• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of! Delireceim artk

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Unuttum,üzülmüyorum diyorsun ama sadece kendini kandırıyorsun,sen bu adamı unutamamışsın arkadaşım..

kelebek bacım salla hiç olmamış gibi davran. kimseye seni üzmelerine fırsat verme ne arkadaşına ne ona

Unuttum,üzülmüyorum diyorsun ama sadece kendini kandırıyorsun,sen bu adamı unutamamışsın arkadaşım..

arkadaşım unuttum...duygusal anlamda ailemin üstüne yemin ederimki bişey hissetmiyorumm....

ben sadece gururumu kurtarmanın peşindeyim...

arkadaşım unuttum...duygusal anlamda ailemin üstüne yemin ederimki bişey hissetmiyorumm....

ben sadece gururumu kurtarmanın peşindeyim...

Gururunu nasıl kurtarcaksın biliyor musun,yok sayarak..Adamın sözlerine inandığın için kendini suçlu hissetmemelisin,sen yanlış bir şey yapmadın..Ortada bir hatalı varsa sevginden yararlanmaya çalışan adamcıktır..O yüzden kendini daha fazla hırpalamadan önüne bak canım :)

Gururunu nasıl kurtarcaksın biliyor musun,yok sayarak..Adamın sözlerine inandığın için kendini suçlu hissetmemelisin,sen yanlış bir şey yapmadın..Ortada bir hatalı varsa sevginden yararlanmaya çalışan adamcıktır..O yüzden kendini daha fazla hırpalamadan önüne bak canım :)

belkide haklısın...işte bende bunun kararını veremiyorum....bi yandan senin gibi düşünüyorum bi yandanda içim içimi yiyor,hıncımı almak istiyorum....kötükedihüso

kızlar inanın daha yeni kendime geliyorum....gelmeye çalışıyorum daha doğrusu...

dün gece hiç uyumadım...sabah 8de ancak gözlerim kapanmaya başladı....

çok ağladım...korkunç şekilde ağladım....yastıklara gömülüp çarşafları yırtarcasınasenağlamasenağlama

bu yaşıma kadar böyle bir şey yaşamamıştım...yani böyle tongaya düşmemeiştim....kendimi aptallll gibi hissediyorum....

gerisi öyle gitti konuşmanın ve sonra çıktık msnden....biliyorum küçük düşmüş oldum belki ama o an içimden öyle geldi....:çok üzgünüm:

yorumlarınızı bekliyorum kızlar.....bu arada hepsini okuduysanız çok teşekkür ederim gerçekten:utangac:

özelin olduğu için meraktan seve seve okudum:jeyyar:
şaka bi yana daha sonra çok üzüleceğine şimdi az üzül
zararın neresinden dönsen kardır:teselli:
insan bu durumda klişelerden başka laf edemiyo söylücek şey bulamıyor
ama hakiketen gelmeyi çok istese gelirdi:1no2:
ki en azından bi kere gelse bi oturup konuşup "size" şans verse
kafasında ona göre olur ve ya olmaz bi kritik yapsa
ama yapmamış
hiç istememiş bu ilişkiyi kuyruğu sıkışmış bakmış görmüş görüşmek lazım hemen kıvırmış
hakikaten odun dediği gibi de öküz
sen neden estafurullah dedin evet kendinin farkındasın deseydin
mail atma konusunda bişey diyemicem
aa şöyle dumur eden bi mail atarsan tabi çok çok iyi olur ama anlamaz ki kaskafa:lepi:zemuszemus
çık gez bul kendine yeni bi sevgili fotonuzu da maille ona at-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3zemuszemuso da ona kapak olsun:delphin:(şaka tabiki de-tatlicadiarzu-)

Son düzenleme:
bi mail yazdım hazırladım ama göndermedim henüz....karar veremiyorum...

ama sanırım göndericem...

kelebek ne yazdın canım mailde iyice düşün öyle gönder en iyisi habersiz bişiy yapmadan bırakmak onları o zaman delirirler ama içinde kalmasıda kötü ben dayanamaz yollardım içimde kalmasın diye am atutabilirsen yollama

gerek yok kelebeğim onları insan yerine koymayı kaele bile almıcan o insanları sen direk yoluna devam edicen

önceliklee şu değişmez bi gerçekki bir ilşkide kız ve erkek yer değiştirdimi o ilşki bitmeye mahkumdur.... a.s
o ilşkide bayan ezilmeye mahkumdur.....
senin öncelikli hatan canım çok yü vermişsin..
daha sevgili olmadan canım aşkım begeğim hayatım demeye başlamışsın ..
neden önce ilşkiniz bi ad alsın ondan sonra bunlar zaten gelirdi...

hazır verdin eline herşeyi...
onunla son msn konuşmandan anlaşılan onun seninle olmak gibi bir niyeti yok...
belki önceden bi heyecan güzel sözler duyma adına işte konuşmuş ama istedigi seninle bi ilşki değil..

bence bundan sonra ne mail at nede başka birşey..
sana bu şekilde davranan biri bi maillemi düzelip bi anda seni sevecek..
öyle adam sana dönse ne işe yararki sen bu ilşkide baştan zaten erkek rollerini eline almışsın...
bundan sonrada gelsede kız gibi gelecek hep nazlanacak..
hep bi ayagı geride olup gitmeylee tehdit edecek..
olmuyo.. yapamıyorum laflarına başlıycak ve hep kendinden taviz veren sen olacaksın ..
boşverrr gerçekten o sana layık değil.
şimdi sana attıgı bu kazık diyelim seni üzüyo.. ve altta kaldıgını hisediyorusun ama en hayırlısı olmuş inan... :kahve:

bence de mail atma ne ona ; ne de onunla tanıştıran arkadaşına... yok say onları ... sana hakettiğin şeyleri yaşatmayan üstelik bundan çok da rahatsız olmayan birine ne de seni böyle yanlış biriyle tanıştıran bir arkadaşa ihtiyacın yok senin ... iki çift laf da etme ; o zaman gururunu kurtarmış değil hala konu üzerinde düşünen biri olursun...

aslında tamam deyince kapanacak ; bitecek bir şey değil bu... sen sevmişsin... sevginin içinde bitmesi için de zamana ihtiyacın var ... sevgini bıçak gibikesemeyebilirsin ama onunla ve ona çıkan tüm yollarda iletişimi bıçak gibi kesmelisin... yok say onu ... başka türlü mail atacaksın ; daha sonra tekrar atmak isteyeceksin ... belki o sana cevap yazacak böyle belirsizlikle devam edecek...

hiç gerek yok ki ; gerçekten yanlış bir insanmış ... ne kadar çabuk uzaklaşırsan o kadar iyi olur...

dilerim sevgini gerçekten hakeden biri en doğru zamanda karşına çıkar ...

kelebek ne yazdın canım mailde iyice düşün öyle gönder en iyisi habersiz bişiy yapmadan bırakmak onları o zaman delirirler ama içinde kalmasıda kötü ben dayanamaz yollardım içimde kalmasın diye am atutabilirsen yollama

canım yazdım bişeyler işte...ama vazgeçtim yollamaktan...arkadaşlar haklı...daha fazla
onu düşünüp kafa yoruyor pozisyonuna düşmek istemiyorum:umursamaz:

önceliklee şu değişmez bi gerçekki bir ilşkide kız ve erkek yer değiştirdimi o ilşki bitmeye mahkumdur.... a.s
o ilşkide bayan ezilmeye mahkumdur.....
senin öncelikli hatan canım çok yü vermişsin..
daha sevgili olmadan canım aşkım begeğim hayatım demeye başlamışsın ..
neden önce ilşkiniz bi ad alsın ondan sonra bunlar zaten gelirdi...

hazır verdin eline herşeyi...
onunla son msn konuşmandan anlaşılan onun seninle olmak gibi bir niyeti yok...
belki önceden bi heyecan güzel sözler duyma adına işte konuşmuş ama istedigi seninle bi ilşki değil..

bence bundan sonra ne mail at nede başka birşey..
sana bu şekilde davranan biri bi maillemi düzelip bi anda seni sevecek..
öyle adam sana dönse ne işe yararki sen bu ilşkide baştan zaten erkek rollerini eline almışsın...
bundan sonrada gelsede kız gibi gelecek hep nazlanacak..
hep bi ayagı geride olup gitmeylee tehdit edecek..
olmuyo.. yapamıyorum laflarına başlıycak ve hep kendinden taviz veren sen olacaksın ..
boşverrr gerçekten o sana layık değil.
şimdi sana attıgı bu kazık diyelim seni üzüyo.. ve altta kaldıgını hisediyorusun ama en hayırlısı olmuş inan... :kahve:

canım....ben ona sevgili olmadan aşkım falan demedim...o da demedi...ama başından beri
benimle bebeğimmm,canım,cicim,kuşum vs diye konuşan oydu....o diyince bende diyodum...ayrıca ben o maili bana dönsün diye ( ki ilişkimiz yoktu zaten) yollamıycamki:delphin: öyle bir isteiğim asla yok zaten....ya zaten adam ortada evli ve hamile bi kadınla ilişki yaşamış birinden bana ne sevgili nede koca olur...a.s

ha bide farkındaysan ben son msn konuşmasında "benimle evlenmek istedin ama sevmedinmi" diyorum...o da "o ne demek sevmediğim biriyle neden evlenmek istiim" diyor...."keşke burda olsaydın" diyor.....yani sevmediğini söylemiyor ısrarla sorudğum halde....başından beri tek derdi aradaki mesafe...benimde böle cesaretsiz biriyle zaten işim olmaz artık...:dilcikar:

ama dediğin gibi maili yollamıycamm...sessiz sedasız kesicem alakayı...ararsa açmıycam hiç bişekilde konuşmıycam..en iyisi bu....

bence de mail atma ne ona ; ne de onunla tanıştıran arkadaşına... yok say onları ... sana hakettiğin şeyleri yaşatmayan üstelik bundan çok da rahatsız olmayan birine ne de seni böyle yanlış biriyle tanıştıran bir arkadaşa ihtiyacın yok senin ... iki çift laf da etme ; o zaman gururunu kurtarmış değil hala konu üzerinde düşünen biri olursun...

aslında tamam deyince kapanacak ; bitecek bir şey değil bu... sen sevmişsin... sevginin içinde bitmesi için de zamana ihtiyacın var ... sevgini bıçak gibikesemeyebilirsin ama onunla ve ona çıkan tüm yollarda iletişimi bıçak gibi kesmelisin... yok say onu ... başka türlü mail atacaksın ; daha sonra tekrar atmak isteyeceksin ... belki o sana cevap yazacak böyle belirsizlikle devam edecek...

hiç gerek yok ki ; gerçekten yanlış bir insanmış ... ne kadar çabuk uzaklaşırsan o kadar iyi olur...

dilerim sevgini gerçekten hakeden biri en doğru zamanda karşına çıkar ...

canım sağoll....ama dediğim gibi inanın ona karşı duygusal olarak bomboşumm...inanması zor gelebilir size....ben çok severim ama bi andada silerim...yerimseniben

sadece onun adiliğini yüzüne vurmak istedim...o yüzden o maili yazmak istedim.....ama sonra düşündümki o zaten biliyor ne kadar adi olduğunu.....yediği b.k ların farkında....

bana yaptıklarınında....kendiside diyor zaten öküzüm ben,katlanılmaz biriyim ben...vs
sadece ALLAH'A bırakıyorum onu...

ilahi adalete güveniyorum...

ama benden önce zaten o masum bebeğin acısı çıkacak ondan...eminim...

Kelebek bu kadar kendını yıpratmaya degmez.. hem kaybedılen bır şey yok .. hanı gurur meselesi diye düşünüyorsan salla gururu :) gururu düşünürsen daha çok hasta olursun . adi olan o . sen dürüst olarak hareket etmıssın .. onun gıbı bırı ne anlar gururdan .. Aldırma .. senı ona tanıstıran arkadasına da onun hakkında kötü şeylerde söyleme yalnızca söylersen " amaaann kapattım o meseleyi tanıstıra tanıstıra sıkıcı bir insanla tanıstırdın beni boşgeç onu " de bu onun kulagına belki gıder .. ve bı daha arama onu ararsa da telini aç ama müsait olmadıgını belırt.. mıknatıs gıbı olur bu sefer hueheuheuheu :) ama bu adamdan sana hayır yok tekmeyi bas gittiği yerde huzur bulsun huehue :P

yeni konu açmak istemedim...

konuyu tekrar anlatmamak adına...

kızlar dün şok geçirdim...benim normalde facebook üyeliğim yok...fakat zamanında sahte üyelik almıştım bişey için lazım olmuştu....dün o üyeleiğimle girdim face e...ve işte Allah bana gösterdi herşeyi....onun profiline girdim..normalde profili kapalı olan adam açmıştı...

birde ne göreyim....sevgilisi var....üstelik bana buraya geleceğini söylediği zamanlarda eklenmiş fotoğraflar...yanak yanağa...altında yorumlar...inşallah kalıcı olur falan yazmışlar...o da "manisa sosyetesinin prestijli çiftiyiz biz" gibi cümleler....elim ayağım titremeye başladı...hemen telefona sarıldım aradım.....

açtı...nasılsın dedim gayte imalı ve soğuk bi şekilde...iyiyim sen nasılsın dedi...süperim dedim....şakamı bu dedi...şimdi msne girdim senin fotolarına bakıyodum dedi....

bende hııı şeytan görmüş gibimi oldun dedim....yoo neden öyle olayım dedi...bende başladım saydırmaya....sen ne kadar adi şerefsizmişsin dedim....sevgili yapmışsın dedim...hemde bana buraya geleceğini söylediğin zamanlarda dedim....sen nerden biliyosun dedi..gördüm dedim facede....şok oldu..neymiş efendim daha yeni bişeymiş,o tarihler yanlışmış,sen face inanıyorsun bana inanmıyosun yani dedi.....akannehir yaa dedim bırak komik olmaaa....tabi dedim hep face suçlu sen sütten çı8kmış akkaşıksın dedim....sen nası yaşıyosun yaa dedim yaşama sen öl dedim....

evli,hamile kadınla ilişki yaşayandan ne beklenirki zaten dedim...sana nası inandım ben dedim....kemküm etti,ağlıycak nerdeyse...yazık dedim o kadınında günahını aldım onuda sen ayartmışsındır dedim....zaten onla birlikteyken benimle görüşüyodun,ben giderim yenisi gelir dimi dedim...sonra msndede bi ton saydırdım...

sen aynaya nası bakıyosun dedim..bi daha baktığında benim yerimede tükür dedim...üçkağıtçının tekisin sen dedim..yalancı pisliksin dedim...hiçbişey diyemedi..evet evet devam et hakaretlerine dedi...senden asıl şimdi nefret ediyorum dedim kaşarlanmışsın dedim...seni sevdiğim için kendimden utanıyorum dedim...

dök içini akıt bütün zehrini dedi...neymiş uzaklıktan dolayı yapamayacağını anlamış bu yüzden bana karşı ilgisiz kalmış...beni daha fazla üzmemek için uzaklaşmış benden:bbo:

ben seni yalansız,katıksız sevdim demesinmi bide....ya yaa dedim öyle sevmişsinki daha 1 ayda hatta bana geleceğini söylediğin zamanda sevgili bulmuşsun hemen dedim..bunlar hikaye dedim...yazıklar olsun sna dedim....benide o kadınıda allah kurtarmış senden dedim....iyiki çocuğunu aldırmamış senin yüzünden dedim...

benim için özelsin falan dedi bide halaa ben ona o kadar saydırırken...utanmaz arlanmazz

evet dedi evlenseydin bu sen olurdun halada bunu söylüyorum dedi...ama bu uzaklık beni bitirdi dedi..yapamıyorum yapamıyorum dedi...burda olsaydın hiç böyle olmazdı dedi...yaa dedim bırak...çok seven insan herşeyi yapardı dedim....ben seni öyle sevdimki bir tek sözüne dünyayı yakardım dedim....sende öyle olsaydın yapardın dedim..uzaklık bahane değil dedim...hem dedim o kadar sevdiysen nası hemen başkasını bulabildin? unutmam lazımdı dedi..hala yalan söylüyo inanabiliyomusunuz???

kimsenin ahı kimsede kalmaz dedim...herkes diyodu dedim senin adam olmadığını ama ben dinlemedim sana inandım dedim...

içimdeki herşeyi kustum...tek söylediği evet devam et hakaretlerine oldu..ve bana siz nereden bileceksiniz diye bi şiir var...bilirsin....sölemiceğime yemin etmiştim ama yine de söylüyorum...umarım birgün bu dediklerinden pişman etmesin seni allah..yani böle nefret doluysan şayet ki ölesin hep öyle kal...çünkü pişmanlık fln duyarsan hani olurda bu çok üzücü olabilir...inşallah ben gözünde şu an nasıl aşşağılık biriysem hep öyle kalırım...allah bu düşünceyi değiştirmesin sende herhangi bi şekilde dedi....

neden pişman olayımki herşey oratada dedim......sana iftira atmadım olanlara göre hakettiklerini söylüyorum dedim...

sen beni ne kadar şerefis aşağlık biri olarak görsende ben öyle biri değilim dedi...kırılmak nedir bilmezdim bu gece öğrendim dedi....ya gerçkten inanılmaz....

sen varya dedim üstünde yakalansan göründüğü gibi değil dersin deidm...hala kalkmış bana masal anlatıyor:mymeka:

işte böyle kızlar....dün gece yıkıldığım kadar yıkılmamıştım hiç....beynimden vurulmuşa döndüm....

zaten bitirmiştim kafamda ve görüşmüyorduk en son buraya gelmemesinden beri....ama bana buraya geleceğine dair sözler verirken ben o gelecek diye beklerken onun orda sevgili bulmuş olması beni beynimden vurdu...ve açıp bunları ona söylemem gerekiyordu....

çokk ama çokk ağır konuştum daha buraya yazdıklarım bişey değil..çok şey söyledim...canmı yaktı bu kadar sevdiğim insana bunları söylemek ama söyletti işteemafoldumben

beyaz kelebek, sakın bir daha o herifi arama. kendini bişi sanar yoksa bu uzun konuşmadan sonra.
bazı aklı evveller bu tür nefret kusmalarını ilgi olarak algılıyor canım. sakkkkınn bir daha karşısına çıkma ne msnde ne telefonda tamam mı? işler ortaya çıkmışken sakın sarpa sardırayım deme canım...

beyaz kelebek, sakın bir daha o herifi arama. kendini bişi sanar yoksa bu uzun konuşmadan sonra.
bazı aklı evveller bu tür nefret kusmalarını ilgi olarak algılıyor canım. sakkkkınn bir daha karşısına çıkma ne msnde ne telefonda tamam mı? işler ortaya çıkmışken sakın sarpa sardırayım deme canım...

yok canım tabi...bundan sonra ne ararım ne sorarım....ki zaten öyle yapıyordum işte en sonki olaydan sonra....ama belki konuşurdum yine öyle ama bütün bunlardan sonra bitmiştir benim için tam anlamıyla.....benim için bir ölü o artık.....

ama evlat acısı gibi koydu yaptığı,çok canımı yaktı....zaten canın yandı canımı yaktın ödeştik dedi o da....aynen öyle ödeştik ve bitti....

üşenmeden hepsini tek tek okudum ve hiç şaşırmadım bi sayfayı okurken diğerini tahmin etmek zor olmadı ve yaşım 18 daha ilk yazından adamın ne olduğu belliydi bunları sana söylemem boş ama en başından sen msn diyince dedim kesin bu herif hep msnden takılıyodur öyle başlıyodur snra baktım o evli kadına msnden söylemiş vs vs . bk sanalda kimse kimseye tam olarak doğru bişey söylemez hep bi yerde yalan dolan eksik bişey vardır ego tatmin etme adına . Ki sizin ilişkiniz senin ve onun adına da ego tatmini yaşama olmuş sen beğenilmek ilgi görülmek istemişssin oda bence senin ona ilgin olduğunu düşünüp o ayrılma sırasındaki boşlukta atlamış sana bşka açıklaması yok . Bu tip insanlar hep aynıdır o kadar çok sanal ilişki yaşayan var ki artık ve hepsinin sonu da aynı . ayrıca sana canım cicim bebeğim vs seler demiş sizce sevmiyo muydu ilgilenmiyo muydu demişsin ben bu şekilde sanaldan bi kızı bile kekleyebilirim yani aşık ederim kendime hiç görmese bile o kadar kolay bişey ki bu birine bunları demk o kadar kolay ki hele ki msnde sanalda ohooo . ve bunların yaşla başla da hiç mi hiç alakası yok ben 18 yaşındayım benden 10 yaş büyüksün tamam benden biçok fazla şey yaşamış olabilirsin ama önemli olan farkında olarak yaşamak gerçekten farkındalık çok önemli bişeyi niye yaptığını bütünüye görmek ki insanların tek sorunu da bu . Senin ona aşık olduğunu falan da hiç düşünmedim başta dedim sen ilgi alaka için bu kadar zorlamışssın küçültmüşssün kendini sonra farkına varıp bu durumdan kurtuluyum derken daa da içine girmişssin ki buda diğer egonu tatmin etme neyi kastettiğimi anlıosundur sanıorm . bide çok ağza sakız edilen şeylerde ben çok gerçeklik aramam ve arkadaş olsun ilişkilerimde olsun canım cicim böceğim peteğim tarzı konuşmalardan illet alıyorum ve hiç sevmiyorum çok yapmacık geliyo bana acıkcası . Sevdiğini söylemk hiçbişey ifade etmiyo benim için bunu hissettiebilmek önemli ki bu sanalda cok zor ama bi bakış gülüş beni koklaması derin derin elimi sımsıkı tutması vs vs daha cok sey ifade edio benim için . Amacım seni yargılamak kötülemek değil asla yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bu senin için büyük fırsat yaptığın hataları gör iyice düşün kendine dışardan bi gözle bak başkasıymış gibi o zaman ne demk istediğimi anlıycaksın ve beğenilme ilgi alaka gibi egolarını derinlemesine görüp neden bunları istediğini görüp onlardan sıyrılmaya bak bence ego çok sinsidir başına bu olay örnek teşkil etse bile çok şey açabilir . Biri seni beğenmese nolur ne değişir ilgilenmese neolur ne değişir ki sence neden buna gerek duyuyosun neye göre güzellik kime göre kim için bunlar . Bunlar boş şeyler gerçekten ve başkası için yapılan hiçbişey gerçek değil dışa yönelik herşeyde bi ego barınır . Ben sizden 15 dk boyunca derin düşünüp kendinize yaptıklarınıa dışardan bakmanızı öneriyorum inş gerçekten derinine inebilirsin inş bu süreçte senin için çok çok ayrı bişey olur .

Bu herifi yok saymanı tercih ederdim..
Ama içindekileri dökmüşsün bu da birşey..
Bundan sonra asla görüşme, o sana ulaşmaya çalışsa da görüşme.
Senin yaşadığın aşk yada sevgi değil, olamaz.
Elini tutmadığın, gözüne bakmadığın adamı nasıl sevebilirsin ki..
Bu yaşadıkların sana ders olsun. Bir daha erkeklere güvenme ve onun için herşeyi yapabilecek
kıvama asla gelme.. Önüne bak, karşına birileri mutlaka çıkacaktır, çok dikkatli ol ve kimseye
kendini adama.
Önce sen..

Back
X