Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok sinir bozucu bi durum cidden he.
yapmamak lazim iste surpriz falan. Anlamiyorlar.
Çok sinir bozucu. O davranışından sonra 1 dk daha yanında durmazdım. Gitsin otursun annesinin gözü gibi baktığı kanepelere onlarla aşk yaşasın.
Hem cimri hem sinirli biri .iki kötü bir arada daha kötüsü bu huylar değişmez .Yaslansada aynı huy sürer
Birde şu var hak yemeyeyim koltuğa mum camlardan annem canıma okur.
Annesinden korkmuş olabilir normaldir.
ayıya bak. bir de bu adamla hala birliktesin yani. yaptığın çabayı görmeyip üstüne niye yaptın diye vır vır. otursun anasının gözü gibi baktığı koltuklarda anasının dizinin dibinde. işin zor söyleyeyim
Yalnız yaşadığı için bir anda düzeninin bozulduğunu düşünmüş.
Bu yalnız yaşayan insanlarda hep vardır.
Bende evlenince zor alıştım evde birinin olmasına...(halada geçmedi)
O biraz abartmış ama sende kanepeye mum damlatmışın bacımm. (çıkmaz leke)
Ha bide patates yemeğide pek ilgi çekici özel olmamış
Ben çok haksız görmedim sevgilinizi... ayrıca birsürü mum falan almışsın.. belki adam ekonomi yapıyor.. sanırım onun parasıyla aldınız..
Neyse ben burda yorumumu sonlandırıyım.
Eyvah eyvah.. Sanırım bunlar evlendikten sonra yasayacaklarinizin bir fragmani![]()
Beklentileriniz aynı değil, evlenirseniz pek anlaşabileceğinizi düşünmüyorum.
Boşa kürek çektiğini fark et...
düz adamlardan işte...
O nugget la pilava odaklanmış belli ki :)) erkekler bu kadar duygusal ve romantik olamayabiliyor malesef.. Ama kanepe olayını abartmış. Bence bi yerden kırgınlığını unutmadığını belli et..
Burcu ne sevgilinin?
kesinlikle çok sinir bozucu. erkek milletine hakikaten hiç bişey yaranılmıyor.odunlar.
ama annesi vermiş sonucta al sen kullan diye. sanmıyorum annesinin bişey dıyecegını öyle bir kadın değil.
hem de çok zor bacım. sence bu odun yontulur mu?
yeni eve çıktı canım ayrıca iki gun kaldım evinde düzeninin bozuldugunu düşündüğünü sanmam, çünkü o ana kadar herşey cok guzeldi.
ben bilerek damlatmadım. mumlar ne güzel duruyordu:)
patates yemeği yaptım elimde fazladan bi malzeme yoktu
ekonomi yapıyor kendi çapında evet, ama onun parasıyla asla bişeyler yapmam ben. çok şükür çalısıyor kazanıyorum. tamamıyle benden gitti maddiyat.
korku filmi gibi:)
aslında o ana kadar harikaydı herşey.
o günden sonra hiç bişey demedim, konusunu dahi açmadım. sadece bir kere naptın cıktı mı mum lekeleri dedim. bakmadım dedi...
boğa...
ya kusura bakmayın nolur sormadan edemedim
evlenmeden evli gibi mi yaşıyorsunuz
yani bu her konuda tartışmanız da aynı evliler gibi olmuş.
Mum ışığında yemek yemeyi seven adam var mı ki.
Ama koltuğa fln laf etmesi tuhaf , bir yerleri fena halde kalkmış.
Erkek milletine yüz vermeye gelmiyor onlar için birşeyler yaptıkça değersizleşiyoruz sanırım
gecen hafta sevgilimin yanındaydım kızlar. ya gunlerdır içim içimi yiyor bu durumu kimseye de anlatamıyorum.
benim odun sevgilim hazır işe gitmişken akşama güzel bir süpriz yapayım dedim. hep hayalimdi mumlar, yemek, güller... bilmediğim bi şehirde sabahtan uyanıp önce market alışverişini yaptım, sonra bir sürü büyüklü küçüklü mumlar aldım, iki tabak, bardak bir kaç mutfak eşyası daha aldım. eve geldim yemeği yaptım, masayı hazırladım.
mumları yerleştirdim. herşey tam istediğim gibi olmustu. ki sabahtan akşama kadar akşam için hazırlanmaktan helak olmustum ama kendimi de ihmal etmedim tabi...
bir önceki gün konusmustuk pilavla nugget yapacaktım. o günkü menü de pilav, havuç mücver, rus salatası, salata, patates yemeği, ve tatlılar yaptım. nuggetı unuttum
eve geldi heyecanla açtım kapıyı... şöyle etrafa baktı gülümsedi hiç bişey söylemedi.
ardına masaya geçince nugget yapmadın mı diye sordu, unuttugumu söyledım. ne kadar para harcadın dedi bu sorulacak soru mu. ya ben sen mutlu ol diye sabahtan aksama kadar hazırlık yapıyorum dediği şeye bak.
sonradan hayatım teşekkür ederim herşey çok güzel olmuş ama keşke masraf yapmasaydın. bugun ben iş yerinde eve gidince pilav ve nugget bulacagımı ummustum inan sadece onları yapmıs olsan daha mutlu olurdum dedi. abartmıssın iki mum da yeterdi. para harcamasaydın su bu... moralimi alt üst etti. masayı kaldırdım suratım asıldı sonra gönlümü almaya calıstı öpmeler sarılmalar felan, derken mumun kanepeye damladıgını gördü kıyameti kopardı... annem senelerdir gözü gibi bakıyor bunlara iki dk da mahvettin. dikkatsizsin, sakarsın, düşüncesizsin... abartısız bir saat konustu konustu. dır dır konusunda bayanların adı çıkmıs.
sırf sesini duymayayım diye gectım odaya yatıyorum ama sesini duymamak ne mümkün kendi kendine hala konusuyor. en sonunda dayanamadım ben de kızdım olduysa oldu bir kere soylersin. bir saat konusmazsın. yeter artık dedim. tartıstık heyecanla bekledıgım aksam bu sekılde bitiyordu...
yuzunu gormeyım dıye yıne gectım odaya yattım bu sefer arkamdan gelmıs özür dilerim. kırmak ıstememıstım. biliyorsun beni saman alevi gibiyim abarttım farkındayım. gibi laflar etmeye devam etti. sonuc dayanamadım barıstım ama o gunden sonra o aksam aklımdan cıkmıyor.
canım sıkılıyor, düşünceler içerisindeyim.... sadece yazmak rahatlamak ıstedım.
Mum ışığında yemek yemeyi seven adam var mı ki.
Ama koltuğa fln laf etmesi tuhaf , bir yerleri fena halde kalkmış.
Erkek milletine yüz vermeye gelmiyor onlar için birşeyler yaptıkça değersizleşiyoruz sanırım
Yazdıklarınızı okuyunca geçmişe gittim eski sevgilim geldi aklıma. Sürpriz bir şeyler hazırlasam mutlaka rezil ederdi hiçbir şey olmasa salatanın marulları büyük olmuş gibi saçma sapan bir şey bulurdu. Hakkında kötü konuşmuyorum ama bu yüzden eski :) Şimdiki dışarıdan yemek söylesem bile eline sağlık diyor. Değer veren insanlarla birlikte olmak gerekiyor, ne bileyim.
Off adamın dırdırcısı da hiç çekilmez ..
Bu adamla işin var senin üzer seni iyi düşün derim ..
Benim eşimde bu model ... Çok can sıkar böylesi .
Ben gerçek yüzünü evlendikten sonra gördüm ..
Yontmak için de çok uğraştım .. çizgini çok net bir şekilde çek hemen yumuşama derim .
Yuh, yok artık ya. Bu odunluğun da ötesinde bi durum bence. Keşke hemen affetmeseydin, biraz süründürseydin.
kızım ne uğraşıyosun romantizm bunların neyine! akılları ya aşağıda ya midelerinde !gecen hafta sevgilimin yanındaydım kızlar. ya gunlerdır içim içimi yiyor bu durumu kimseye de anlatamıyorum.
benim odun sevgilim hazır işe gitmişken akşama güzel bir süpriz yapayım dedim. hep hayalimdi mumlar, yemek, güller... bilmediğim bi şehirde sabahtan uyanıp önce market alışverişini yaptım, sonra bir sürü büyüklü küçüklü mumlar aldım, iki tabak, bardak bir kaç mutfak eşyası daha aldım. eve geldim yemeği yaptım, masayı hazırladım.
mumları yerleştirdim. herşey tam istediğim gibi olmustu. ki sabahtan akşama kadar akşam için hazırlanmaktan helak olmustum ama kendimi de ihmal etmedim tabi...
bir önceki gün konusmustuk pilavla nugget yapacaktım. o günkü menü de pilav, havuç mücver, rus salatası, salata, patates yemeği, ve tatlılar yaptım. nuggetı unuttum
eve geldi heyecanla açtım kapıyı... şöyle etrafa baktı gülümsedi hiç bişey söylemedi.
ardına masaya geçince nugget yapmadın mı diye sordu, unuttugumu söyledım. ne kadar para harcadın dedi bu sorulacak soru mu. ya ben sen mutlu ol diye sabahtan aksama kadar hazırlık yapıyorum dediği şeye bak.
sonradan hayatım teşekkür ederim herşey çok güzel olmuş ama keşke masraf yapmasaydın. bugun ben iş yerinde eve gidince pilav ve nugget bulacagımı ummustum inan sadece onları yapmıs olsan daha mutlu olurdum dedi. abartmıssın iki mum da yeterdi. para harcamasaydın su bu... moralimi alt üst etti. masayı kaldırdım suratım asıldı sonra gönlümü almaya calıstı öpmeler sarılmalar felan, derken mumun kanepeye damladıgını gördü kıyameti kopardı... annem senelerdir gözü gibi bakıyor bunlara iki dk da mahvettin. dikkatsizsin, sakarsın, düşüncesizsin... abartısız bir saat konustu konustu. dır dır konusunda bayanların adı çıkmıs.
sırf sesini duymayayım diye gectım odaya yatıyorum ama sesini duymamak ne mümkün kendi kendine hala konusuyor. en sonunda dayanamadım ben de kızdım olduysa oldu bir kere soylersin. bir saat konusmazsın. yeter artık dedim. tartıstık heyecanla bekledıgım aksam bu sekılde bitiyordu...
yuzunu gormeyım dıye yıne gectım odaya yattım bu sefer arkamdan gelmıs özür dilerim. kırmak ıstememıstım. biliyorsun beni saman alevi gibiyim abarttım farkındayım. gibi laflar etmeye devam etti. sonuc dayanamadım barıstım ama o gunden sonra o aksam aklımdan cıkmıyor.
canım sıkılıyor, düşünceler içerisindeyim.... sadece yazmak rahatlamak ıstedım.
neler denediniz peki yontmak için. bazen bunalıyorum bende.