öf kayinvalde öf :(

Ama işte kadın sizde düzen kurmuş

Üç yıl sonra güle güle demek zor iyi gitmiş yine

Gelirse de gönlünü çok hoş etmeyin de sonra evine dönsün

Kuzenim 2 sene önce evlendi. 5 ay önce falan kaynanası uzak şehirden ziyarete gelmiş baktı kadın gitmiyor hasta taklidi yapmış o da yatak döşek görseniz tam bi oscarlık oyuncu
Sonra kaynana gitmiş tabi
Ben öyle yapsam ömrü billah beni iyi etmeden gitmez kız canım kaynanam hasta olunca beni bebe bisküvisiyle çorbalarla besler çok sever uzun uzun kalmayı

Allahım oturup oturup kayınvalideme dua eder oldun bu site sayesinde.
Yılda bir kere anca kışın gelir belki o da maksimum 20 gün.

Geçen kış hiç gelmedi,bi önceki yıl 15 gün kaldı o da zorla kal dedik.

Kafasına göre gelmesini istemem ben ya.ama zamanında nasıl çocuk bakarken bişey demediniz yine susacaksınız mecbur

Size eziyet eden bi kadın değilmiş, yalnız da kadın, oğlunun evine gelip kalması çok normal, Saygısızlık etmeyin, hürmette kusur etmeyin , ilerde sizde yaşlanacaksınız, çocuğunuzun evine gidemeyecek olmak ağır olsa gerek. Kardeşi falan da varmış biraz kalır döner zaten. Dua edin Allah sağlık versin kadına, hastalanırsa bakmak zorundasınız. Her ne kadar kolay olmasa da Eşinizin annesi vicdanlı olmanız lazım. Annem çocuğu olmayan bir tanıdığımızın eşi vefat edince gelip biz de kalması için çok ısrar etti ama kadın evinden ayrılmak istemiyor. Evi uzak olmasına rağmen haftada bir ziyaretine giderler. Yalnız olmak çok zor. Empati yapın. Size eziyet eden dedikoducu çekilmez bi insan olsa bunları yazamazdım ama o konuda bişey yazmamışsınız. O yüzden gelmesini istememeniz hoş gelmedi bana

Bayram da sen gelme biz sana gelelim deseniz
Keske hic bastan kabul etmeseydin 3 yil sende kaldiktan sonra artik orayi evi gibi gormeye istedigim zaman gider gelirim demeye başlamıştır

Bayram da sen gelme biz sana gelelim deseniz
Keske hic bastan kabul etmeseydin 3 yil sende kaldiktan sonra artik orayi evi gibi gormeye istedigim zaman gider gelirim demeye başlamıştır
Yüzüm yumuşaktır benim. Direk soyleyemeyince baktimki kalıyor aylar geçmiş.

Tamam basbasa kalmak esinle zaman gecirmek istersin elbet ama kadın 3 yıl başka bi sehiri bırakmış senin yanina gelmis cocuk için her kv de yapmaz bu kadarini iyiligi dokunmus sonuçta ve her gün yan yana oldugu torununuda özlemiş olabilir ayrıca titiz olması pasaklı olmasindan iyidir cocuguna kendin baktığın için uzun sure kalacagini zannetmiyorum yaptigi iyilikleri göz önünde bulundurmani tavsiye ederim yoksa zorlanirsin

Evet cnm. Teşekkürler ederim.

İşte o zamanlar alttan almayacaktın. O zaman evet çocuğuna bakıyor ama kendini evinde gibi rahat hissetmeseydi bu kadar rahat gelip gidemezdi.

Şimdi işin zor. Çok kalmayacağını umalım.
Umuyorum bakalım. Eşim de gelsin diye bekliyor hep. O günlere dönmekten korkuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…