of çıldırmak üzereyim?

Eşini boşayabilmiş bir kadın olarak sevgilinizden mi ayrılamıyorsunuz?
Böyle akla mantığa sığmayan ilişkiler yaşayan kadınları anlayamıyorum.
Acımıyorum da üzülünce.
Siz de üzüleceksiniz.
Adam sapık, evlilerle düşüp kalkan biri.
Ama sizin için sorun o değil, 'akraba' olan evlilerle ilişki yaşaması ise siz de normal görünmüyorsunuz.
:kızgın:

Evli bir kadına gözü,aklı,kalbi kayabilen ve nefsine aahip olamayan bir adamla olmazdım. Kendine saygısı yok evli biriyle olmuş, size niye saygısı olsun? Bence evli bir kadınla ilişki yaşayacak mideye sahip bir adam eşini/sevgilisini aldatmakta hiç sorun görmez.

Merhabalar, eski konumu bilen bilir. Boşanmış bir kadınım bekar biri ile görüşmeye başladık. Ama gel gelelim gün geçtikçe nelerini duyuyorum. Daha önce evli bir akrabası ile ilişki yaşamış bitmiş. Başka bir kadın olsa tamam dicem ama akraba içim içimi yiyor yine başlarmı diye. Ve bekar adam evli arkadaşlarının evine gider yemeğe kahveye ki bana bunlar ters. En son dün tartıştık. Sosyal medyada bir kız eklemiş dedim çıkar yok arkadaşım yok şu yok bu derken uzun bir süre sonra çenemden dolayı çıkardı. Evet bana değer verdiğini diyor bir şey yapmıyorum diyor ama ben güvenemiyorum hayatı çok hızlı yaşamış ve çok kadın girmiş hayatına ama bana her zaman der senden kötü bir beklentim yok diyor. Ama ben güvenemiyorum kendi kendime diyorum bırakım ayrılım onuda yapamıyorum bilmiyorum bu güvensizlikle ne olucak.

Bunu dışarıdan biri yazmış gibi okuyabilir misin.?

Merhabalar, eski konumu bilen bilir. Boşanmış bir kadınım bekar biri ile görüşmeye başladık. Ama gel gelelim gün geçtikçe nelerini duyuyorum. Daha önce evli bir akrabası ile ilişki yaşamış bitmiş. Başka bir kadın olsa tamam dicem ama akraba içim içimi yiyor yine başlarmı diye. Ve bekar adam evli arkadaşlarının evine gider yemeğe kahveye ki bana bunlar ters. En son dün tartıştık. Sosyal medyada bir kız eklemiş dedim çıkar yok arkadaşım yok şu yok bu derken uzun bir süre sonra çenemden dolayı çıkardı. Evet bana değer verdiğini diyor bir şey yapmıyorum diyor ama ben güvenemiyorum hayatı çok hızlı yaşamış ve çok kadın girmiş hayatına ama bana her zaman der senden kötü bir beklentim yok diyor. Ama ben güvenemiyorum kendi kendime diyorum bırakım ayrılım onuda yapamıyorum bilmiyorum bu güvensizlikle ne olucak.

Boşanmayı başarıp,sevgiliyi hayatınızdan çıkarmak bu kadar zor olmamalı..

Sizin bu adama katlanma sebebiniz ona aşık olmanız ama yanlış yoldasınız. Belki şu an size iyi geliyordur bu beyefendi; ama uzun vadede size asla mutluluk getirmeyecek. Hatta başınıza bela bile gelebilir.

Evlenip boşanmışsınız artık daha dikkatli olmalısınız. Sırf dulsunuz diye sizden faydalanmaya çalışan pislikler çıkabilir karşınıza.

Acı ama gerçek. Bu adamdan kurtulun. Yeni ve temiz birini bulun.

Evlenmiş boşanmış bir sürü ilişki yaşamış bekardan iyidir hani toplumumuzda kınıyorlar ya boşanmış bekara gider mi diye bekara bak kaç ilişki yaşadığı belli değil bırak kardeşim bırak evli biriyle ilişki yaşamış üstelik akrabası kötü konuşmayım banlanılıyormuş niye evli arkadaşlarının evine kahve içmeye gittiği belli sövmek için kullanmak istediğim kelimeleri anlamışsındır sanırım

Evlenmiş boşanmış bir sürü ilişki yaşamış bekardan iyidir hani toplumumuzda kınıyorlar ya boşanmış bekara gider mi diye bekara bak kaç ilişki yaşadığı belli değil bırak kardeşim bırak evli biriyle ilişki yaşamış üstelik akrabası kötü konuşmayım banlanılıyormuş niye evli arkadaşlarının evine kahve içmeye gittiği belli sövmek için kullanmak istediğim kelimeleri anlamışsındır sanırım

Ağzına sağlık...

uçkuruna düşkün erkekten hayır gelmez...

Evli akrabasıyla ilişki yaşayacak kadar ahlaklı adam lazım size, haklısınız onsuz yapamamakta. Tam güvenilecek insan. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz acaba?

Valla konuya başlarını okudum eğer doğruysa diğerleri saçma nedenler. Ben kesinlikle eğer doğruysa devam edemezdim. Güven benim için olmazsa olmazdır. Şuan evliyim eşimle görüşmeye başlarken aşık değildim ama çok güvenilir olduğu için başladım ve hiç sarsmadi güvenimi. Güven tüm canlılarda iletişimin temelindedir

Bu toplumun bakış acısına anlam veremiyorum. 🤦‍♀️
Ayrıca sizin de.
Evet evlenmiş boşanmış olabilirsiniz, belki cinselliği sadece eşinizle yaşamışsınız ama IMZA ATMISSINIZ YAA çok çok anormal bir durum, eksiklik olarak görülüyor. Konuştuğunuz kişi kim bilir hayatına kaç kadın girmiştir ama IMZA ATMAMIS olduğu için normal karşılanıyor. Lütfen bakış açınızı değiştirip ayrılın bu kişiden. Size layık olduğunu düşünmüyorum.

akrabası evli ilişki takıyon başka bi evli kadın olsa normalmı bekar bi kadınla olsa demek istedin evli ile birlikte olan yarın senide başka biriyle aldatır cinimm kendini hazırla o kadar arsızsa bu adam ileri nolur bilmem sanki memlekette kadın yok evlilere gidiyorlar o seninle gününü gün etme derdinde

Back
X