odunlugun bu kadarı....

kendi diyor sürekli sana bazen kızdıgım zamanlarda cok üzülüyorum özür dilerim bilmeden kırıyorum seni diye. ne güzel ortak hesap açmışsınız biz ortak hesap açsak o paraya ne kendi dokunur ne bana dokundurur:) yemek içmek konusunda asla bi sıkıntımız yok hiç bi şekilde esirgemez. biliyor musun birlikteliğimiz 1 yıl 3 ay oldu ve bu zaman zarfında bi kolye dahi almadı....
bununda farkında sevgilime bi çiçek bşile almadım yazık bana diyor ama sadece dilde yani..

Ayy bu ne ya
Kusura bakma ama tam bir odun.
Ben bir keresinde 50 tane tealight mum yakmıştım sonra da masaya çarptık ve bütün masa ve halı erimiş mum kaplandı olsun dedik geçtik. Sevgilin bi damla damlamış diye kıyamet koparmış. Bi kanepe senden daha mı kıymetli ya.

Allah mutlulugunuzu daim etsin. bide o mumların hepsi bi yerlere devrilseydi o zaman mahvolmustum demek ben...

aa benim evlendiğim ş... de çok merhametliydi. yatarken üstümü örterdi filan. ama hayatımı kaydırdı. öyle olmuyor o işler canım benim :)

aa benim evlendiğim ş... de çok merhametliydi. yatarken üstümü örterdi filan. ama hayatımı kaydırdı. öyle olmuyor o işler canım benim :)

nasıl ne yaptıki.

2 aylık evliliğim bitiyor adlı konumu okuyun :) o şefkatli adam neler yaptı görün :)

bütün konularını tek tek okudum...
Rabbim gönlüne göre versin zor şeyler yaşamıssın...
Allah öyle insanlardan herkesi korusun inşallah...
aynı yaştayız yaşamlarımız çok farklı.. şuan var mı bilmiyorum ama İnşallah en kısa zamanda seni çok sevecek değer verecek. bir dediğini ikiletmycek biri çıkar karşına.

çok teşekkür ederim canım benim, senin de karşına parasından çok sana değer verecek biri çıkar inşallah :) kimsenin üzülmesini istemem. erkekler insanın hayatını mahvedebiliyor..

Biz de yeni 1 yılı doldurduk bende de pek bir şey olduğu söylenemez. :) Ama beraber olmak bile yeter mutluluk için. En azından ekmek almaya giderken yazıp yazıp yapıştırdığı kalp şeklindeki not kağıtları var. Küçük şeylerle mutlu olmayı biliyoruz, önemli olan da bu. Sıkma canını. :)

Ahh bebeim kalbi bırak a4 kağıdına yazılmış tek bir güzel notum yok :) hayırlısı artık kendimi nedense bu aralar şeref meselesinde kubraya benzetiyorum..

Hem cimri hem odun hem anneci. Üçlü kombo yapmış resmen.

ay çok haklısın..ben olsam konuşmazdım bi gün sen yine iyisin valla..hep mi böyle sevgilin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…