odunluk mu sevgisizlik mi :S

yemin ederim kocamı anlattığını düşündüm, herhalde dedim bizim adam başkasıyla kırıştırıyor

şaka bi yana bir de boğa benimki de. şu an zorunlu hizmet görevlerimizden dolayı ayrı gayrıyız fakat kendisi yine de süslü sözler, sevgi cümleleri, sesimi duymak istemeler vs. gibi faaliyetlere yönelmiyor sağ olsun. telefonda konuşmayı sevmiyor, hiç. konuşuyoruz ama işte şurdayım şunu yapıyorum işte yemek yedim yatıyorum vs. çok sıkıcı di mi? hatta düşün ki webcamden göriim demiyor beni. aynı şeyi hissediyorum: sevilmediğimi. ama işte annemden (yani annesinden) duyuyorum beni ne çok sevdiğini, benden ayrıldıktan sonra gözlerinin dolu dolu olduğunu, bensiz çok mutsuz olduğunu. ama isyan ediyorum bazen; ben bunu hissetmeyi hak etmiyor muyum?

söylediğin gibi, biz de arkadaşlarımızla bir şeyler yaparız genelde. ne biliim mesela yılbaşında yine birileriyle (arkadaşlarımızla) eğlenicez. yani ben de isterim tabi, ama o isteyince bunu gıcık oluyorum gıcıkk

sonuç olarak zannediyorum ki, bunun adı "odunluk" oluyor arkadaşım

Son düzenleme:
aynen benim eşimde böyle nişanlıyken bile beni aramazdı dogru düzgün konuşmazdı sevgisini hiç bi şekilde elli etmez hiç konuşmaz :2:

seviniyim mi üzüliyim mi şimdi bilemedim :) boğa burcu mu esin canım :) ama isyan edesim var artık bu ne saçmalık söylese nolurki incilerimi dökülür bunların anlamıyorum bende sürekli beni sıkan birini istemem nerdesin yedin mi içtin mi yattın mı kalktın mı diye ama etrafada bakınca neyim eksik diyorum arkadaslarım tarafındanda yanlıs anlasılıyor bu durum beni sevmiyormus oyalıyormus gibi bende dalga geçiyorum e evlendiğimzde napcaksın arkadaslarınla mı diyalog kurucaz diyorum :) ins esine kavusursun canım öğretmen misiniz?

32 yaşında bende 23 ben gençmişim kanım kaynıomus ona kalırsa öyle

yok canım o zaman hiç uğraşma diyeceğim ben . . .

32 yaşında ve hala randevularınıza arkadaşlarıyla gelen biri, yok yok canım ya .
yaşında çok genç, unutursun, sana sevdiğini tüm hücrelerinde hissettirecek biri karşına çıkar . . .
bu kişiyle geçirdiğin dakikalara daha da çok beslediğin duygulara üzülürsün.
zararın neresinden dönülürse kardır . . . yol ver . zannımca tabi hayat senin tercihler sana ait . . .​

Son düzenleme:

evet öğretmenim canım. psikopata bağlıyorum bazen sen beni sevmiyorsun diye, ki çok gıcık olurdum buna aslında söylediğin gibi ben de böyle sürekli sevgisini dile getiren, jestler yapan birisine zannediyorum pek saygı duymazdım ama böylesi de çok zor. biz de dört yıl çıkmıştık lise yıllarında. sonra ayrıldık zıtlaşmalar, inatlar sonrası. dört yıl sonra tekrar bir araya geldik çünkü ben her karşılaştığım erkekte onu aradım, benim erkek modelim oydu, onun dışında olanlar "amaaan foss"tu.

zoruz zor. ben zorum sen zorsun o zor... yapacak bir şey yok galiba. sevgiyle yontamaya çalışıcaz çünkü diğer türlüsünü ben denedim birbirimizi boğazlayacak kıvama geldik, bunlarda yemiyor yani tatlılık şart

harbiden zor nasıl katlanıcam bilmiyorum daha fazla katlanabilcekmiyim yada ayrıldım yapamadım 3 hafta sonra özlüyorum masallah sende sabırlıymıssın canım ben de sinirlenince çok dikleniyorum sana karsı bisi hissetmiyorum arkadasımdan farkın yok olmuo snle yapamicam ben diye ağzıma geleni söylüyorum o öyle oldukça bende sevgimi gösteremez oldum bu kez o söylerse sayet yani eserse söyler ben söylemiyorum böyle gidiyor hayırlısı artık nolcak böyle bilemiyorum ama boğa burcu erkekleri sadıkmıs bi de ii ev erkeği baba olurlarmıs öyle duydum.onun dsında eli açıktır benim almak istediğim bisi olur mesela arkadasından öğrenir aman o parasını harcamasın ben ona alırım der bi bakarım o bana almıs istediğim seyi böyle ii yönleride var ama odunsun diyorum ona o da odunum ya ben dio zaten kabullenmis durumda :)))))

saol cnm görüslerin için çok kararsız kaldım en kötüsüde bu sanırım kararsız olmak

gerçekten de iyi bir ev erkeği mesela. yardımcı olur, canı isterse mutfağa girer döktürür,evin eksiklerini fark eder, alışveriş yapmayı sever. almak istediğim şeyleri keşfedip hediye eder. henüz baba değil fakat harika bir baba olacağını da biliyorum. çocukları çok sever, sabırlıdır. ama ilgi, sevgi ifade becerisi gelişmemiş işte. söylediğin gibi alkol aldığında, keyfi yerine geldiğinde veya çok içinden geldiğinde paylaşır sevgisini. olsun diye yapmaz bir şeyi ya da söylemiş olmak için söylemez...

yalnızca şunu söyleyeyim, ağırbaşlı ve sabırlı biri olabilirsen mutluluğu yakalarsın. benim de bu vasıflarım zayıf, o yüzden zorlaştırıyorum hayatı.

Son düzenleme:

senin burcun ne kuzum bu arada yok sabrın s si yok bende hemen parlıyorum adama e o da sinirlendiğinde tam sinirleniyor sonra gelde toparla asırı gurur yapıp kendimden ödün vermiyorum ondn pek farkım yok ama o bi adım atsa ben 10 adım atarım o da var onu söyledimde ona ama anlamıyor basmıyor :) dediğin gibi ben az ve öz konusurm diyor öyle yapmacık yapmacık askım canım cicim sevmiyorum uyuz oluyorum diyor :)

koç. yani sizinki gibi, bir ateş&bir toprak

hemen hemen aynıyız :) dünyada bi tek biz mi böyle bi ilişki içindeyiz diyodum kendi kendime ilişki demeye bin şahit tabide evlenince daha ii mi oluyor kötü mü yani aynı evdeyken diyim :)

oy oy oy

ben de bir çiçek almadı diye sevgilimin başının etini yiyordum. beterin beteri varmış

bu odunluktan öte birşey bence canım.

yaş farkınız çok fazla, üstüne bu da gelince...sen daha dalda çiçeksin ama onun için geçmiş bence..

hemen hemen aynıyız :) dünyada bi tek biz mi böyle bi ilişki içindeyiz diyodum kendi kendime ilişki demeye bin şahit tabide evlenince daha ii mi oluyor kötü mü yani aynı evdeyken diyim :)

daha iyi bana göre. birlikte daha çok vakit geçirebiliyorsun. planlar yapılıyor gezmeler tozmalar, ev davetleri... birlikte yemeler içmeler gece yarısı yapılan abur cubur kaçamakları. film seansları vs. keyifli bence. ama arkadaşlarla beraber vakit geçirme isteği hep var. her an değil ama sık sık görüşmek dışarı çıkacaksak birlikte çıkmak istiyor. özgür takılayım arkadaşlarımla demiyor, ben+dostlar. hep beraber daha keyif alıyor sanki...

valla okuturmusun çerçeveletip büyütüp ona son hediyen olarak verirmisin bilmem.. ama kararsızlıktan vazgeç. hayatta en kötü şey kararsız olmaktır.. ayrıca okudum 32 yasında kazık kadar olmuş adam fakat hala duygulardan anlamıyor.. boğa burcuymuş şuymuş buymuş hikaye her boga burcu böyle değil.. seninkinin farklı durumları var.. koskoca adam olmuş ama hala hiçbirşey bilmiyor..

[/I]
koç. yani sizinki gibi, bir ateş&bir toprak

bizde aynen boyle tek fark ben boğa esim koç burcu. hem birbirimize çok benzeriz hemde çok tartısırız. esim bana gore daha sakındır. ben daha çabuk parlar ama çabuk sonerim. tabi o parladığım arada kalpte kırıyorum o ayrı. bu arada benim oğlum da koç burcu 5 yaşında ve çok uyumlu bir çocuktur. arkadaslarımın çocukları bize gelmek , oğlumla oynamak için can atarlar. oğlum sadece boğa burcu olan çocuklarla kedi kopek gibi oluyor. bır değil bır kaç kisiyle aynı sey oldu. yanı tecrubeyle sabıt. koç ve boğa zor anlasıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…