M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
üşenmeden hepsini tek tek okudum ve hiç şaşırmadım bi sayfayı okurken diğerini tahmin etmek zor olmadı ve yaşım 18 daha ilk yazından adamın ne olduğu belliydi bunları sana söylemem boş ama en başından sen msn diyince dedim kesin bu herif hep msnden takılıyodur öyle başlıyodur snra baktım o evli kadına msnden söylemiş vs vs . bk sanalda kimse kimseye tam olarak doğru bişey söylemez hep bi yerde yalan dolan eksik bişey vardır ego tatmin etme adına . Ki sizin ilişkiniz senin ve onun adına da ego tatmini yaşama olmuş sen beğenilmek ilgi görülmek istemişssin oda bence senin ona ilgin olduğunu düşünüp o ayrılma sırasındaki boşlukta atlamış sana bşka açıklaması yok . Bu tip insanlar hep aynıdır o kadar çok sanal ilişki yaşayan var ki artık ve hepsinin sonu da aynı . ayrıca sana canım cicim bebeğim vs seler demiş sizce sevmiyo muydu ilgilenmiyo muydu demişsin ben bu şekilde sanaldan bi kızı bile kekleyebilirim yani aşık ederim kendime hiç görmese bile o kadar kolay bişey ki bu birine bunları demk o kadar kolay ki hele ki msnde sanalda ohooo . ve bunların yaşla başla da hiç mi hiç alakası yok ben 18 yaşındayım benden 10 yaş büyüksün tamam benden biçok fazla şey yaşamış olabilirsin ama önemli olan farkında olarak yaşamak gerçekten farkındalık çok önemli bişeyi niye yaptığını bütünüye görmek ki insanların tek sorunu da bu . Senin ona aşık olduğunu falan da hiç düşünmedim başta dedim sen ilgi alaka için bu kadar zorlamışssın küçültmüşssün kendini sonra farkına varıp bu durumdan kurtuluyum derken daa da içine girmişssin ki buda diğer egonu tatmin etme neyi kastettiğimi anlıosundur sanıorm . bide çok ağza sakız edilen şeylerde ben çok gerçeklik aramam ve arkadaş olsun ilişkilerimde olsun canım cicim böceğim peteğim tarzı konuşmalardan illet alıyorum ve hiç sevmiyorum çok yapmacık geliyo bana acıkcası . Sevdiğini söylemk hiçbişey ifade etmiyo benim için bunu hissettiebilmek önemli ki bu sanalda cok zor ama bi bakış gülüş beni koklaması derin derin elimi sımsıkı tutması vs vs daha cok sey ifade edio benim için . Amacım seni yargılamak kötülemek değil asla yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bu senin için büyük fırsat yaptığın hataları gör iyice düşün kendine dışardan bi gözle bak başkasıymış gibi o zaman ne demk istediğimi anlıycaksın ve beğenilme ilgi alaka gibi egolarını derinlemesine görüp neden bunları istediğini görüp onlardan sıyrılmaya bak bence ego çok sinsidir başına bu olay örnek teşkil etse bile çok şey açabilir . Biri seni beğenmese nolur ne değişir ilgilenmese neolur ne değişir ki sence neden buna gerek duyuyosun neye göre güzellik kime göre kim için bunlar . Bunlar boş şeyler gerçekten ve başkası için yapılan hiçbişey gerçek değil dışa yönelik herşeyde bi ego barınır . Ben sizden 15 dk boyunca derin düşünüp kendinize yaptıklarınıa dışardan bakmanızı öneriyorum inş gerçekten derinine inebilirsin inş bu süreçte senin için çok çok ayrı bişey olur .
söylediklerinde doğruluk payı olan yerler var....yalnız emin olabilirsinki bu egoydu vs idi bunlar hakkında çok şey bilirim....yaşım gereğide çok şeyler gördüm....herşeyi tek tek okumuşsun sağol...
benim onunla tanıştığım dönem çok zayıf olduğum bir dönemdi....halada öyle...yaşadığım başka şeylerde var.....bu dönemde onun bana sevgi ,ilgi göstermesi,bir takım sözler vermesi yanıma geleceğini söylemesi,evlilik lafları etmesi beni ona iyice itti....güvendim işte...nedeni nasılı olmaz bunun...tıpkı o evli kadının yaptığı gibi...onuda zayıf anında yakaladı benide...
belki birine güvenme ihtiyacımdan yaptım bu hatayı bilemessin...ki ben kendimi çözdüm bu konuda..ve hiç bir şekilde yanlış bişeyimi görmüyorum....benimki sadece sevgi güvenme ihtiyacıydı,elimi tutmak için uzanan bir el vardı ve bende tuttum...bilemezdim o elin sahte olduğunu,bunu düşünecek durumda değildim.....
kısacası benimki ego tatmini falan değil....çok daha farklı ve derin bir mevzu...ona gelene kadar benim neler yaşadığımı ve neden ona böyle bağlandığımı bilemessinki...
theshe demişsi seninki aşk değil,sevgi değil...:) emin ol ben de senin gibi düşünürdüm..internetten aşkmı olur peehh ne saçma derdim....ama oluyormuş....
elbette inanmamakta özgürsünüz...ama ben gerçekten ona aşıktım...kamerayla görüştüğümüz zamanlarda sanki yanında gibi hissederdim...
neyse sonuçta herşey bitti artık...bundan sonra görüşmemiz mümkün değil zaten....onca lafı söyledikten sonra ben ona....ki yaptığı şeyden sonrada...ama herşeyde bi hayır vardır...o resimleri görmemi allah istedi...belki onları görmeseydim hala devam edecektim onu düşünmeye belkide yrn bi gün yine bana böyle güzel laflar edecekti,beni yedekte tutacaktı....böyle kökünden halolması iyi oldu....ona o lafları söylerken öfkeden deliye dönmüştüm....evet canım yandı ama haketmişti...
bundan sonrada birine güvenmek benim için çok zor....çünkü bütün erkeklere yalancı sahtekar gözüyle bakıyorum artık....