öf kayinvalde öf :(

Yarın sizin anneniz gelmek istese eşiniz de istemez surat yapar ,sen benim anneme öyle davranıyorsun ben surat yapınca suç al sana kavga
arkadaş çevresi olsun aile,akraba işi bitince kimse kimseyi istemiyor ,zor günümüzde destek olanları unutmayalım kim olursa olsun

Eveeeett.. Söylenilcek hersey söylenmiss... Unatmayin bu arada, insan ne ekerse onu bicer.. Evlat ne zorluklarla büyüyor.. Sende biliyorsun... Kendi öz Annen gelip kalmak istese bu kadar rahatsiz olurmuydun? Bu sorunun cevabini bana degil kendine ver lütfen..

Bazende çocuklar anneye fedakarlıkta bulunuyor kocasının yapmadığı, yaşananlar hep farklıdır görünenden ,sonra annenin fedarlık yapmasını bekleniyor ,

Bazende çocuklar anneye fedakarlıkta bulunuyor kocasının yapmadığı, yaşananlar hep farklıdır görünenden ,sonra annenin fedarlık yapmasını bekleniyor ,

Canım ben istememistim zaten. Eşim annesi yalnız diye istedi. Yukaridada yazdım. Bizim bakanımız vardı.

Doğru diyorsun. Benim annem 10 yıl oldu vefat edeli.

Bayram da çocuğunu,kardeşini görmek bana hakkı gibi geldi ama tabi öyle işinize karışmamalı ya da tutupta haftalarca kalmamalı kanımca..
İşte cekindigim o. Uzun kalacaktır. Yalnız yaşıyor ve evinde sıkılıyor.

Kesinlikle katılıyorum size

Canım en başında aciklamadim şimdi tek tek yazıyorum. 3 yıl kalması eşimin isteği idi. Bakanımız vardı. Sıkılıyor diye eşim annesini istedi diye öyle yaptık.

Canım en başında aciklamadim şimdi tek tek yazıyorum. 3 yıl kalması eşimin isteği idi. Bakanımız vardı. Sıkılıyor diye eşim annesini istedi diye öyle yaptık.
kabul etmeseydin bukadar basit.ayni evin icinde 3 yıl nasıl gecırdın ?! şimdide alıştı tabikş gelir. zamanında hayır dıyecektın

İşini görürken iyiymiş ses etmemişsin şimdi yandım Allah oğlunun evi arada gelir kalır ne var???
Uzun kalıyor gelince. En az 1 ay. Bana yardım için gelmedi 3 yıl. Sıkılıyor diye bakicimizi bırakıp onu aldık. Şimdi yapın yorumu lütfen.

kendi suun. kreşe verseydin mesela. o istedi diye 3 yil aynı evde oyurmam ben
Zaten bakan vardı cnm. Babamın hanımı büyüttü çocuğumu. Kendisinin eşi vefat edince sikilmaya başladı. Eşim o olsun istedi. Hata evet.

Tamam Can'ım anlıyorum da işte sende kabul etmekle arada ki çizgiyi silmişsin maalesef. Keşke o Zaman ağırlığını koysaydın bu saatten sonra çok zpr

Tamam Can'ım anlıyorum da işte sende kabul etmekle arada ki çizgiyi silmişsin maalesef. Keşke o Zaman ağırlığını koysaydın bu saatten sonra çok zpr
Yüzüm yumuşatır. Çok acısını çekiyorum. Birde ne olduğunu anlamadım bile. Baktım aylar geçmiş bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…