öf kayinvalde öf :(

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar allah aşkına bana bişeyler deyin de benmi sorunluyum anlayayım.
5 ay 9 öncesine kadar 3 yıl kayinvaldem bizde kaldı. Çalışıyordum çocuğu o okula gönderiyor du. Neyse ben işden ayrıldım o evine gitti. Başka şehirde yaşıyor bu arada. Biz sonra 15 gün yanına gittik eve döndük. 2 -3 ay oldu. Az önce kardeşine telefon etmiş ben sıkıldım bayramda oraya geliyorum. Bu bizde kalacağı anlamına geliyor.
Ya yeter yani bi bırak pesimizi. Eşim için hava hoş. Bırakıyor gidiyor bizi başbaşa. Annesi var diye h.sonlari da onunla geçirir tabi.
Yani nasıl anlatsam ne yapsam. Eşim de hoslanmayacak benim tavrimdan ve tartışacağız yine. (
Kimbilir ne zaman gider.

Daha uzar zamanla görme aralığı,belliki alışmış,sevmiş!Ama tabi hakkı bu anlamında söylemiyorum!aynısından bir adet bende var,habersiz davran ararsan bayramda biryerlere gidebiliriz falan de olmazsa!

İnsan yükü gerçekten çok ağır gelir hele birde zor insan ise gelen misafir kendi evinde diken üzerine oturuyormuş gibi huzursuz olunur ,gelme desen olmaz gel desen candan değil anlaması lazım insan vücudunu biz gülümserken bile davranışımızın samimiyiz yoksa değilmiyiz anlaşılır diyorum ,az çok aklı olan anlar hoş bazılarının anlasalar bile işlerine gelmez sana kolay gelsin buda geçer canım....

Son düzenleme:
Daha uzar zamanla görme aralığı,belliki alışmış,sevmiş!Ama tabi hakkı bu anlamında söylemiyorum!aynısından bir adet bende var,habersiz davran ararsan bayramda biryerlere gidebiliriz falan de olmazsa!
Diyemem çünkü kardeşine gelecekmis bir iki gün. Sonra bize döner. Nasıl anlayış yoksunu yaa.

O haftalarca kalmama işini nasıl ayarlayabilirim sizce?

Kuzenim 2 sene önce evlendi. 5 ay önce falan kaynanası uzak şehirden ziyarete gelmiş baktı kadın gitmiyor hasta taklidi yapmış o da yatak döşek görseniz tam bi oscarlık oyuncu
Sonra kaynana gitmiş tabi

Çok zor seni istemiyorum kv kal işte kızında o çeksin nazını nabzında denilmezki haydin söyledin kocadan da olursun en iyisi kv gelince sen durma çalış başka da seçenek yok gibi....

Genelde kocalar ısrar ediyor annem bakacak diye çoğu zaman kadının seçme hakkı yok uzaktan bu işler kolay görünüyor
Valla işiniz düştüğünde gelip kaldıysa keyfi gelip kalmaya da Hakkı var benim fikrim

Yeni gelin olarak her zmn gelinleri savudnum kvleri gömdm hep:) ama bu durum biraz tuhaf geldi bana sonucta ihtycn varken iyiydi cocuga bakarken sıkıntı yoktu smdi neden sıkıntı onu anlamadm cıkarcılık gordum kızmayın bu bnm sahsi gorusum

Kusura bakmayin da siz calisirken cocugu okula gonderirken iyiydi de artik ihtiyaciniz kalmadi, isten ayrildiniz, simdi mi kotu oldu anlamadim?

Genelde kocalar ısrar ediyor annem bakacak diye çoğu zaman kadının seçme hakkı yok uzaktan bu işler kolay görünüyor
Kolay göründüğünden değil durum bu. Kadın 3 yıl evini bırakıp gelmiş kalmış şimdi keyfi kalmak Hakkı. Annesi gelse 3 yol kalsa şimdi onun gelip keyfi yere gelmesi kalması haklı olurdu.
Şimdi durumu tersten düşünsen konu şöyle olurdu. Annecim 3 yıl evini bıraktı geldi bizimle kaldı torununa baktı bizi zahmetten masraftan kurtardı. Şimdi bayramda gelip kalıcam deyince kocam laf ediyor ne yapayım şimdi. Bizde derdik li kocan odun saygısız nankör bosver dinleme. Bu kadar net aslonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…