Daha uzar zamanla görme aralığı,belliki alışmış,sevmiş!Ama tabi hakkı bu anlamında söylemiyorum!aynısından bir adet bende var,habersiz davran ararsan bayramda biryerlere gidebiliriz falan de olmazsa!Kızlar allah aşkına bana bişeyler deyin de benmi sorunluyum anlayayım.
5 ay 9 öncesine kadar 3 yıl kayinvaldem bizde kaldı. Çalışıyordum çocuğu o okula gönderiyor du. Neyse ben işden ayrıldım o evine gitti. Başka şehirde yaşıyor bu arada. Biz sonra 15 gün yanına gittik eve döndük. 2 -3 ay oldu. Az önce kardeşine telefon etmiş ben sıkıldım bayramda oraya geliyorum. Bu bizde kalacağı anlamına geliyor.
Ya yeter yani bi bırak pesimizi. Eşim için hava hoş. Bırakıyor gidiyor bizi başbaşa. Annesi var diye h.sonlari da onunla geçirir tabi.
Yani nasıl anlatsam ne yapsam. Eşim de hoslanmayacak benim tavrimdan ve tartışacağız yine.(
Kimbilir ne zaman gider.
Çok titiz. Benim işlerimi begenmiyordu ama yüz göz olmadık hiç. SabrettimÇocuğa bakarken iyi Miydi aranız?
Diyemem çünkü kardeşine gelecekmis bir iki gün. Sonra bize döner. Nasıl anlayış yoksunu yaa.Daha uzar zamanla görme aralığı,belliki alışmış,sevmiş!Ama tabi hakkı bu anlamında söylemiyorum!aynısından bir adet bende var,habersiz davran ararsan bayramda biryerlere gidebiliriz falan de olmazsa!
Ozaman işiniz zor. Hiç sevmem evime işime karışan insanı.Çok titiz. Benim işlerimi begenmiyordu ama yüz göz olmadık hiç. Sabrettim
Hayatım o üç yılı da kendisi istedi. Başka alternatif vardı bize. Yalnız kalmasın diye eşim istedi. Bende he dedim.3 yıl hiçbişey yoktu şimdi noldu da bu kadar heyheylendiniz onu ben anlamadım
O haftalarca kalmama işini nasıl ayarlayabilirim sizce?Bayram da çocuğunu,kardeşini görmek bana hakkı gibi geldi ama tabi öyle işinize karışmamalı ya da tutupta haftalarca kalmamalı kanımca..
O haftalarca kalmama işini nasıl ayarlayabilirim sizce?
Valla işiniz düştüğünde gelip kaldıysa keyfi gelip kalmaya da Hakkı var benim fikrim
Yeni gelin olarak her zmn gelinleri savudnum kvleri gömdm hep:) ama bu durum biraz tuhaf geldi bana sonucta ihtycn varken iyiydi cocuga bakarken sıkıntı yoktu smdi neden sıkıntı onu anlamadm cıkarcılık gordum kızmayın bu bnm sahsi gorusumKızlar allah aşkına bana bişeyler deyin de benmi sorunluyum anlayayım.
5 ay 9 öncesine kadar 3 yıl kayinvaldem bizde kaldı. Çalışıyordum çocuğu o okula gönderiyor du. Neyse ben işden ayrıldım o evine gitti. Başka şehirde yaşıyor bu arada. Biz sonra 15 gün yanına gittik eve döndük. 2 -3 ay oldu. Az önce kardeşine telefon etmiş ben sıkıldım bayramda oraya geliyorum. Bu bizde kalacağı anlamına geliyor.
Ya yeter yani bi bırak pesimizi. Eşim için hava hoş. Bırakıyor gidiyor bizi başbaşa. Annesi var diye h.sonlari da onunla geçirir tabi.
Yani nasıl anlatsam ne yapsam. Eşim de hoslanmayacak benim tavrimdan ve tartışacağız yine.(
Kimbilir ne zaman gider.
Kusura bakmayin da siz calisirken cocugu okula gonderirken iyiydi de artik ihtiyaciniz kalmadi, isten ayrildiniz, simdi mi kotu oldu anlamadim?Kızlar allah aşkına bana bişeyler deyin de benmi sorunluyum anlayayım.
Kimbilir ne zaman gider.
Kolay göründüğünden değil durum bu. Kadın 3 yıl evini bırakıp gelmiş kalmış şimdi keyfi kalmak Hakkı. Annesi gelse 3 yol kalsa şimdi onun gelip keyfi yere gelmesi kalması haklı olurdu.Genelde kocalar ısrar ediyor annem bakacak diye çoğu zaman kadının seçme hakkı yok uzaktan bu işler kolay görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?