of bu eşim ne zaman akıllanacak

bu saba eşim evden gittikten sonra tel açtım .bn gidiyorum dedim nereye dedi gittiğim yeri söyledim .lafımı bitirmeden teli kapattı .arkadan yine aradım evap bile veremedi..

Size soyledigi laflara kirilip uzulmekte haklisiniz ama diger konuda karismayiverin ne hali varsa gorsun. Esim siyasette diyorsunuz siyasette cevre yapmak cevre tarafindan sevilmek onemli o da kendisini sevdirmek icin arkadaslarina iyilik yapiyor kendince. Ama soyledigi laflara tavir almakta haklisiniz.
yapacağı çevreyi yaptı zaten .onun çevresindekiler anca yedirip içirirsen yanındalar .geçtiğimiz seçimde gördük tokat gibi indi suratımıza çevremizdekiler tarafından ne kadar sevildiği..kendi çevresinde bile 3. oldu.2 3 gün ruh gibi dolaştı ortalıkta çok üzüldü... bu insanlaramı iyiylik yapacaksın..

Vallahi gözden uzak koy de bir ev niye geliyorlar misafir o kadar aklıma iyi şeyler gelmedi ev hakkında ama kimsenin günahını almayayım

Cesaretim yok diyorsunuz.
iş tecrübem yok ama yeri gelir temizlikçilik de yaparım diyorsunuz.
evet söylemek kolay değil ama adam sizi eş olarak görmekten çoktan çıkarmış.
o evde şuan gördüğünüz muamele de bu değil mi?
bir nevi hizmetçi. yemekler hazır ,gömlekler ütülenecek istediğinde yatak keyfi olacak.
üstüne başını sokacak evin var belki ama huzurun yok.
bir de hakaret yiyiyorsun.
değer mi?
baban rahmetli olmuş. annenle anlaşamasan da bu adamdan yediğin hakaret ve baskıyı annen yapmaz en azından..

Siyaset işinde diyorsun, onların da ne pis şeyler çevirdiklerini duyuyoruz bazen çevremde var tanıdığım. Arkadaş çevresi sadece yatılı gitmiyordur oraya bayan takası vs de vardır.

muhtemelen bir kazancınız olmadığı için eşiniz kendi malını kullanıyor hissiyatında ve size bu konuda söz düşmeyeceğini düşünüyor. siz konuşunca da geriliyor.
eşinizin değişmesini beklemek boş umut olur, madem evliliği yıkmak gibi bir şey yok (ki böyle basit bir şey yüzünden yıkılmaz zaten) kabulleneceksiniz. inatlaşarak bir yere varamayacağınız çok açık.

ev misafir filan bir şey değil de şu tehditler çok gurur kırıcı. Asıl konuşulp çzöüm aranması gereken nokta orası.
eşiniz size saygı göstermez miydi hiç, yoksa zamanla oluşan bir durum mu?
durumu haklı çıkarmamakla beraber kavganız çok şiddetliydi de ancak böyle susturabilirim diye filan mı düşündü.

mantıkla düşününce betondan dört duvar için kırmaya kırılmaya değmez.

yapacağı çevreyi yaptı zaten .onun çevresindekiler anca yedirip içirirsen yanındalar .geçtiğimiz seçimde gördük tokat gibi indi suratımıza çevremizdekiler tarafından ne kadar sevildiği..kendi çevresinde bile 3. oldu.2 3 gün ruh gibi dolaştı ortalıkta çok üzüldü... bu insanlaramı iyiylik yapacaksın..
sanırım sizi anlıyorum.
ilçede siyasetçi olması, yiyicinin çok olması, eşinizin yıllardır değişmeyen huyu bundan sonra da değişmez.
siz ya hep dertlenip Allah korusun hastalık sahibi olacaksınız ya da boş verip, kocanızın parasını yiyeceksiniz. ele yediriyorsa siz daha çok yiyin. ona öyle yakışır.
ilçede dediğiniz gibi iş imkanınız yok, ayrılsanız eşiniz adını kullanır belki iş bulmanızı dahi engeller ona mecbur kalmanız için, köye annenize dönemezsiniz. çünkü köyde, ilçede dul kadın olmak gerçekten zor. annemden biliyorum, annem kendi işini açtı, elin herifleri müşteri gibi iki alışveriş yapıp peşinden dünür gönderiyorlardı dükkana. bir rahat bırakmadılar annemi.
özetle, 15 yıldır bu adam değişmemiş, değişmez, siz keyfinize bakın, o ne hali varsa görsün.

Vallahi gözden uzak koy de bir ev niye geliyorlar misafir o kadar aklıma iyi şeyler gelmedi ev hakkında ama kimsenin günahını almayayım
köyde olması illa kötü bişeyler olduğunu göstermez.kesinlikle eşimin şimdiye kadar bi yanlışını yakalamadım o konulara müsade etmez yani.o kişilerle sadece işle ilgili alış verişleri oluyo köylere hizmetle alakalı eşimin görevi o kişilerde derneklerde falan .öyle bişeye müsade etmez yani.

Cesaretim yok diyorsunuz.
iş tecrübem yok ama yeri gelir temizlikçilik de yaparım diyorsunuz.
evet söylemek kolay değil ama adam sizi eş olarak görmekten çoktan çıkarmış.
o evde şuan gördüğünüz muamele de bu değil mi?
bir nevi hizmetçi. yemekler hazır ,gömlekler ütülenecek istediğinde yatak keyfi olacak.
üstüne başını sokacak evin var belki ama huzurun yok.
bir de hakaret yiyiyorsun.
değer mi?
baban rahmetli olmuş. annenle anlaşamasan da bu adamdan yediğin hakaret ve baskıyı annen yapmaz en azından..

Siyaset işinde diyorsun, onların da ne pis şeyler çevirdiklerini duyuyoruz bazen çevremde var tanıdığım. Arkadaş çevresi sadece yatılı gitmiyordur oraya bayan takası vs de vardır.
işte gelde bana anlat onu bir türlü kabul edemiiyorum.bn ona o insanlarla görüşmeyeceksin demiyorumki yesin içsin ne hali varsa görsün ama o eve elin adamını yanında hanımı yoksa getirmesin benim isteğim bu.sanki atla deve istiyorum.eğer ayrılma gibi bir durum olursa tek üzüleceği nokta evindeki hizmetçisi gider bi ona üzülür .ona bikere daha emin oldum sayesinde.

Nasıl bu kadar çirkin konuşabiliyor seninle bu ne rahatlık anlamadım..

Neden boş duruyor o ev, kiraya verin getirisi olsun bari.

Mal var huzur yok olmuş sizinki.

sanırım sizi anlıyorum.
ilçede siyasetçi olması, yiyicinin çok olması, eşinizin yıllardır değişmeyen huyu bundan sonra da değişmez.
siz ya hep dertlenip Allah korusun hastalık sahibi olacaksınız ya da boş verip, kocanızın parasını yiyeceksiniz. ele yediriyorsa siz daha çok yiyin. ona öyle yakışır.
ilçede dediğiniz gibi iş imkanınız yok, ayrılsanız eşiniz adını kullanır belki iş bulmanızı dahi engeller ona mecbur kalmanız için, köye annenize dönemezsiniz. çünkü köyde, ilçede dul kadın olmak gerçekten zor. annemden biliyorum, annem kendi işini açtı, elin herifleri müşteri gibi iki alışveriş yapıp peşinden dünür gönderiyorlardı dükkana. bir rahat bırakmadılar annemi.
özetle, 15 yıldır bu adam değişmemiş, değişmez, siz keyfinize bakın, o ne hali varsa görsün.
o evvi yaptıralı 3. yıl oluyo yıllardır derken ama nerden yapıldı diyorum şimdi keşke yaptırmasaymışız malınmı var derdin var kaldıki arabamız var.yanlış anlaşılmazın hava atmak babında söylemiyorum durumu anlatmak için bahsediorum ..hep başkalarına veriyoo yüzdende aynı şekilde kavgalarımız oldu..bende bu gün elalem yiyeceğine çocuklarım yesin diye gittim bir güzel elbiseler aldım sefam olsun..bakalım yarın nolcakev çekilişi var yarın herkes ailesiyle gider bn gitmeyeceğim anlasın beyefendi nelere mal oluyo yaptıkları.

aynen öyle oldu canım sıkıntısını bn çekiyorum keyfini elalem .mal mülk gözümde yok şu saatten sonra zaten .
en güzeli.
15 senedir anlamadıysa kocanız yapacak bir şey yok. elalem yiyeceğine siz yiyin çocuklarınızla, oh mis.

kiraya veremeyiz canım hem gidip biz kalıyoruz emde ev köyde köy yerinde kime kiraya vereceğim 10 haneli yer.

Allah korusun o evde bir suç işlense başınız ne büyük derde girer.
Koskoca adam bunları düşünemiyor mu?
Sorsan güvenilir insanlar der ama babana güvenme demişler bu devirde.

Allah yardımcınız olsun valla.. Bu adamla anlaşmak çok zordur.

Allah korusun o evde bir suç işlense başınız ne büyük derde girer.
Koskoca adam bunları düşünemiyor mu?
Sorsan güvenilir insanlar der ama babana güvenme demişler bu devirde.

Allah yardımcınız olsun valla.. Bu adamla anlaşmak çok zordur.
sağol canım hemde ne zor ne dersen de adam kapalı işine geldiği gibi davranıyo. hele o evi ve arabayı alalı evde huzur diye bişey kalmadı.en güzeli hiç malın mülkün olmasın paran cebinde varsa herşey yapabiliyosun.

merhaba arkadaşlar . kaç gündür yazamadım aramız hala aynı yaptıklarını söylediklerini onutamıyorum bi türlü yediremiyorum kendime boğulacak gibi oluyorum resmen.beyefendi barışma çabalarına girdi bile bn bi kaç gün ablamlara gittim hiç arayıp sormadım o aradıysada çouklara verdim teli neyse geldik eve erken gelmeler laf vurmalar şaka yollu aklınca sevimli görünecek ya hiç oralı olmadım tabi..gecede yanımda yattı kaçzamandır ayrı yatan adamın yanımda yatacağı tuttu ..bnde açtım ağzımı yumdum gözümü allah ne verdiyse içimi bir güzel boşalttım rahatladım biraz ..hala konuşmuyorum hiç oralı değilim dünde bn ayrı yattım çocuklar yanında yatmak istediler onları kaldrmış anneniz yatar demiş ..bnde hiç tınlamadım bn ayrı yattım ne hissettiğimi anlasın diye bn nasıl üzülüyosam oda üzülsün .

merhaba arkadaşlar . kaç gündür yazamadım aramız hala aynı yaptıklarını söylediklerini onutamıyorum bi türlü yediremiyorum kendime boğulacak gibi oluyorum resmen.beyefendi barışma çabalarına girdi bile bn bi kaç gün ablamlara gittim hiç arayıp sormadım o aradıysada çouklara verdim teli neyse geldik eve erken gelmeler laf vurmalar şaka yollu aklınca sevimli görünecek ya hiç oralı olmadım tabi..gecede yanımda yattı kaçzamandır ayrı yatan adamın yanımda yatacağı tuttu ..bnde açtım ağzımı yumdum gözümü allah ne verdiyse içimi bir güzel boşalttım rahatladım biraz ..hala konuşmuyorum hiç oralı değilim dünde bn ayrı yattım çocuklar yanında yatmak istediler onları kaldrmış anneniz yatar demiş ..bnde hiç tınlamadım bn ayrı yattım ne hissettiğimi anlasın diye bn nasıl üzülüyosam oda üzülsün .
rest çekmeniz iyi olmuş.
umarım düzelir kocanız

Back
X