of doktor başından sağdı , bu ilaçları kullanan veya bilgi sahibi olan beni de aydınl

Bncede öyle yapcam bi eleviti alıyorum şuan.
Devlet hastahanesine gıttim al dpktora sor ki cvb versin hızlıca bskıp çık dıo. Moralim bozuldu. Senin doktorun nerde ki

Ben istanbul'dayim ve ozel hastaneye gidiyorum.
Tavsiyem ozel bir hastaneye gitmen, fakat tabii ki devlet hastanesinde de kaydin bulunsun.
Hamileliginin ilk aylari onemli, ikili testler yapilacak vs.
Onun icin eger butce ayirabilirsen ilk baslarda bir ozel hastaneye gitmende fayda var...

Eger istanbuldaysan sana doktorumu onerebilirim.
Internetten de arastirabilirsin kendisini... :34:

Avrupa yakasındayım bnde umarım bulunfuğum yere yakındır. Ara ştırcam çook teşekür ederim.
2 ayri hastanede gorev yapiyor, biri part-time olarak.
Duzgun, ilgili, telefonlara saat kac olursa olsun cikan, hastasina onem veren bir doctor.
Internette ben arastirirken bir cok sefer "cok ukala, cok bilmis"vs. gibi yorumlar okumustum.
Yerine gore bazen ukala diyebilirim, ama benim icin onemli olan bebegimin ve kendimin emin ellerde olmasi.
Bir cok dogumunu yaptigi kisiler tarafindan tavsiye uzerine gittim ben... O yuzden gonul rahatligi ile tavsiye ederim...

Bir de web sitesini baya bir kurcala, hamilelikte neler yenmeli, neler yapilmali, neler yapilmamali cok genis paylasmis.
Sana da bilgi olur... :34:

2 ayri hastanede gorev yapiyor, biri part-time olarak.
Duzgun, ilgili, telefonlara saat kac olursa olsun cikan, hastasina onem veren bir doctor.
Internette ben arastirirken bir cok sefer "cok ukala, cok bilmis"vs. gibi yorumlar okumustum.
Yerine gore bazen ukala diyebilirim, ama benim icin onemli olan bebegimin ve kendimin emin ellerde olmasi.
Bir cok dogumunu yaptigi kisiler tarafindan tavsiye uzerine gittim ben... O yuzden gonul rahatligi ile tavsiye ederim...

Bir de web sitesini baya bir kurcala, hamilelikte neler yenmeli, neler yapilmali, neler yapilmamali cok genis paylasmis.
Sana da bilgi olur... :34:

Park time çalştığı yer bna yakınmış. Peki bişi sorucam doğumları dha çok sezeryan mı normal doğumm mu

Aaaa ciddimisiniz. Teşekkürler aydınlattınız beni walla. Peki çok kg. Yapar mı bu ilaçlar

folik asitiin yapacağını sanmıyorum ama elevitin kilo yaptırdığını duymuştum, bende kilo aldım ama o mu aldırdı yediklerim mi bilmiyorum :1:

Park time çalştığı yer bna yakınmış. Peki bişi sorucam doğumları dha çok sezeryan mı normal doğumm mu

Ben basta sezeryana yonelik bir doctor zannediyordum.
Fakat Telekom'da calisan bir arkadasim vasitasi ile tanidim bu doktoru.
Telekomda bir cok kadin bu doktora gitmis, kimisi sezeryan kimisi normal dogum yapmis.
Ama en son yaptigi 4-5 dogum normal dogum...

Benim dogumum yakin, bir de riskli bir hamilelik geciriyorum erken dogum riskim vardi.
Kanamalarim oldu, bir ara suyum geldi sandik vs... sancili bir donem gecirdim yani.
Benimle dogumu pek konusmuyor, sebebi ise risk tasimam.
Lakin ben kendisi ile konustugumda "sana su an birsey diyemem, hele bir tarihin daha da yaklassin, cocugun kilosu, senin durumun, psikolojin cok onemli, tabii ki sen normal diye dusun simdilik, fakat son dakika bir supriz olursa ancak sezeryan dusunuruz" demisti. Yani kolaya kacan bir doctor degil...
Kendi keyfinden ziyade, biraz daha hastanin hassasiyetine onem veren bir doctor.
Zaten kendin de gidersen, kendin konusursan daha iyi cevaplar alabilirsin... :34:

Zaten senin daha var dogumuna, nasilsa ben senden once dogum yapacagim...
Olumsuz birsey yasarsam kesinlikle paylasirim... :34:
Simdilik cok memnunum doktorumdan, o yuzden rahatlikla tavsiye ederim.
Olumsuz birsey yasamadim henuz, gecenin birinde aradigim oldu doktoru, hic bir telefonum cevapsiz kalmadi.
Ne zaman hastanede dahilisini arasam hep kendisi acti telefonlari, o yuzden bu kadar rahat ulasabilmek cok onemli...

Zaten senin daha var dogumuna, nasilsa ben senden once dogum yapacagim...
Olumsuz birsey yasarsam kesinlikle paylasirim... :34:
Simdilik cok memnunum doktorumdan, o yuzden rahatlikla tavsiye ederim.
Olumsuz birsey yasamadim henuz, gecenin birinde aradigim oldu doktoru, hic bir telefonum cevapsiz kalmadi.
Ne zaman hastanede dahilisini arasam hep kendisi acti telefonlari, o yuzden bu kadar rahat ulasabilmek cok onemli...

O zaman bişi olursa yaz mutlka. Umarım olmazda... eşime söyledim araşırcak bakalım. Bu arada inş. Aksilik olmadan alırsın bebişini kucağına... bu arada çooook sağol valla ya

O zaman bişi olursa yaz mutlka. Umarım olmazda... eşime söyledim araşırcak bakalım. Bu arada inş. Aksilik olmadan alırsın bebişini kucağına... bu arada çooook sağol valla ya

Rica ederim ne demek...
Benim ilk hamileligim oldugu icin cok doctor gezdim gercekten.
Cok ikilemde kaldim, dedigim gibi Prof.'a bile gittim.
Tabii bu arada dunya para da harcadim malesef... :31:

Nihayetinde guvenilir tavsiyeler uzerine bu doktorda karar kildim.
O yuzden cok iyi bilirim o ikilemde kalmanin nasil birsey oldugunu...
Bir de insan bilemiyor, ilk olunca, ne dogrudur ne yanlistir...
Umarim senin icin de faydali, rahat edebilecegin bir doctor olur...

Amin insallah, hayirlisi bakalim...
Benim de yarin randevum var kismetse doktorumla :9:

Bakalim ne diyecek, insallah dogum tarihi belli olur artik.
Normalde 11 mayis olmasi gerek, fakat erken dogum riski olunca bilemiyor insan.
20 nisandan sonar hazirlikli ol demisti...
Insallah hayirlisi ile saglikla gelir yavrum... Artik yormaya basladi, son zamanlar gercekten yoruyor insani...
Rabbim sana da saglik, sihhat versin, umarim hic bir sorun yasamadan gecer hamileligin...
:34:

Rica ederim ne demek...
Benim ilk hamileligim oldugu icin cok doctor gezdim gercekten.
Cok ikilemde kaldim, dedigim gibi Prof.'a bile gittim.
Tabii bu arada dunya para da harcadim malesef... :31:

Nihayetinde guvenilir tavsiyeler uzerine bu doktorda karar kildim.
O yuzden cok iyi bilirim o ikilemde kalmanin nasil birsey oldugunu...
Bir de insan bilemiyor, ilk olunca, ne dogrudur ne yanlistir...
Umarim senin icin de faydali, rahat edebilecegin bir doctor olur...

Amin insallah, hayirlisi bakalim...
Benim de yarin randevum var kismetse doktorumla :9:

Bakalim ne diyecek, insallah dogum tarihi belli olur artik.
Normalde 11 mayis olmasi gerek, fakat erken dogum riski olunca bilemiyor insan.
20 nisandan sonar hazirlikli ol demisti...
Insallah hayirlisi ile saglikla gelir yavrum... Artik yormaya basladi, son zamanlar gercekten yoruyor insani...
Rabbim sana da saglik, sihhat versin, umarim hic bir sorun yasamadan gecer hamileligin...
:34:
.
Umarım umut ettiğin haberi alırsın ya.... benim eltimde erken doğum yapmış . Bebişi iki yaşında pek zeki pek yaramaz. Sanada o günleri nasip eder rabbim inşallah

Umarım umut ettiğin haberi alırsın ya.... benim eltimde erken doğum yapmış . Bebişi iki yaşında pek zeki pek yaramaz. Sanada o günleri nasip eder rabbim inşallah

Amin insallah...
Ben cumartesi gittim doktoruma, gayet guzel gecti...
Masallah su anda ilerde gidiyor, kilosu 3.300 :nazar::nazar:
:nazar:Su an dogsa bile kuvezde kalmayacak... Insallah vakitli gelir hayirlisi ile...
Erken dogumluk bir durumum yok gibi simdilik,fakat felaket gribim... :31:

Doktorumla konustum ve sezeryandan korktugumu soyledim.
Sorun yaratmamami, eger sartlar el verirse normal dogum yapariz, o konuda bir SIKINTI yok dedi.
Istemedigin surece zaten sezeryan yapmayiz dedi. Tabii sagligim ve bebegin sagligi el verdigi surece...
Hayilrisi bakalim... Cumartesi guzel haberler aldim dondum kisaca... :16::16:

Sen ne yaptin? Randevu alabildin mi?

Amin insallah...
Ben cumartesi gittim doktoruma, gayet guzel gecti...
Masallah su anda ilerde gidiyor, kilosu 3.300 :nazar::nazar:
:nazar:Su an dogsa bile kuvezde kalmayacak... Insallah vakitli gelir hayirlisi ile...
Erken dogumluk bir durumum yok gibi simdilik,fakat felaket gribim... :31:

Doktorumla konustum ve sezeryandan korktugumu soyledim.
Sorun yaratmamami, eger sartlar el verirse normal dogum yapariz, o konuda bir SIKINTI yok dedi.
Istemedigin surece zaten sezeryan yapmayiz dedi. Tabii sagligim ve bebegin sagligi el verdigi surece...
Hayilrisi bakalim... Cumartesi guzel haberler aldim dondum kisaca... :16::16:

Sen ne yaptin? Randevu alabildin mi?​

Çoook sevindim valla ya :)) e maşşallah.
Sana geçmiş olsun umarım atlatırsun gribi:(
Ben 12-14 haf. Iki li test için bi daha gidicem doktora o yüzden henüz sıra almadım. Ama folica diyr folik asit aldın. En orgsnik olanı oymuş. İlaçlarımı Kulllanmıyo sadece folica içiyorum.​

Çoook sevindim valla ya :)) e maşşallah.
Sana geçmiş olsun umarım atlatırsun gribi:(
Ben 12-14 haf. Iki li test için bi daha gidicem doktora o yüzden henüz sıra almadım. Ama folica diyr folik asit aldın. En orgsnik olanı oymuş. İlaçlarımı Kulllanmıyo sadece folica içiyorum.

Hadi hayirlisi olsun bakalim.
Grip degilmis, kulak burun bogaza gittim, sansima da prof. dr gordu.
Alerjikmis... :31: ostrejen hormonu hamilelikte tavan yaptigi icin, butun genizlerim sismis.
Ilac Verdi kullanabilecegim, cok fazla birsey veremiyorlar zaten hamilelikten dolayi ama, insallah gecer bakalim...

Back
X