- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi beyazhayaller
Genişliyor mideler.Herkes yapıyor diye diye yozlastik normallestirmeye calisiyor malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genişliyor mideler.Herkes yapıyor diye diye yozlastik normallestirmeye calisiyor malesef
Merhabalar, eski konumu bilen bilir. Boşanmış bir kadınım bekar biri ile görüşmeye başladık. Ama gel gelelim gün geçtikçe nelerini duyuyorum. Daha önce evli bir akrabası ile ilişki yaşamış bitmiş. Başka bir kadın olsa tamam dicem ama akraba içim içimi yiyor yine başlarmı diye. Ve bekar adam evli arkadaşlarının evine gider yemeğe kahveye ki bana bunlar ters. En son dün tartıştık. Sosyal medyada bir kız eklemiş dedim çıkar yok arkadaşım yok şu yok bu derken uzun bir süre sonra çenemden dolayı çıkardı. Evet bana değer verdiğini diyor bir şey yapmıyorum diyor ama ben güvenemiyorum hayatı çok hızlı yaşamış ve çok kadın girmiş hayatına ama bana her zaman der senden kötü bir beklentim yok diyor. Ama ben güvenemiyorum kendi kendime diyorum bırakım ayrılım onuda yapamıyorum bilmiyorum bu güvensizlikle ne olucak.
Merhabalar, eski konumu bilen bilir. Boşanmış bir kadınım bekar biri ile görüşmeye başladık. Ama gel gelelim gün geçtikçe nelerini duyuyorum. Daha önce evli bir akrabası ile ilişki yaşamış bitmiş. Başka bir kadın olsa tamam dicem ama akraba içim içimi yiyor yine başlarmı diye. Ve bekar adam evli arkadaşlarının evine gider yemeğe kahveye ki bana bunlar ters. En son dün tartıştık. Sosyal medyada bir kız eklemiş dedim çıkar yok arkadaşım yok şu yok bu derken uzun bir süre sonra çenemden dolayı çıkardı. Evet bana değer verdiğini diyor bir şey yapmıyorum diyor ama ben güvenemiyorum hayatı çok hızlı yaşamış ve çok kadın girmiş hayatına ama bana her zaman der senden kötü bir beklentim yok diyor. Ama ben güvenemiyorum kendi kendime diyorum bırakım ayrılım onuda yapamıyorum bilmiyorum bu güvensizlikle ne olucak.
Evlenmiş boşanmış bir sürü ilişki yaşamış bekardan iyidir hani toplumumuzda kınıyorlar ya boşanmış bekara gider mi diye bekara bak kaç ilişki yaşadığı belli değil bırak kardeşim bırak evli biriyle ilişki yaşamış üstelik akrabası kötü konuşmayım banlanılıyormuş niye evli arkadaşlarının evine kahve içmeye gittiği belli sövmek için kullanmak istediğim kelimeleri anlamışsındır sanırım
uçkuruna düşkün erkekten hayır gelmez...Merhabalar, eski konumu bilen bilir. Boşanmış bir kadınım bekar biri ile görüşmeye başladık. Ama gel gelelim gün geçtikçe nelerini duyuyorum. Daha önce evli bir akrabası ile ilişki yaşamış bitmiş. Başka bir kadın olsa tamam dicem ama akraba içim içimi yiyor yine başlarmı diye. Ve bekar adam evli arkadaşlarının evine gider yemeğe kahveye ki bana bunlar ters. En son dün tartıştık. Sosyal medyada bir kız eklemiş dedim çıkar yok arkadaşım yok şu yok bu derken uzun bir süre sonra çenemden dolayı çıkardı. Evet bana değer verdiğini diyor bir şey yapmıyorum diyor ama ben güvenemiyorum hayatı çok hızlı yaşamış ve çok kadın girmiş hayatına ama bana her zaman der senden kötü bir beklentim yok diyor. Ama ben güvenemiyorum kendi kendime diyorum bırakım ayrılım onuda yapamıyorum bilmiyorum bu güvensizlikle ne olucak.
Valla konuya başlarını okudum eğer doğruysa diğerleri saçma nedenler. Ben kesinlikle eğer doğruysa devam edemezdim. Güven benim için olmazsa olmazdır. Şuan evliyim eşimle görüşmeye başlarken aşık değildim ama çok güvenilir olduğu için başladım ve hiç sarsmadi güvenimi. Güven tüm canlılarda iletişimin temelindedirMerhabalar, eski konumu bilen bilir. Boşanmış bir kadınım bekar biri ile görüşmeye başladık. Ama gel gelelim gün geçtikçe nelerini duyuyorum. Daha önce evli bir akrabası ile ilişki yaşamış bitmiş. Başka bir kadın olsa tamam dicem ama akraba içim içimi yiyor yine başlarmı diye. Ve bekar adam evli arkadaşlarının evine gider yemeğe kahveye ki bana bunlar ters. En son dün tartıştık. Sosyal medyada bir kız eklemiş dedim çıkar yok arkadaşım yok şu yok bu derken uzun bir süre sonra çenemden dolayı çıkardı. Evet bana değer verdiğini diyor bir şey yapmıyorum diyor ama ben güvenemiyorum hayatı çok hızlı yaşamış ve çok kadın girmiş hayatına ama bana her zaman der senden kötü bir beklentim yok diyor. Ama ben güvenemiyorum kendi kendime diyorum bırakım ayrılım onuda yapamıyorum bilmiyorum bu güvensizlikle ne olucak.
Daha önce evli bir akrabası ile ilişki yaşamış bitmiş.