Of bıktım ya bıktıımm

O olmasa zaten bir dakika durmam bu evde birde 6 yaşında kızım var onlar benim canım ! Bende istemezdim durduk yerde huzur bozulsun patladım artık ben neye kızıyorum biliyormusun eşimede diyorum annenle konuş bak sen bunları diyorsun ondan sonrada neden gelip gitmiyorsun diyo bu yüzden işte

Ben zaten arıyorum kaç kere aradım bakmadı eşim dedi bana annem iyi değiş bişe der sana bırak arama diye

Öncesini bilemem ama şu yazdiginiz konuda ailenize bir hakaret, dil uzatmak filan yok. Sadece annenizi daha fazla aradiginizi soylemiş ve kendisini aramadiginizi soylemiş.
Hakaret yok, anneni arama, anneni at anlamina gelen birsey yok o laflarda.

Abarti abarti tepkiler veriyorsunuz soylenilen şeye. Zaten kadin eşinizle muhattap oluyor, sizinle degil. Siz ne karisiyorsunuz ki arkadan? Aramak istemiyorsaniz aramayinno soylensin dursun. Boşuna eşinizin de sabrini sinayip kendinizi de yiprayiyorsunuz.

Öncelikle sizi sakin olmaya davet ediyorum. Vu kadar çileden çıkıp, bağırıp çağıracak bir şey göremedim. Hayatta bazı şeyleri duymazlıktan gelmek lazım
Olmuyor işte bende rahatsızım kalbim sıkışıyor stres yapınca bana bişe olunca el kadar bebem ortada kalınca çokmu mutlu olucaklar

Kadın rahatsızmış duymamak gerek. Çok rahatsız oluyorsanız eşiniz annesiyle konuşurken başka odaya geçin. Boşuna sinirlerinizi germeyin.

Eşimle muhatap olan onla konuşur torunu sever kapatır bana niye dil uzatıyor

Olmuyor işte bende rahatsızım kalbim sıkışıyor stres yapınca bana bişe olunca el kadar bebem ortada kalınca çokmu mutlu olucaklar
El kadar bebenizi düşünüyorsanız ona göre davranıp sakin kalmaya çalışın o zaman. Öncesini kimse bilemez ama sizin şu yazdıklarınızda bu kadar tepki verecek bir şey yok. Kendi kendinize kaos ortamı oluşturmaya çalışıyormuşsunuz gibi anlaşılıyor

Ben bunun devamının geleceğini bildigim için çıldırıyorum hadi diyelim birdaha oldu sataştı yine ne olacak

Bırakın eşiniz versin cevabını... Siz duymamazlıktan gelin yüzünüze söylenen birşey olmadığı sürece..

Canım senin geçinmeye gönlün yok.
Kadını gün de bir kez arayıp torununu göstersen ne kaybedersin. On dakikanı alır.
Kendi huzurun için bile yapamaz mısın. Çok mu zor gerçekten.

Canım senin geçinmeye gönlün yok.
Kadını gün de bir kez arayıp torununu göstersen ne kaybedersin. On dakikanı alır.
Kendi huzurun için bile yapamaz mısın. Çok mu zor gerçekten.
Canım arıyordum çoxuklarımın üstüne yemin ederim çok iyiydi aramız sonra atak geçirdi takıntılık yapmaya başladı açmadı telefonları bende eşime dedim annen açmıyor oda annem biraz rahatsız uzak dur dedi ne yapabilirim bu durumda

Eşiniz demiş uzak dur diye. Daha neden müdahil oluyorsunuz ki? Kadın zaten rahatsız sayenizde daha da rahatsızlanarak Allah korusun. İnsan güzel günler hattına susar azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…