İstediği fırsat eline geçmiş çünkü, iyi değerlendireyim kaçırmıyım demiş.Ee kadın atak gecirmiş. Yani sağlıklı değil, yani psikılojik sorunları var. Yani ne dediğini bilmeyebilir.. demek ki takılmamak gerekir.. Ne diye kocana kızıp.yalandan yere kavga çıkartıyorsun..
İstediği fırsat eline geçmiş çünkü, iyi değerlendireyim kaçırmıyım demiş.
Annesine bas bas bağıran kadına da kocası bir şey dememiş. Ne güzel dünyalar
Normal olan tek sizsiniz tamamnormal bir insan bunu yapmamalı...
Yüzüne de söyleyebilirim ama Burda insanlar klavye aracılığıyla konuşuyor . Ayrıca psikolojik sorunların klavyeden bile yansıyor. Sen millete saracağına kendini tamir etmeye bak. Hiç uzun vadeli görünmüyorsunKlavyeden çok güzel atıp tutuyor biliyor musun !
Yooo tek ben değilim dünyamız üzerinde milyonlarca normal insan varNormal olan tek sizsiniz tamam
Bazen su kadınlar kulübü gibi erkeklerinde olduğu bi forum olsun isterdim onlarda dertlerini anlatsın birazda onları anlayalimKv bişey dememiş yani demiş de böyle çileden çıkacak bişey dememiş. Abartıyorsunuz.
Valla erkeklere de yazık yani.
Uslubunuzda ciddi sıkıntı var. Ayrıca siz demediniz mi bana simdiye kadar hic bulaşması diye. Şimdi de millet tepki verdi diye yapmadığı kalmadı diyorsunuz. Kayınvalide nin tepkileri kesinlikle sizinkinden daha normal.Nasıl yani benim aileme bu kaçıncı dil uzatışı atmadığı iftira kalmadı ben hala onun yüzüne bakıyorum suçlu benmiyim şimdi aramıyorsam vardır sebebim ne yani şimdi onu aramadım diye anamıdamı aramayım