of çıldırmak üzereyim?

beyazhayaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
33
18
3
Merhabalar, eski konumu bilen bilir. Boşanmış bir kadınım bekar biri ile görüşmeye başladık. Ama gel gelelim gün geçtikçe nelerini duyuyorum. Daha önce evli bir akrabası ile ilişki yaşamış bitmiş. Başka bir kadın olsa tamam dicem ama akraba içim içimi yiyor yine başlarmı diye. Ve bekar adam evli arkadaşlarının evine gider yemeğe kahveye ki bana bunlar ters. En son dün tartıştık. Sosyal medyada bir kız eklemiş dedim çıkar yok arkadaşım yok şu yok bu derken uzun bir süre sonra çenemden dolayı çıkardı. Evet bana değer verdiğini diyor bir şey yapmıyorum diyor ama ben güvenemiyorum hayatı çok hızlı yaşamış ve çok kadın girmiş hayatına ama bana her zaman der senden kötü bir beklentim yok diyor. Ama ben güvenemiyorum kendi kendime diyorum bırakım ayrılım onuda yapamıyorum bilmiyorum bu güvensizlikle ne olucak.

• Şaşırdım
Reactions: 000
kendi kendime diyorum bırakım ayrılım onuda yapamıyorum
Niye yapamıyorsunuz?
Sonuçta boşanmış bir kadınsınız yani zamanında ayrılmayı, kendi yolunuza gitmeyi başarmışsınız bu kişi eşiniz bile değil sonuçta.
Üzülmek istiyorum diyorsanız buyrun devam edin nasıl olsa sonu kötü bitecek ama siz bilirsiniz...

Başka bir kadın olsa tamam dicem ama akraba içim içimi yiyor yine başlarmı diye.
Mideniz bulanacağına tekrar barışır mı diye korkuyorsanız şu an itibariyle mantıklı düşünebildiğinizi hiç sanmıyorum.
Hem evli bir kadın, hem akraba
Şimdiye üstüne kusup koşarak kaçmış olmalıydınız,
ama bırakamıyorum diyorsunuz.
Çifte onursuz bir davranış adamın yaptığı.
Siz bal gibi üzülmek istiyorsunuz gibime geliyor.
Allah idrakınızı arttırsın, gözünüzdeki perde kalksın diye dua ediyorum size.

Evli arkadaşlarına yemeğe gitmesinde sıkıntı yok da
Evli bir kadınla olması tabi iğrenç
Yani bu karekterdeki adam sana zarar verir düzgün değil bu adam
Zaten bir kere boşanmışsın ikinci hatayı yapma sıyrıl bu adamdan

Valla siz bu şahsın evli bir kadınla ve üstelik akraba olan bir kadınla ilişki yaşamış olmasını sorun görmeyip, hala devam edebildiyseniz bence gayet uyumlu bir çiftsiniz. Yani ne denir ki, üstelik bir evlilik tecrübeniz olmuş, ince ince eleyip sık dokumanız lazımken ne bileyim yoğurdu üflemeniz gerekirken, baya baya maceraya atılıyorsunuz

Ay bu o komşu çocuğu mu? Eski konunuza baksaydım keşke yazmadan. Sizin için boşuna yordum parmaklarımı:KK12:

Back
X