ya şimdi hepimiz kızıyoruz ediyoruzda düşünsene
filinta gibi erkek kaslı maslı yakısıklı oo lavaboya bır gırıyor sende lavabo onunden mutfaga dogru gıdıyorsun zar zurt sesler
artık yanındada yaptıgı ıcın gıcık olmakta haklı bence
bende takılmam. iki kişi olduk sanki
İhtiyac bu insani bi ihtiyac. Önce bunu kavra.adam milletin içinde yapsa sonra gülse ok.. adam sıkıntılı derim. yediği dokunuyordur. sürekli gaz yapıyordur. stresten oluyordur (oluyor)... evdede rahat edemiyecekse ne yapsın.
sonuçta sizde lavaboda yapıyorsunuz. kendimizden neden tiksinmiyoruz. bizde kendimizin yanında yapıyoruz ya .
adam milletin içinde yapsa sonra gülse ok.. adam sıkıntılı derim. yediği dokunuyordur. sürekli gaz yapıyordur. stresten oluyordur (oluyor)... evdede rahat edemiyecekse ne yapsın.
sonuçta sizde lavaboda yapıyorsunuz. kendimizden neden tiksinmiyoruz. bizde kendimizin yanında yapıyoruz ya .
3 olduk 3 :)) ben takılmam hatta çok gülerim
:)))) ya bende mi tuhaflık var acaba ben gıcık olmam hatta çok komik bulurdum hele ki tipine de yakıştıramıyorsam yani öyle yakışıklı ama pırt pırt dolaşıyorsa çok gülerim :) yapsın ya seviyorsam adamı sorun etmem
İhtiyac bu insani bi ihtiyac. Önce bunu kavra.
Sen çift kişilik taşıyorsan birini kapının dışında bırakıp gir.
Kimse burda lavaboda da yapmasın yazmamış iyi oku.
Şu son cümleyi yazmasan daha ciddi bi cevap verirdim belki.
Ama iş saçmalıga yürümüş, gerek yok.
benim sinir olduğum şey saygısı yok insan karım benden tiksinir deyip dikkat etmememsi kendiyel e okadar barışık
ya konu sahibinin eşi kız odadan çıkınca yada lavaboda bide tutamadığı zaman yapıyomuş öyle kasten haha zartladım ben gibi bişe yok yani bu durumu anormal bulanlar ilerde eşiniz Allah korusun hasta olsa yatağa düşse altına yapsa ne olacak dövecekmisiniz o zamanda bilinçli yapıyolar ama elden bişey gelmiyor nolcak o zaman boşanacakmısınız bence konu sahibi fazla abartmışta yazmış buraya boşuna demiyolar hastalıkta sağlıkta diye kendisi hamile kalınca midesi bulancak istifra edecek belki oda iğrenç bişey yapmasın tutsun o zaman kendini
bence hiç hoş bir durum değil
benim eşimde bazen kaçırır ben duymamazlıktan gelirim utanmasın diye
ama bilerek yanımda yaparsa o kadarınada çüş derim
tepkimi gösteririm o kadar da değil yani
karısıyım ben be bu ne saygısızlık
beni umursamadan zırt pırt gaz çıkaramaz efendim
Gaz sancısı çekmeyen bilemez nasıl bişey olduğnu .(
Eşiniz yanınızda özellikle yapmıyorsa ,bunun dışında yapılan yerlere bu kadar tepkili olmamanız gerekiyor..Siz dışarı çıktığında yaptığını söylüyorsunuz Demekki yanınızda yapmamaya özen gösteriyor.Lavaboda yada başka odalarda ,uykuda iken yaptıklarına Hoş bir durum olmayabilir ama biraz anlayış göstermeniz gerekiyor bencede..
ben neden hoş gördüğümü ilk başta anlatmadım... sonraki yorumumada bak istersen...
ayrıca da herkez aynı düşünmekte zorunda değil ki. ben sadece hisstiklerimi düşündüklerimi yazıyorum. kızar gibi yazmanıza da gerek yoktu...
ya konu sahibinin eşi kız odadan çıkınca yada lavaboda bide tutamadığı zaman yapıyomuş öyle kasten haha zartladım ben gibi bişe yok yani bu durumu anormal bulanlar ilerde eşiniz Allah korusun hasta olsa yatağa düşse altına yapsa ne olacak dövecekmisiniz o zamanda bilinçli yapıyolar ama elden bişey gelmiyor nolcak o zaman boşanacakmısınız bence konu sahibi fazla abartmışta yazmış buraya boşuna demiyolar hastalıkta sağlıkta diye kendisi hamile kalınca midesi bulancak istifra edecek belki oda iğrenç bişey yapmasın tutsun o zaman kendini
Şimdide hastalık mı atıldı ortaya?ya konu sahibinin eşi kız odadan çıkınca yada lavaboda bide tutamadığı zaman yapıyomuş öyle kasten haha zartladım ben gibi bişe yok yani bu durumu anormal bulanlar ilerde eşiniz Allah korusun hasta olsa yatağa düşse altına yapsa ne olacak dövecekmisiniz o zamanda bilinçli yapıyolar ama elden bişey gelmiyor nolcak o zaman boşanacakmısınız bence konu sahibi fazla abartmışta yazmış buraya boşuna demiyolar hastalıkta sağlıkta diye kendisi hamile kalınca midesi bulancak istifra edecek belki oda iğrenç bişey yapmasın tutsun o zaman kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?