• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of! Delireceim artk

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üşenmeden hepsini tek tek okudum ve hiç şaşırmadım bi sayfayı okurken diğerini tahmin etmek zor olmadı ve yaşım 18 daha ilk yazından adamın ne olduğu belliydi bunları sana söylemem boş ama en başından sen msn diyince dedim kesin bu herif hep msnden takılıyodur öyle başlıyodur snra baktım o evli kadına msnden söylemiş vs vs . bk sanalda kimse kimseye tam olarak doğru bişey söylemez hep bi yerde yalan dolan eksik bişey vardır ego tatmin etme adına . Ki sizin ilişkiniz senin ve onun adına da ego tatmini yaşama olmuş sen beğenilmek ilgi görülmek istemişssin oda bence senin ona ilgin olduğunu düşünüp o ayrılma sırasındaki boşlukta atlamış sana bşka açıklaması yok . Bu tip insanlar hep aynıdır o kadar çok sanal ilişki yaşayan var ki artık ve hepsinin sonu da aynı . ayrıca sana canım cicim bebeğim vs seler demiş sizce sevmiyo muydu ilgilenmiyo muydu demişsin ben bu şekilde sanaldan bi kızı bile kekleyebilirim yani aşık ederim kendime hiç görmese bile o kadar kolay bişey ki bu birine bunları demk o kadar kolay ki hele ki msnde sanalda ohooo . ve bunların yaşla başla da hiç mi hiç alakası yok ben 18 yaşındayım benden 10 yaş büyüksün tamam benden biçok fazla şey yaşamış olabilirsin ama önemli olan farkında olarak yaşamak gerçekten farkındalık çok önemli bişeyi niye yaptığını bütünüye görmek ki insanların tek sorunu da bu . Senin ona aşık olduğunu falan da hiç düşünmedim başta dedim sen ilgi alaka için bu kadar zorlamışssın küçültmüşssün kendini sonra farkına varıp bu durumdan kurtuluyum derken daa da içine girmişssin ki buda diğer egonu tatmin etme neyi kastettiğimi anlıosundur sanıorm . bide çok ağza sakız edilen şeylerde ben çok gerçeklik aramam ve arkadaş olsun ilişkilerimde olsun canım cicim böceğim peteğim tarzı konuşmalardan illet alıyorum ve hiç sevmiyorum çok yapmacık geliyo bana acıkcası . Sevdiğini söylemk hiçbişey ifade etmiyo benim için bunu hissettiebilmek önemli ki bu sanalda cok zor ama bi bakış gülüş beni koklaması derin derin elimi sımsıkı tutması vs vs daha cok sey ifade edio benim için . Amacım seni yargılamak kötülemek değil asla yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bu senin için büyük fırsat yaptığın hataları gör iyice düşün kendine dışardan bi gözle bak başkasıymış gibi o zaman ne demk istediğimi anlıycaksın ve beğenilme ilgi alaka gibi egolarını derinlemesine görüp neden bunları istediğini görüp onlardan sıyrılmaya bak bence ego çok sinsidir başına bu olay örnek teşkil etse bile çok şey açabilir . Biri seni beğenmese nolur ne değişir ilgilenmese neolur ne değişir ki sence neden buna gerek duyuyosun neye göre güzellik kime göre kim için bunlar . Bunlar boş şeyler gerçekten ve başkası için yapılan hiçbişey gerçek değil dışa yönelik herşeyde bi ego barınır . Ben sizden 15 dk boyunca derin düşünüp kendinize yaptıklarınıa dışardan bakmanızı öneriyorum inş gerçekten derinine inebilirsin inş bu süreçte senin için çok çok ayrı bişey olur .

söylediklerinde doğruluk payı olan yerler var....yalnız emin olabilirsinki bu egoydu vs idi bunlar hakkında çok şey bilirim....yaşım gereğide çok şeyler gördüm....herşeyi tek tek okumuşsun sağol...

benim onunla tanıştığım dönem çok zayıf olduğum bir dönemdi....halada öyle...yaşadığım başka şeylerde var.....bu dönemde onun bana sevgi ,ilgi göstermesi,bir takım sözler vermesi yanıma geleceğini söylemesi,evlilik lafları etmesi beni ona iyice itti....güvendim işte...nedeni nasılı olmaz bunun...tıpkı o evli kadının yaptığı gibi...onuda zayıf anında yakaladı benide...

belki birine güvenme ihtiyacımdan yaptım bu hatayı bilemessin...ki ben kendimi çözdüm bu konuda..ve hiç bir şekilde yanlış bişeyimi görmüyorum....benimki sadece sevgi güvenme ihtiyacıydı,elimi tutmak için uzanan bir el vardı ve bende tuttum...bilemezdim o elin sahte olduğunu,bunu düşünecek durumda değildim.....

kısacası benimki ego tatmini falan değil....çok daha farklı ve derin bir mevzu...ona gelene kadar benim neler yaşadığımı ve neden ona böyle bağlandığımı bilemessinki...

theshe demişsi seninki aşk değil,sevgi değil...:) emin ol ben de senin gibi düşünürdüm..internetten aşkmı olur peehh ne saçma derdim....ama oluyormuş....

elbette inanmamakta özgürsünüz...ama ben gerçekten ona aşıktım...kamerayla görüştüğümüz zamanlarda sanki yanında gibi hissederdim...

neyse sonuçta herşey bitti artık...bundan sonra görüşmemiz mümkün değil zaten....onca lafı söyledikten sonra ben ona....ki yaptığı şeyden sonrada...ama herşeyde bi hayır vardır...o resimleri görmemi allah istedi...belki onları görmeseydim hala devam edecektim onu düşünmeye belkide yrn bi gün yine bana böyle güzel laflar edecekti,beni yedekte tutacaktı....böyle kökünden halolması iyi oldu....ona o lafları söylerken öfkeden deliye dönmüştüm....evet canım yandı ama haketmişti...

bundan sonrada birine güvenmek benim için çok zor....çünkü bütün erkeklere yalancı sahtekar gözüyle bakıyorum artık....

erkekleri tanımadan onlar hakkında yorum yapmak çok güç hepsi aynı değil nasıl hepimiz aynı değilsek onlarda böyle renk renk ...evet güvenmek bir insana çook zordur erkeğe değil yalnızca.talihsizlik yaşamışsın ama umursama aşk beklemediğin bir anda gelir bulur zorlar seni inan buna .ben 23 yaşındayım hep aşkı bekledim aramadım geldi buldu ve çok mutluyum inşallah seninde hayatına insanlık sıfatlarına bürülü bir beyaz atlı girer ve mutlu olrsun:Saruboceq:

Ya canim msn yazismalarini okudumda...Umarim B o dur ve O sensindir... O ne öyle resmen erkek gibi davranmissin hep. O sevdigim bi arkadasimsin falan derken sen resmen hadi beni sevidigini söyle hadi benden hoslandigini söyle ve bi sürü buna benzer laflar etmissin (imali bi sekilde) yani resmen adamin senden hoslanmasi icin bu gibi duygular besleyip belli etmesi icin zorlamissin. Senin ona yaptigini bana yapiyolardi bana kur yapanlar hep, ayni senin tavrin ve sözlerin bana kur yapanlarin sözlerini hatirlatti. Üzgünüm ama sinir oldum sana biraz o ne öyle zorla sevdirmeye calismak gibi, hic yakismiyo bi bayana bence. Adam havadan sudan konusurken sende hep "hadi ama beni sevdigini yada hoslandigini yada bu gibi güzel seyler söyle" telasi varmis, zorla kasinmis gibi görüyorum seni. Üzgünüm kirici oldum biraz galiba ama hakikaten kendin kasinmissin resmen. Adam arkadasca öylesine sohbetler ederken sende hep bi daha derin ve"ince" mevzulara inme cabasi, etkileme cabasi.. Üstüne bide tehdit ediyosun "ya duygularini belli edersin yada ben kendimi salak gibi hissediyorum" diyerek. Söylediklerinden aynen bu anlamlar cikiyo. Cok ama cok üstüne gitmissin, diyorum ya, asla bi bayanin yapmicagi sekilde, normal kur yapan bir erkegin sergiledigi davranisi sergilemissin. Ben okurken fenalastim yani... Adami duygularinla oynamasi icin zorlamissin resmen.:umursamaz:

Yemin ediyorum okurken bir an kendi hikayemi okuyorum sandim.
Bende aynen internette biriyle tanistim, sadece msn'de ve tel'de görüstük hemde bir yil boyunca, sizinkide bir yil sürmüs.
Benimkide evlilik konusunu acti, ben degil o, seninkide aynen öyle olmus o acmis evlilik konusunu.
Banada hep gelicem gelicem derdi,farkli sehirlerde oturuyorduk, arada 3 saatlik yol vardi.
Hep tarihler verirde su tarihte ordayim falan, ama bi türlü gelmezdi.
Sonunda bir gün ummadigim anda beni atti basindan, beni rahat birak diyerek bitirdi herseyi...
Demekki cok var böyle erkeklerden...Acinacak halde hepsi...
Ben onu bir yil boyunca ümitle bekledim...O ne yapti, duygularima hislerimi takmadan, atti beni basindan....
Seviyorum hala onu ben, ama degmez....
Ben unutmaya calisiyorum, sende unut canim, ama inanki hic kolay olmuyor, ben 4 aydir unutmaya calisiyorum, ve hala unutamadim o serefsizi...

Su an 4. ve 5. sayfayida okudum iyice soka girdim yani.. Tatlim kafayimi yedin sen? Resmen adamin pesinden kosup SIKbogaz edip durmussun "biz beraber olucaz, beni seveceksin" diye. Senin zorlamanla olmazki böyle seyler.. Senin ona tüm o yazdiklarini msn olsun mesaj olsun O sana yazsaydi o zaman ha evet o adam buna karsi biseyler hissediyomus derdik, ama alakasi yok. Tamamen kacmaya calismis ve seni cok fazla kirmadan bunu yapmaya calismis ama masallah sen ona hic firsat vermemissinki kacabilmesi icin. Resmen zorla benim olucaksin gibi bi haller sergilemissin, devamli üstüne giderek. Cok yanlis. Bundan sonra hic bi erkege böyle davranma, birak onlar seni kovalasin, kadin olmanin en önemli ayricaligida bu zaten

msnde ve internette aşk filan olmaz bunu 18 yaşımda olmama rağmen ben bile bilirkin siz o yaştasınız nasıl kanarsınız hiç anlamıyorum saçmalık

Ya canim msn yazismalarini okudumda...Umarim B o dur ve O sensindir... O ne öyle resmen erkek gibi davranmissin hep. O sevdigim bi arkadasimsin falan derken sen resmen hadi beni sevidigini söyle hadi benden hoslandigini söyle ve bi sürü buna benzer laflar etmissin (imali bi sekilde) yani resmen adamin senden hoslanmasi icin bu gibi duygular besleyip belli etmesi icin zorlamissin. Senin ona yaptigini bana yapiyolardi bana kur yapanlar hep, ayni senin tavrin ve sözlerin bana kur yapanlarin sözlerini hatirlatti. Üzgünüm ama sinir oldum sana biraz o ne öyle zorla sevdirmeye calismak gibi, hic yakismiyo bi bayana bence. Adam havadan sudan konusurken sende hep "hadi ama beni sevdigini yada hoslandigini yada bu gibi güzel seyler söyle" telasi varmis, zorla kasinmis gibi görüyorum seni. Üzgünüm kirici oldum biraz galiba ama hakikaten kendin kasinmissin resmen. Adam arkadasca öylesine sohbetler ederken sende hep bi daha derin ve"ince" mevzulara inme cabasi, etkileme cabasi.. Üstüne bide tehdit ediyosun "ya duygularini belli edersin yada ben kendimi salak gibi hissediyorum" diyerek. Söylediklerinden aynen bu anlamlar cikiyo. Cok ama cok üstüne gitmissin, diyorum ya, asla bi bayanin yapmicagi sekilde, normal kur yapan bir erkegin sergiledigi davranisi sergilemissin. Ben okurken fenalastim yani... Adami duygularinla oynamasi icin zorlamissin resmen.:umursamaz:

Su an 4. ve 5. sayfayida okudum iyice soka girdim yani.. Tatlim kafayimi yedin sen? Resmen adamin pesinden kosup SIKbogaz edip durmussun "biz beraber olucaz, beni seveceksin" diye. Senin zorlamanla olmazki böyle seyler.. Senin ona tüm o yazdiklarini msn olsun mesaj olsun O sana yazsaydi o zaman ha evet o adam buna karsi biseyler hissediyomus derdik, ama alakasi yok. Tamamen kacmaya calismis ve seni cok fazla kirmadan bunu yapmaya calismis ama masallah sen ona hic firsat vermemissinki kacabilmesi icin. Resmen zorla benim olucaksin gibi bi haller sergilemissin, devamli üstüne giderek. Cok yanlis. Bundan sonra hic bi erkege böyle davranma, birak onlar seni kovalasin, kadin olmanin en önemli ayricaligida bu zaten

yazdıklarımı iyi okumamışsınız....nasıl okudunuz bilmiyorum ama tamaaammenn yanlış yorumlar yapmışsınız.....ben onun peşinden koşmadım!!! asla o karakterde değilim!!

bana açılan yaklaşan taraf o oldu...bana evlenmekten bahsedende o oldu...buraya geleceğini söyleyen söz verende oydu!! ben nerde peşinden koşmuşum anlamadım??? sadece onun sözlerine,hislerine ( yalan hislermiş ama ) karşılık verdim bende....

en son herşeyi yüzüne vurup şerefsiz dediğimde madem ben peşinden koşmuşum neden bana " ben seni yalansız katıksız sevdim olur sandım ama mesafeler bitirdi beni " dedi??? tamam yalan olabilir ama ben peşinden koşmjuş olsam bunları yalan bile olsa söylemezdi...

siz beni ne kadar tanıyorsunuz da böyle gurursuzlukla suçlayabiliyorsunuz:olmaz: onu anlamadım? ve çok kırıldım açıkçası....çünkü yazılanları dikkatli okumayıp kafanıza göre yorum yazmışsınız.....başka yorum yazanlar adamın ne mal olduğunu anlamış siz beni suçlamışsınız...çok tuhaf ve komik.....:umursamaz:

bu kişi nerde yaşiyor ne iş yapiyor yaşı kaç

tatlım bana kızma ne olur ama bu msn konuşmalarında senin çok fazla taviz verdiğini görüyorum ben
adam sana uzak kalmayı tercih etmiş ama sen hep sormuşsun ne düşünüyorsun ben kendimi salak gibi hissediyorum böyle belirsizlik olunca falan demişsin...bana bişey söyle artık demişsin
sonra adam sana bişeyler itiraf edince önce kadınla olan ilişkisini sonrada sana olan ilgisini senn öyle bi dökülmüşsünki ona
işte sen bana aynurla olan ilişkini söyleyince ben çok üzülüyordum falan çok etkiliyordu bu beni diye içinde ne varsa adama hemen o dakka aşkını itiraf etmişsinn neler beklediğini
keşke ama keşke ağırdan satsaydın kendini.. ben kendi yaşadığım ilişkiden şunu anladımkii
erkekler malesefkibiz kadınları tavlamak için herşeyi yapıyolar ama tav olduğumuzu anladıktan sonrada bizden ilgileri soğuyo
keşke ağırdan satsaydın kendini o sana mesafalerden olmaz dedikçe sen ona olur neden olmasın demişsin bu ilişkideki erkek rolunu sen üstlenmişsin
sendede hata yok değil yanii..kaldıki bide şuna kızdım sende..seni onla tanıştıran adam başta evet iyi biri demiş sana ama sonradan oda bişeyler görmüşki seni uyarmış
hepimizin aklı fikri var sen herşeyi göz ardı edip tüm yalanları dolanları görmezden geldikten sonra kimseye bunun hesabını soramassın tatlım.. önce bi çuvaldızı kendimize batırmamız gerekiyor
artık yapman gereken kimseye kendini bu şekilde harcatmaman.. hep ağırdan sat kendini sen istedikleri kadar beğensinler ama sen onları beğendiğini söyleme
o sevdiğini söylesin ama sen hep şüpheyle bakk..ta kii senin için gerçekten gözle görülür bi fedakarlık yapıldığını görene kadar karşındakinin sevgisinden emin olana kadar..
artık üzülme ve görüşme o insanla çıkar at hayatından ve önüne çıkacak fırsatları değerlendir canım

artık klasik laflarım arasına girdi şu cümle: msn den görüşmeyle telde konuşmayla asla sewgili olunmaz.dokunmak lazım,hissetmek lazım...
acı bir tecrübe olmuş sizin için,üzüldüm.
hayırlısı böyleymiş ki böyle olmuş.

tatlım bana kızma ne olur ama bu msn konuşmalarında senin çok fazla taviz verdiğini görüyorum ben
adam sana uzak kalmayı tercih etmiş ama sen hep sormuşsun ne düşünüyorsun ben kendimi salak gibi hissediyorum böyle belirsizlik olunca falan demişsin...bana bişey söyle artık demişsin
sonra adam sana bişeyler itiraf edince önce kadınla olan ilişkisini sonrada sana olan ilgisini senn öyle bi dökülmüşsünki ona
işte sen bana aynurla olan ilişkini söyleyince ben çok üzülüyordum falan çok etkiliyordu bu beni diye içinde ne varsa adama hemen o dakka aşkını itiraf etmişsinn neler beklediğini
keşke ama keşke ağırdan satsaydın kendini.. ben kendi yaşadığım ilişkiden şunu anladımkii
erkekler malesefkibiz kadınları tavlamak için herşeyi yapıyolar ama tav olduğumuzu anladıktan sonrada bizden ilgileri soğuyo
keşke ağırdan satsaydın kendini o sana mesafalerden olmaz dedikçe sen ona olur neden olmasın demişsin bu ilişkideki erkek rolunu sen üstlenmişsin
sendede hata yok değil yanii..kaldıki bide şuna kızdım sende..seni onla tanıştıran adam başta evet iyi biri demiş sana ama sonradan oda bişeyler görmüşki seni uyarmış
hepimizin aklı fikri var sen herşeyi göz ardı edip tüm yalanları dolanları görmezden geldikten sonra kimseye bunun hesabını soramassın tatlım.. önce bi çuvaldızı kendimize batırmamız gerekiyor
artık yapman gereken kimseye kendini bu şekilde harcatmaman.. hep ağırdan sat kendini sen istedikleri kadar beğensinler ama sen onları beğendiğini söyleme
o sevdiğini söylesin ama sen hep şüpheyle bakk..ta kii senin için gerçekten gözle görülür bi fedakarlık yapıldığını görene kadar karşındakinin sevgisinden emin olana kadar..
artık üzülme ve görüşme o insanla çıkar at hayatından ve önüne çıkacak fırsatları değerlendir canım

Canim görüyosun ki bi tek ben görmemisim yaptigin yanlisi. Seni üzmek adina degildi yazdiklarim sadece gerceklerdi. Msn yazismalarini cok dikkatli okudum ayrica ve apacik ortada onun genellikle cekimser ve senin sürekli üzerine üzerine gittigin biseyler yasansin, biseyler olsun veya olussun diye. Frezya arkadasimiz ve daha önce edda arkadasimiz ve bir kac kisi daha isimlerini hatirlamiyorum ayni seyleri yazmislardi zaten. Burda objektif ve gercek düsüncelerimizi söylüyoruz hepimiz bu yüzden gercegi duyunca kirilmaman gerekir. Kesinlikle sözlerimin arkasindayim cünkü apacik hersey zaten.. Önemli olan yapilan hatalardan ders cikarmak bundan böyle sende erkek gibi degilde kiz gibi davranman gerektigini anlamissindir en azindan. Tüm o senin söylediklerini erkek tarafin söylemesi gerekirdi maalesef.

Back
X