O olmasa zaten bir dakika durmam bu evde birde 6 yaşında kızım var onlar benim canım ! Bende istemezdim durduk yerde huzur bozulsun patladım artık ben neye kızıyorum biliyormusun eşimede diyorum annenle konuş bak sen bunları diyorsun ondan sonrada neden gelip gitmiyorsun diyo bu yüzden işteKendi kayinvalidemle sorunum olmadi ama her insan ayni olmuyor tabi bazen insan birbirini idare etmek zorunda kalabiliyor. Esiniz annesine hak vermiyor ki bir sekilde idare etmeye calisiyor dusunun birde onun halini zaten kayinvalideniz diliyle yakiyor kocanizi birde siz yakmayin derim ben bir buyugunuz olarak.ayni sekilde davranan sizin anneniz olsaydi ve siz ne yapsaydiniz annenizi duzeltemeseydiniz nasil mahcup olurdunuz. Birde iyide olsa kotude olsa anne iste birde rahatsizsa esinizde annesini atamaz ki.bence evinizde huzursuzluk cikarmayin esinizle birlik olun bebeginizin keyfini cikarin onun mis gibi kokusuyla tum stresinizi unutun.
Ben zaten arıyorum kaç kere aradım bakmadı eşim dedi bana annem iyi değiş bişe der sana bırak arama diyeSonra eşim benden niye soğudu.Eşim evde durnak istemiyor fln fln...Onun anası senin de anan sayılır..Bazen millet ne çok abartıyor..Kımse bi laf söylemesin diyo..Benim annem görmese özlese o da der napalım hemen delirelim mi? Arayın onuda arada gösterin çocuğu ne var..Yarın bizde yaşlanıcaz...Valla kv. olmak zormuş ...Benimde bir oğlum var..Korkuyorum şimdiden
Nasıl yani benim aileme bu kaçıncı dil uzatışı atmadığı iftira kalmadı ben hala onun yüzüne bakıyorum suçlu benmiyim şimdi aramıyorsam vardır sebebim ne yani şimdi onu aramadım diye anamıdamı aramayım
Olmuyor işte bende rahatsızım kalbim sıkışıyor stres yapınca bana bişe olunca el kadar bebem ortada kalınca çokmu mutlu olucaklarÖncelikle sizi sakin olmaya davet ediyorum. Vu kadar çileden çıkıp, bağırıp çağıracak bir şey göremedim. Hayatta bazı şeyleri duymazlıktan gelmek lazım
Ben bunun devamının geleceğini bildigim için çıldırıyorum hadi diyelim birdaha oldu sataştı yine ne olacakEşiniz gerekli cevabı vermiş zaten, siz niye çıldırdınız ki...
Eşimle muhatap olan onla konuşur torunu sever kapatır bana niye dil uzatıyorÖncesini bilemem ama şu yazdiginiz konuda ailenize bir hakaret, dil uzatmak filan yok. Sadece annenizi daha fazla aradiginizi soylemiş ve kendisini aramadiginizi soylemiş.
Hakaret yok, anneni arama, anneni at anlamina gelen birsey yok o laflarda.
Abarti abarti tepkiler veriyorsunuz soylenilen şeye. Zaten kadin eşinizle muhattap oluyor, sizinle degil. Siz ne karisiyorsunuz ki arkadan? Aramak istemiyorsaniz aramayinno soylensin dursun. Boşuna eşinizin de sabrini sinayip kendinizi de yiprayiyorsunuz.
El kadar bebenizi düşünüyorsanız ona göre davranıp sakin kalmaya çalışın o zaman. Öncesini kimse bilemez ama sizin şu yazdıklarınızda bu kadar tepki verecek bir şey yok. Kendi kendinize kaos ortamı oluşturmaya çalışıyormuşsunuz gibi anlaşılıyorOlmuyor işte bende rahatsızım kalbim sıkışıyor stres yapınca bana bişe olunca el kadar bebem ortada kalınca çokmu mutlu olucaklar
Ben bunun devamının geleceğini bildigim için çıldırıyorum hadi diyelim birdaha oldu sataştı yine ne olacak
Eşinize de böyle söylüyor musunuz? Fazla acıtasyon yapmıyor musunuz?Olmuyor işte bende rahatsızım kalbim sıkışıyor stres yapınca bana bişe olunca el kadar bebem ortada kalınca çokmu mutlu olucaklar
Kendiniz kadının psikolojik olarak sağlıklı olmadığını söylüyorsunuz ama normal psikolojiye sahip bir insan gibi davranmasını bekliyorsunuz öyle mi? PekiEşimle muhatap olan onla konuşur torunu sever kapatır bana niye dil uzatıyor
Allah görsün kullara laf anlatamamEşinize de böyle söylüyor musunuz? Fazla acıtasyon yapmıyor musunuz?
Laf anlatamayacaksanız neden konu açtınız ki? Sonuçta biz sizi görmüyoruzAllah görsün kullara laf anlatamam
Canım arıyordum çoxuklarımın üstüne yemin ederim çok iyiydi aramız sonra atak geçirdi takıntılık yapmaya başladı açmadı telefonları bende eşime dedim annen açmıyor oda annem biraz rahatsız uzak dur dedi ne yapabilirim bu durumdaCanım senin geçinmeye gönlün yok.
Kadını gün de bir kez arayıp torununu göstersen ne kaybedersin. On dakikanı alır.
Kendi huzurun için bile yapamaz mısın. Çok mu zor gerçekten.
Sizinde paikolojik rahatsizliginiz var ama goremiyorsunuz ortada verdiginiz salakca tepkiyi gerektiricek hicbisey yok
Şu an senin seviyeni inip sana hakaret etmicemSizinde paikolojik rahatsizliginiz var ama goremiyorsunuz ortada verdiginiz salakca tepkiyi gerektiricek hicbisey yok
Eşiniz demiş uzak dur diye. Daha neden müdahil oluyorsunuz ki? Kadın zaten rahatsız sayenizde daha da rahatsızlanarak Allah korusun. İnsan güzel günler hattına susar azıcıkCanım arıyordum çoxuklarımın üstüne yemin ederim çok iyiydi aramız sonra atak geçirdi takıntılık yapmaya başladı açmadı telefonları bende eşime dedim annen açmıyor oda annem biraz rahatsız uzak dur dedi ne yapabilirim bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?