odunluk mu sevgisizlik mi :S

burchine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
23
0
36
İstanbul
evlenmeyi düşündüğüm bi sevgilim var fakat adamda ne bi tatlı söz ne bi ilgi var.misal günde 1 kez konusuyoruz pek konusmayı sevmiyorum telde ilişkimiz yıpranmasın diyor.bulustugumuzda arkadaslarıyla beraber koloni ordusu seklinde bulusuyrz nedense tek görüsemiyorz zaten kısıtlı zamanı oluyor tüm gün çalısıyor hafta sonu da dahil kendi işi olduğu için gece 1 de işten çıkıyor erken çıktıgındada hep arkadaslarıyla oluyoruz zaman yok tekde bulusuruz diyor ama hep aynı duygularını bana söylicene arkadaslarına söylüyor onlardan duyuyorum sevgisini.ailesinle bnim hakkımda konustugunu da arkadaslarından öğreniyorum çözemedim ben bu adamı kapalı kutu boğa burcu değil öküz burcu ama seviyorum kahretsin var mı böyle bi ilişki modeli olan akıl verebilecek olan ayrıldık çoğu kez o aşamalarda sevdiğini Allah ın izniyle evlencez seninle die ifade etti ama telefonda 1 kez görüsüyoruz o da 20 sn bi adamda hiç mi özlem olmaz bi de aynı mahalledeyiz sözde.evlenmek için evlenceğini düsünüyorum bi yandan bi yandanda sevmediği kimseyi yanında asla tutmayan bi tip kararsızım :S

enterasan iyi katlanıyorsun.. ben ilgisiz bir adamı cekemezdim..
bence evlilik konusunu bir iki kez daha düşün çünkü evlenince normal olarak azalan şeyler sizde hiç yok.. ilgi gibi...

ilginç biriymiş doğrusu:44:
bence konuşmayı dene canım yani söyle baş başa konuşmak istiyorum seninle diye belirt

ewt sadece sadık oldugunu biliyorum o kadar bağlandım ayrılamıyorumda ayrılıyoruz tekrar baslıyoruz sürekli aynı kısır döngü mantıklı düsündüğümde evet olmaz ben aslan burcuyum asırı ilgi isteyen biriyim ama o duygularımı içimde yasamayı tercih ederim diyor yanyanayken bi nebze daha iyi görüsmedğimzde var mı yok mu karar bile veremiyorum

ilginç biriymiş doğrusu:44:
bence konuşmayı dene canım yani söyle baş başa konuşmak istiyorum seninle diye belirt

hep konustum 1 yılı geçti artık bişilerin oturması gerekirken aramızda bi buz dağı olusuyor diyorum sana öyle geliyor diyor istemiyorsan söyle bitsin ben beni istemeyni hiç istemem diyorum bu kez sen benim canımsın bilmem ne dio ne öyle ne böyle canım cok ilginç biri ayrıldıgımdada herkese soruyor beni ama bana karsı tık yok iliskini benimle mi arkadaslarınla mı yasıyorsun onlardan duymak istemiyorm desemde bi fayda yok

istediğin kadar sev ilgisizlik evlilikte başa yönlere sürüklüyor.. ilgi ve sevgi açlıgı sakıncalı oluyor.. dikkatli olmalısınn ve ilişkinizi gözden geçirmelisin.. sadece seviyorum diyede evlilik yapılmaz.. azcıkda mantık gerekli..
geleceği görebilmek için kahin olmaya gerek yok anlatabildim umarım..

ewt dediğin gibi baska yönlerede sürüklüyor duygusal açlık oluyor düsünüyorum bazen karsıma biri çıksa daha ilgili daha ii biri acaba o yöne kayar mıyım diye düsündüm.sanırım o bana fazla güveniyor hata yapmicamı biliyor nasıl davranmalıyım biraz daha sans tanımalı mıyım?

valla bildiği mbirşey var sevgi açlıgından insalar kayıyor ne olursa olsun.bi koltuga iki karpuz sıgmaz derler ya sıgıyor kardeşim. kocanıdakoca olarak seviyorsun ama sendekiaçlıgı doyuranı daha cok seviyorsun vs..
istediği kadar güvensin fizikselaldatma olamayabilir ama ya duygusal.. bunu engelleyemezsin.. valla e yaşan söyliyim ben şans falan tanımazdımzaten bu zamana kadar değişseydi değişirdi bu adam sevgisinde içinde yasayacak ama içindeki sevginin sana yararı yok.. bana yararı olmayan sevgiyi ben ne yapayım..

bi hikaye var sana onu yazacagım oku kendine pay cıkar olurmu?

Günün birinde bir gülle su karşılaşır ve arkadaş olurlar. İlk önceleri arkadaşlık olarak devam eder bu durum. Tabiiki zaman lazımdır birbirini tanımak için. Gel zaman git zaman gül o kadar mutlu olur ki bu arkadaşlıktan ve birliktelikten, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki suya aşık olmuştur. Hayatında ilk kez aşık olan gül, burcu burcu açar ve etrafa kokular saçar. Suya dönüp der ki birgün:

“Sevgili su, seni sevdiğim için böylesine değiştim, açtım ve etrafa kokular saçtım, yalnızca seni sevdim diye.”

Öyle zaman gelir ki artık su da içinde güle karşı birşeyler hissetmeye başlar. Zanneder ki güle aşık oldum. Günler ve aylar birbirini kovalar ve gülü sevdiğini zanneden su, artık eskisi kadar ilgilenmez gül ile. Gül ise;

“Acaba su beni artık sevmiyor mu” diye düşünmeye başlar.

Çünkü suyun kendisine olan bu ilgisizliği onu üzmeye başlamıştır. İçin için bu soruyu sorar kendine. Birgün gül suya der ki:

“Biliyor musun ben seni cok seviyorum.” Su:

“Ben de seni seviyorum” der.

Aradan zaman geçer ve gül yine suya: “Seni seviyorum” der.

Su sıradan bir ifadeyle “Ben de” der. Ama gül bu sözde sevgiyi hissedemez. Bu sıradanlaşma gittikçe sürer ama gül sabırla hep “Seni çok seviyorum ” der suya. Ama artık öyle bir duruma gelir ki gül, etrafa o güzel kokuyu saçamaz ve burcu burcu açan dalları solmaya yüz tutar. Kendini toparlayarak ve son kez suya:

“Biliyor musun seni hala çok seviyorum” der göz yaşları içerisinde. Su da ona döner ve yine o bildik ironik ve umursamaz edası ile:

“Üfff söyledim ya ben de seni seviyorum diye” der. Gün gelir gül yataklara düşer. Çok hastalanmıştır gül, rengi solmuş çehresi sararmıştır. Yataklardadır artık. Su ise başında bekler gülün, yardımcı olabilmek için onu çok seven ve sevdiğini her fırsatta söyleyen sevgili dostuna. Ama bellidir ki artık gül ölecektir. Ve son kez zorlukla başını döndürerek suya der ki:

“Biliyor musun seni ben gerçekten seviyorum ve senin bilemediğin kadar sevdim üstelik”

Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır. Nedir sorun diye doktora sorar. Doktor muayene eder gülü. Muayeneden sonra şöyle der:

“Hastanın durumu ümitsiz, artık elimizden birşey gelmez.” Su merak eder kendisini bu kadar çok seven gülün ölümüne sebep olan hastalık nedir diye, ve sorar doktora “Hastalığı nedir ki sevgili dostumun” diye. Doktor şöyle bir bakar suya ve der ki:

“Gülün bir hastalığı yok dostum, hiç dikkat etmemişsin galiba sevgili dostuna, bu gül sadece susuz kalmış, ölümü onun için” der. Ve anlar ki su artik, sevgiliye sadece seni seviyorum demek yetmemektedir. Ama artık çok geçtir.

Sevdiklerinize, geç olmadan onları sevdiğinizi söylemekle kalmayın gösterin.

Son düzenleme:

canım çok güzel yazmıssın ona bunu okutmak lazım aynen bu olay bizdekide bu saate kadar konusmadık telefonu kapalı arayamıyor biliyorum ama bende inat ettim aramıyorum ve zamanla bende onun gibi olmaya basladım sevgi sözcüğü söyleyemiyorum ifade edemiyorum artık arkadasımla konusur gibi konusuyorum ama o bu durumdan rahatsız gibi görünmüyor mutlu oldugunu sanıyor mutlu oldugumuzu

bence erkek arkadasın tam bır boğa burcu. bu ilgisizliğinin en büyük sebebide seni çantada keklik gormesi. bir kere bence sana aşık.çünkü bir erkek en gerçek duygularını arkadaslarına anlatır.onlara sürekli seni anlatıyor boğa olduğundan gururundan senden ayrılınca pesinden kosmuyor ama sürekli seni soruyor. bende boğa burcuyum ve aynen bunları yaptım bende. tabı bır bayan boyle davranınca katlanılabılır ama erkek yapınca biz bayanlar dayanamıyoruz. ben 6 yıllık evliyim hep beni çoook ama boyle herseyden çok seven bır esim olsun istiyordum. evliliğim ilk 2 yılında esimin beni o kadarda sevmediğini düsünüyordum. (yanı benim istediğim kadar) o zamanlar ben esimin pesindeydim üstüne daha çok düsüyordum. ama simdi çook eminim sevgisinden basta kı o ilgi alakayı gostermiyorum. hatta esim artık bana sen beni çok sevmiyorsun galiba diyor simdi. yanı demek istediğim fazla emin olduğundan elinde tutmak için çaba gostermiyor sevgilin bence. sende ona ondan da daha ilgisiz davran bakalım o zaman nasıl tepki verecek.

Son düzenleme:

kaç gündür boğa burcunun tüm özelliklerini ezberledim resmen kafayı yicem artık :))))) burnundan kıl aldırmıyor öyle böyle değil barıstıgımızdada sen özlemedin mi sevmiyor musun dediğimde özledimde seviyorumda ama aramam ben asla diyor ancak böyle çok içince dökülüyor o da bazı zamanlar askım hayatım sözcüklerini duyabiliyorum normalde tık yok bende diyorum seven insan merak etmez mi hiç bu saate kdar konusmadık pes diyorum dediğin gibi birazda ben böyle yapıcam bugün ararsada acmicam yarın acıcsm duymamısım die ilgisiz takılcam nolcak bakalım ama o umursamaz onu da eminim

canım gerçekten sevdiğine inanıyorsan bi süre daha katlan derim belki elinde olmadan öyle davranıyordur çünkü davranışlarına bakılırsa duygularında samimi görünüyor tabi bunu en iyi sen bilirsin

ewt samimi görünüyor hatta yanyanayken sözlü ifade edemesede davranıslarından anlıyorum ama hiç basbasa bi yere gitmiyorz işte hep arkadaslarla..bazende cocugu gibi ilgilenir üstümü örter falan bigün uyurken beni izliyordu uyandım kendini geri çekti hemen kendini kasıyor gibi halleri var ailesine beni anlatmıs bunu arkadaslarından öğreniyorum komiğime gidiyor bu durumda

basta mutlaka umursamaz gorünecektir ama inan git gide içi içini yemeye baslar. az gorüsüyoruz diyorsun ya onda da arkadaslarıyla bırlıkte bulusuyormussunuz o zamanda gitme ama ciddi bir malzeret gosterme canım dısarı çıkmak istemiyor. daha sonra gorüsürüz de mesela. ya en kotü ihtimal sen boyle davranınca daha da uzaklasırsa o zaman ayrılmayı düsünürsün hiç olmazsa arkana baktığında ayrıldığın için üzülmez iliskini kurtarmak için bu kadar uğrastığın, hemen pes etmediğin için, için rahat olur.[

Son düzenleme:

saol cnm dediklerini uygulicam bu zamana kadar görüsmek istediğinde hep görüstüm cünkü zamanı yok diye hiç izin günü yok tekel marketi var gece 1 e kadar orda cumartesi pazar falan yok onda bende cıkabilmis hazır bulusiyim diodum eskiden dükkana ugruyordum artık iş dönüsü önünden bile geçmiyorumki anlasın diye ama nerdeee onda o ince düsünce ins anlar şimdi içim içimi yiyor bugün konusmadık diye tutuyorm kendimi aramamak için gururu yüzüneen ödemelide atamıyor zorda kalmadıkca ama onu da acmicam ins ters tepmez

evte bencede inşallah ters tepmez. ama hersey olacağına varır birde ben burçlara ınanırım yanı günlük burç yşorumlarına değil tabı ama insanların doğum gün ve ayının karakterini etkilediğine. benim çok yakın arkadasım var onunda esi boğa burcu ve aynen senin anlattığın gibiymis onun eside. arkadsım çok üstüne düser kocasının mesela dargın olduklarında mutlaka arakadasım arar ona kalsa gururundan aramaz der. bende oyleyimdir esimle belki bir ay dargın kalırım ama gururumu yenipte ilk adımı ben atamam.. inşallah her sey istediğin gibi olur. sevgi kolay bulunmuyor inşallah sevdiğin adamı kaybetmez mutlu olursun.

cnm tsk ederim iyi dileklerin için insallah dediğin gibi mutlu oluruz bende aslan burcuyum belki ondan zıtlasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…