of çok gıcık

hastalık farklı bi durum adı üstünde hastalık bu bilinçli ilk zamanlar utanıyordu tutuyordu ama şimdi utanmıyor çünkü evliliğin üzerinden zaman geçti

duymamazlıktan geliyordum utanmasın diye ama baktım bu yüzsüzlüğe vurdu
o zaman sende yüzüne vur canım bu ne demektir yaa
resmen saygısızlık
gitsin wc de yapsın başka odada yapsın dibinde niye yapıyo

Arada bir olması rahatsız edici sayılmayabilir. Konu sahibi istemediği halde hususi yaptığı zamanlar var sanırım. Yüzüne baka baka falan. İnsan gıcık etmek için ne yapılsa sinir olur.

Hadi biraz sakinleşelim.

neden gaz ha diyince gelebilen bişeymi kimse karnında gaz yokken yapamıyor bu işi ? buda bir rahatsızlık sonuçta

babam hep bu tip rahatsızlıkları vardı. en başından. kimisi fisür dedi ilaç yazdı. kimisi basur dedi ilaç yazdı. en son babam doktora yalvardı kolonoskopiye gireceğim dedi. doktor birşey çıkmaz ya hadi yapalım madem demiş. ozaman gördü rektumdaki tümörü... sonra tedaviler.... ve iğreneceğiniz her şeyi yaşadık.. ama üzüntüyle - iğrenerek değil...

iğrenmek tiksinmek, kızmak yerine doktora gidin... belki sadece alerjik reaksiyondur o gazlar...

Hastalikta saglikta diye bi söz var ama istem dışı degil de bilerek yapılıyorsa bazi şeyler işte o zaman bu söz geçerli olmuyor,durum iğrençleşiyor,eğer bir rahatsızlıktan değil de saygısızca yapılan bişeyse konu sahibi tiksinmekte haklı.istem dışıysa o zaman hastalikta sağlikta diye verilen sòzler yerine getirilmiyor denir,ne maksatla oldugunu adamin kendisi ve konu sahibi gayet iyi biliyor bence..

E adam tutamıyorsa napsın helede bukadar gazı gelen adam tutsa gaz sıkışmasından hastanelik olur bir tanıdım herkesin yanında yapar çünkü rahatsız birgün 2büklüm hastaneye kaldırılınca dr tutmicaksın salıcaksın demiş hiç tutmaz

Son düzenleme:

Ha arkadaş eşini sevmiyou asıl sorun bulundu ozaman yoksa ben hiç rahatsız olmuyorum eşimde olmaz benden

yanında bırakıosa bişi diemm saygıszlk buda lavaboda ve uykuda öecbur bırakacak buda bi ihtiyac sonucta arkadasm ama rahatsz oluosauyandr yaptı anda bozki tekrarlamasn

bende takılmam. iki kişi olduk sanki

Ben de takılmam, yüzüme bakarak da yapabilir; ne olmuş yani...

Akşam her yerini gör, her şeyi yap, sonra da vay lavabonun kapısının önünden geçerken ses geldi diye şikayet et.

Bence abartılı tepkilere sahip çoğu arkadaş.

Birisi söylemiş, herkes Paris'te falan büyüdü herhalde...

adamın gazı yokken zorla çıkaramaz;mazallah mıçar,ıkınırken..

yaptığınız yemekler dokunuyor olmasın..

ayalarınada corap gıydırın..

bırazda ağzına kımyon atıverın,gazı mazı kalmaz..

Son düzenleme:
Benim konudan anladığım arkadaşın eşi yanlışlıkla, tutamayarak gaz çıkarıyor.
Bilinçli ya da sinir etmek için değil.
Arkadaş bu durumdan rahatsız ama bunu niyeyse rahatsızlığı olabilir'den ziyade bana saygısı yooook pozisyonuna sokuyor.
Tutamamak diye bi' şey varmış, ben bizzat yaşadım.
Eşimle evlendiğimizin ilk dönemlerinde lavaboya bile gidemeyecek kadar utanıyordum
ama bi gün o kadar şiddetle bi gaz çıkarttım ki kendimden korkup ayyyyyy diye bağırdım.
Hayatta gazdan tiksinen hiçbir şekilde duyulmasını istemeyen ben, gayet tutamayarak yapmıştım.
Bunun yanısıra lavaboda yapması normal değil mi?
Ben de çok tiksinirim ama sen de o sese odaklanmış gibisin.

Birsen, çok üzgünüm ama benim anladığım sen eşinin olumsuz yönlerini görmeyi seviyorsun.
Ya da kendini eşinden üstün görüyorsun.

Son düzenleme:

üstün görmek deği utanmadan bu şekilde yaptığından dolayı rahatsızım

Konularina baktim da hep esinle ilgili bence gazdan daha onemli sorunlariniz var. Esin sana batiyor ne yapsa artik sen onu takinti haline getirmissin agziyla kus tutsa yaranamaz. Bence oturup seviyor musun sevmiyor musun bir dusun ona gore birseyler yap.

Cocuk hayaline çok güldüm. Benzer hayallerim vardı benim de. Konu sahibesi tahammülun kalmamis eşine. Kendimden bilirim; eşime ne zaman sinirlensem yemek yemesi dahi sinirimi bozar

konu sahibinin diğer yorumlarınada baktımda nedense herkes yanlış bi o haklıymış gibi davranıyor :) psikolojik takıntılı yani en başta bişey yazdıysa o hep öyle gidiyo sürekli sorguluyo neden böyle oldu ne için böyle yaptı böyle olması beni şaşırttı böyle yapmazdı hayır buradan ne gibi yorumlar bekliyor onu anlamadım millet boşuna parmaklarını yoruyor birinede haklısınız veya haklı olabilirsiniz evet ben çok takıyorum galiba yazmamış farkındaysanız hala o kdr şey yazılmasına rağmen o daha en başta takılmış duruyo

Ben de hamilelik dönemimde yerimden kalkmaya üşendiğim için zort zort çıkarıyordum ona rağmen eşim yanımda hiç yapmamıştı, ne iğrenç bi insanmışım ben ya
Valla adam böle bir konu açsa napardım acaba:26::26:

Eşine ayrıca bi daha söyle bence rahatsız olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…