o zaman sende yüzüne vur canım bu ne demektir yaaduymamazlıktan geliyordum utanmasın diye ama baktım bu yüzsüzlüğe vurdu
Şimdide hastalık mı atıldı ortaya?
Yataga düşünce bilinçli yapmış olmayacak onun adı hastalık olacak.
Ki kimse kendini bu durumda bırakacak bişeyi bilinçli olarak yapmaz.
Dövmek, boşamak vs hoş olmayan tabirler.
Herkes burda hastalıgı olabilir diye uyarıda bulunmuş.
Siz okumadınız sanırım..
birsen eşini sevmek için hiç çaba sarfetmiyosun sürekli gıcık oldum sinir oldum bu şekilde konular açıyorsun çaba göstermiyorsun bence.. evliliğini sürdürmek için durmadan adamın bişeylerini eleştiriyosun adama takmışsın bence bunu gözden geçir hepimizin eşi yeri geliyor gaz çıkarıyor yada geğiriyor
mesela birgün sabah ben lavaboya giderken duyuyorum odada gaz çıkarıyor.ben lavodayken duyuyorum çok gazı var sürekli gaz çıkarıyor.lavaboda sürekli gaz sesi deli gibi geliyor.hiç bitmiyor.nezaman tuvalete gitse sürekli gaz uyurken gaz
bende takılmam. iki kişi olduk sanki
Benim konudan anladığım arkadaşın eşi yanlışlıkla, tutamayarak gaz çıkarıyor.
Bilinçli ya da sinir etmek için değil.
Arkadaş bu durumdan rahatsız ama bunu niyeyse rahatsızlığı olabilir'den ziyade bana saygısı yooook pozisyonuna sokuyor.
Tutamamak diye bi' şey varmış, ben bizzat yaşadım.
Eşimle evlendiğimizin ilk dönemlerinde lavaboya bile gidemeyecek kadar utanıyordum
ama bi gün o kadar şiddetle bi gaz çıkarttım ki kendimden korkup ayyyyyy diye bağırdım.
Hayatta gazdan tiksinen hiçbir şekilde duyulmasını istemeyen ben, gayet tutamayarak yapmıştım.
Bunun yanısıra lavaboda yapması normal değil mi?
Ben de çok tiksinirim ama sen de o sese odaklanmış gibisin.
Birsen, çok üzgünüm ama benim anladığım sen eşinin olumsuz yönlerini görmeyi seviyorsun.
Ya da kendini eşinden üstün görüyorsun.
Ben hiç takılmam böyle şeylere.
Bi takılmayanda benim sanırım, yorumlara bakarsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?