya midelerinde !
kusura bakmada seninki odunluğuda geçmiş! bütün pişirdiklerini, aldıklarını toplayıp getirseydin keşke! (tabi olmaz sinirimden söylüyorum)
bunları ezdikçe ezicen ezdikçe ezicen bunlara anca öyleleri yaranır!
ay bide koltuk var! ayyyy demekki evlensen kazara bi eşya kırsan mahkemelik falan oluncak!

neler denediniz peki yontmak için. bazen bunalıyorum bende.

Bana her böyle kaba davrandığında ( kendisi boş şeylere tepki verip sinirlenmeyi çok sever ) ben de ona karşılık verdim
öyle bir özürle onunla barışmadım, ceza ödül yöntemi çocuğa uygular gibi ..
O sabırlı olduğunda ben daha çok adım attım, aksi davrandığında da ben daha kaba oldum ..
Ama bu benim için çok yıpratıcıydı .. Hala da öyle ..
Şuan eskiye oranla çok daha iyi ama benden giden o kadar çok şey var ki ..
Boşanmaya cesaretim olsa, ya da eşimin diğer artılarını göz ardı edebilsem kesin ayrılırdım ..
Ben 2 yıldır evliyim ve ilk 1,5 yılı berbattı ..
O yüzden sana tavsiyem iyi ölç tart kararını öyle ver ciddi bir adım atmadan .
Bu tepkiler şimdi basit görünse de evlendikten sonra çok daha can sıkıcı bir hal alıyor .

ayyy gel beni boğazla cinsinden bu da..
bence odunluk değil bu yani adam resmen sinir bozucu...

Back
X