evlenmeyi düşündüğüm bi sevgilim var fakat adamda ne bi tatlı söz ne bi ilgi var.misal günde 1 kez konusuyoruz pek konusmayı sevmiyorum telde ilişkimiz yıpranmasın diyor.bulustugumuzda arkadaslarıyla beraber koloni ordusu seklinde bulusuyrz nedense tek görüsemiyorz zaten kısıtlı zamanı oluyor tüm gün çalısıyor hafta sonu da dahil kendi işi olduğu için gece 1 de işten çıkıyor erken çıktıgındada hep arkadaslarıyla oluyoruz zaman yok tekde bulusuruz diyor ama hep aynı duygularını bana söylicene arkadaslarına söylüyor onlardan duyuyorum sevgisini.ailesinle bnim hakkımda konustugunu da arkadaslarından öğreniyorum çözemedim ben bu adamı kapalı kutu boğa burcu değil öküz burcu ama seviyorum kahretsin var mı böyle bi ilişki modeli olan akıl verebilecek olan ayrıldık çoğu kez o aşamalarda sevdiğini Allah ın izniyle evlencez seninle die ifade etti ama telefonda 1 kez görüsüyoruz o da 20 sn bi adamda hiç mi özlem olmaz bi de aynı mahalledeyiz sözde.evlenmek için evlenceğini düsünüyorum bi yandan bi yandanda sevmediği kimseyi yanında asla tutmayan bi tip kararsızım :S
yemin ederim kocamı anlattığını düşündüm, herhalde dedim bizim adam başkasıyla kırıştırıyor
şaka bi yana bir de boğa benimki de. şu an zorunlu hizmet görevlerimizden dolayı ayrı gayrıyız fakat kendisi yine de süslü sözler, sevgi cümleleri, sesimi duymak istemeler vs. gibi faaliyetlere yönelmiyor sağ olsun. telefonda konuşmayı sevmiyor, hiç. konuşuyoruz ama işte şurdayım şunu yapıyorum işte yemek yedim yatıyorum vs. çok sıkıcı di mi?hatta düşün ki webcamden göriim demiyor beni. aynı şeyi hissediyorum: sevilmediğimi. ama işte annemden (yani annesinden) duyuyorum beni ne çok sevdiğini, benden ayrıldıktan sonra gözlerinin dolu dolu olduğunu, çok mutsuz olduğunu. ama isyan ediyorum bazen ben bunu hissetmeyi hak etmiyor muyum?
söylediğin gibi, arkadaşlarımızla bir şeyler yaparız genelde. ne biliim mesela yılbaşında birileriyle eğlenicez. yani ben de isterim ama o isteyince bunu gıcık oluyorum gıcıkk
sonuç olarak zannediyorum ki, bunun adı "odunluk" oluyor arkadaşım
kaç yaşında arkadaş ?
aynen benim eşimde böyle nişanlıyken bile beni aramazdı dogru düzgün konuşmazdı sevgisini hiç bi şekilde elli etmez hiç konuşmaz :2:
32 yaşında bende 23 ben gençmişim kanım kaynıomus ona kalırsa öyle
seviniyim mi üzüliyim mi şimdi bilemedim :) boğa burcu mu esin canım :) ama isyan edesim var artık bu ne saçmalık söylese nolurki incilerimi dökülür bunların anlamıyorum bende sürekli beni sıkan birini istemem nerdesin yedin mi içtin mi yattın mı kalktın mı diye ama etrafada bakınca neyim eksik diyorum arkadaslarım tarafındanda yanlıs anlasılıyor bu durum beni sevmiyormus oyalıyormus gibi bende dalga geçiyorum e evlendiğimzde napcaksın arkadaslarınla mı diyalog kurucaz diyorum :) ins esine kavusursun canım öğretmen misiniz?
evet öğretmenim canım. psikopata bağlıyorum bazen sen beni sevmiyorsun diye, ki çok gıcık olurdum bunaaslında söylediğin gibi ben de böyle sürekli sevgisini dile getiren, jestler yapan birisine zannediyorum pek saygı duymazdım ama böylesi de çok zor. biz de dört yıl çıkmıştık lise yıllarında. sonra ayrıldık zıtlaşmalar, inatlar sonrası. dört yıl sonra tekrar bir araya geldik çünkü ben her karşılaştığım erkekte onu aradım, benim erkek modelim oydu, onun dışında olanlar "amaaan foss"tu.
zoruz zor. ben zorum sen zorsun o zor... yapacak bir şey yok galiba. sevgiyle yontamaya çalışıcaz çünkü diğer türlüsünü ben denedim birbirimizi boğazlayacak kıvama geldik, bunlarda yemiyor yanitatlılık şart
yok canım o zaman hiç uğraşma diyeceğim ben . . .
32 yaşında ve hala randevularınıza arkadaşlarıyla gelen biri, yok yok canım ya .
yaşında çok genç, unutursun, sana sevdiğini tüm hücrelerinde hissettirecek biri karşına çıkar . . .
bu kişiyle geçirdiğin dakikalara daha da çok beslediğin duygulara üzülürsün.
zararın neresinden dönülürse kardır . . . yol ver . zannımca tabihayat senin tercihler sana ait . . .
harbiden zor nasıl katlanıcam bilmiyorum daha fazla katlanabilcekmiyim yada ayrıldım yapamadım 3 hafta sonra özlüyorum masallah sende sabırlıymıssın canım ben de sinirlenince çok dikleniyorum sana karsı bisi hissetmiyorum arkadasımdan farkın yok olmuo snle yapamicam ben diye ağzıma geleni söylüyorum o öyle oldukça bende sevgimi gösteremez oldum bu kez o söylerse sayet yani eserse söyler ben söylemiyorum böyle gidiyor hayırlısı artık nolcak böyle bilemiyorum ama boğa burcu erkekleri sadıkmıs bi de ii ev erkeği baba olurlarmıs öyle duydum.onun dsında eli açıktır benim almak istediğim bisi olur mesela arkadasından öğrenir aman o parasını harcamasın ben ona alırım der bi bakarım o bana almıs istediğim seyi böyle ii yönleride var ama odunsun diyorum ona o da odunum ya ben dio zaten kabullenmis durumda :)))))
gerçekten de iyi bir ev erkeği mesela. yardımcı olur, canı isterse mutfağa girer döktürür,evin eksiklerini fark eder, alışveriş yapmayı sever. almak istediğim şeyleri keşfedip hediye eder. henüz baba değil fakat harika bir baba olacağını da biliyorum. çocukları çok sever, sabırlıdır. ama ilgi, sevgi ifade becerisi gelişmemiş işte. söylediğin gibi alkol aldığında, keyfi yerine geldiğinde veya çok içinden geldiğinde paylaşır sevgisini. olsun diye yapmaz bir şeyi ya da söylemiş olmak için söylemez...
yalnızca şunu söyleyeyim, ağırbaşlı ve sabırlı biri olabilirsen mutluluğu yakalarsın. benim de bu vasıflarım zayıf, o yüzden zorlaştırıyorum hayatı.
saol cnm görüslerin için çok kararsız kaldım en kötüsüde bu sanırım kararsız olmak
senin burcun ne kuzum bu arada yok sabrın s si yok bende hemen parlıyorum adama e o da sinirlendiğinde tam sinirleniyor sonra gelde toparla asırı gurur yapıp kendimden ödün vermiyorum ondn pek farkım yok ama o bi adım atsa ben 10 adım atarım o da var onu söyledimde ona ama anlamıyor basmıyor :) dediğin gibi ben az ve öz konusurm diyor öyle yapmacık yapmacık askım canım cicim sevmiyorum uyuz oluyorum diyor :)
hemen hemen aynıyız :) dünyada bi tek biz mi böyle bi ilişki içindeyiz diyodum kendi kendime ilişki demeye bin şahit tabide evlenince daha ii mi oluyor kötü mü yani aynı evdeyken diyim :)
canım çok güzel yazmıssın ona bunu okutmak lazım aynen bu olay bizdekide bu saate kadar konusmadık telefonu kapalı arayamıyor biliyorum ama bende inat ettim aramıyorum ve zamanla bende onun gibi olmaya basladım sevgi sözcüğü söyleyemiyorum ifade edemiyorum artık arkadasımla konusur gibi konusuyorum ama o bu durumdan rahatsız gibi görünmüyor mutlu oldugunu sanıyor mutlu oldugumuzu
yok canım o zaman hiç uğraşma diyeceğim ben . . .
32 yaşında ve hala randevularınıza arkadaşlarıyla gelen biri, yok yok canım ya .
yaşında çok genç, unutursun, sana sevdiğini tüm hücrelerinde hissettirecek biri karşına çıkar . . .
bu kişiyle geçirdiğin dakikalara daha da çok beslediğin duygulara üzülürsün.
zararın neresinden dönülürse kardır . . . yol ver . zannımca tabihayat senin tercihler sana ait . . .
koç. yani sizinki gibi, bir ateş&bir toprak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?