Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unuttum,üzülmüyorum diyorsun ama sadece kendini kandırıyorsun,sen bu adamı unutamamışsın arkadaşım..
arkadaşım unuttum...duygusal anlamda ailemin üstüne yemin ederimki bişey hissetmiyorumm....
ben sadece gururumu kurtarmanın peşindeyim...
Gururunu nasıl kurtarcaksın biliyor musun,yok sayarak..Adamın sözlerine inandığın için kendini suçlu hissetmemelisin,sen yanlış bir şey yapmadın..Ortada bir hatalı varsa sevginden yararlanmaya çalışan adamcıktır..O yüzden kendini daha fazla hırpalamadan önüne bak canım :)
kızlar inanın daha yeni kendime geliyorum....gelmeye çalışıyorum daha doğrusu...
dün gece hiç uyumadım...sabah 8de ancak gözlerim kapanmaya başladı....
çok ağladım...korkunç şekilde ağladım....yastıklara gömülüp çarşafları yırtarcasınasenağlamasenağlama
bu yaşıma kadar böyle bir şey yaşamamıştım...yani böyle tongaya düşmemeiştim....kendimi aptallll gibi hissediyorum....
gerisi öyle gitti konuşmanın ve sonra çıktık msnden....biliyorum küçük düşmüş oldum belki ama o an içimden öyle geldi....:çok üzgünüm:
yorumlarınızı bekliyorum kızlar.....bu arada hepsini okuduysanız çok teşekkür ederim gerçekten![]()
kelebek ne yazdın canım mailde iyice düşün öyle gönder en iyisi habersiz bişiy yapmadan bırakmak onları o zaman delirirler ama içinde kalmasıda kötü ben dayanamaz yollardım içimde kalmasın diye am atutabilirsen yollama
önceliklee şu değişmez bi gerçekki bir ilşkide kız ve erkek yer değiştirdimi o ilşki bitmeye mahkumdur.... a.s
o ilşkide bayan ezilmeye mahkumdur.....
senin öncelikli hatan canım çok yü vermişsin..
daha sevgili olmadan canım aşkım begeğim hayatım demeye başlamışsın ..
neden önce ilşkiniz bi ad alsın ondan sonra bunlar zaten gelirdi...
hazır verdin eline herşeyi...
onunla son msn konuşmandan anlaşılan onun seninle olmak gibi bir niyeti yok...
belki önceden bi heyecan güzel sözler duyma adına işte konuşmuş ama istedigi seninle bi ilşki değil..
bence bundan sonra ne mail at nede başka birşey..
sana bu şekilde davranan biri bi maillemi düzelip bi anda seni sevecek..
öyle adam sana dönse ne işe yararki sen bu ilşkide baştan zaten erkek rollerini eline almışsın...
bundan sonrada gelsede kız gibi gelecek hep nazlanacak..
hep bi ayagı geride olup gitmeylee tehdit edecek..
olmuyo.. yapamıyorum laflarına başlıycak ve hep kendinden taviz veren sen olacaksın ..
boşverrr gerçekten o sana layık değil.
şimdi sana attıgı bu kazık diyelim seni üzüyo.. ve altta kaldıgını hisediyorusun ama en hayırlısı olmuş inan...![]()
bence de mail atma ne ona ; ne de onunla tanıştıran arkadaşına... yok say onları ... sana hakettiğin şeyleri yaşatmayan üstelik bundan çok da rahatsız olmayan birine ne de seni böyle yanlış biriyle tanıştıran bir arkadaşa ihtiyacın yok senin ... iki çift laf da etme ; o zaman gururunu kurtarmış değil hala konu üzerinde düşünen biri olursun...
aslında tamam deyince kapanacak ; bitecek bir şey değil bu... sen sevmişsin... sevginin içinde bitmesi için de zamana ihtiyacın var ... sevgini bıçak gibikesemeyebilirsin ama onunla ve ona çıkan tüm yollarda iletişimi bıçak gibi kesmelisin... yok say onu ... başka türlü mail atacaksın ; daha sonra tekrar atmak isteyeceksin ... belki o sana cevap yazacak böyle belirsizlikle devam edecek...
hiç gerek yok ki ; gerçekten yanlış bir insanmış ... ne kadar çabuk uzaklaşırsan o kadar iyi olur...
dilerim sevgini gerçekten hakeden biri en doğru zamanda karşına çıkar ...
beyaz kelebek, sakın bir daha o herifi arama. kendini bişi sanar yoksa bu uzun konuşmadan sonra.
bazı aklı evveller bu tür nefret kusmalarını ilgi olarak algılıyor canım. sakkkkınn bir daha karşısına çıkma ne msnde ne telefonda tamam mı? işler ortaya çıkmışken sakın sarpa sardırayım deme canım...