Of ki off

EMiNe_mi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
272
889
18
43
Selam kızlar
Mesele şu ki sosyal medya artık nefret etiriyor
Hali hazırda kaç tane bilmiyorum WhatsApp gurubuna ekliyim
Bunun instagramı Facebook var
Aile kurs ilkokul ortaokul lise veli cart curt vs
Hepsine yetişemiyorum yetişmekte istemiyorum artık işin doğrusu
Cevap vermesen havalı kendini beğenmiş egolu gibi duruyorsun
Cevap versen gelmişim 40 küsür yaşıma ilk okuldaki arkadaşımla benim ne ortak tarafım olacak Allah aşkına
Oy bide gruptan çıkayım büyük olay bu ihanett
Geçen bi baktım anne tarafından Kuzenler grubuna eklenmişim bende eh be yeter deyip çıkmış bulundum
Teyzem anamı arayıp senin kız anne tarafını hiç sevmiyor demiş ciddi ciddi(evet sevmiyorum artık)
Vala manyamış bu millet
Ya siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla

Çıkıyorum gruptan, benim mental sağlığım kimin ne dediğinden daha önemli.

Grubu sessize alıp arşivleyerek

Grup ekleme özelliğini kapat girdiklerini de arşive al soran olursa bakmıyorum artık dersin.

Valla ben bu konuda inanılmaz bir mertebedeyimYaş aldıkça tabi birde hayatın üstüme yüklediği ağırlıklar vs derken kafayı bir miktar kırdım,gelene geçene uçana kaçana hiç selamım sabahım yok,canım isterse konuşuyorum istemezse konuşmuyorum,giden gider kalan sağlar bizimdir modunda çoook sade huzurlu yaşıyorum,yalnızlık en büyük konfor alanım oldu el değdirmem saltanatımakuzen kimmiş teyze kimmiş hey gidi.

Ben birkaç kişiyi karşılıklı olarak instagramdan çıkardım çünkü onlardan iyi bir enerji almıyordum. Hayatımın içinde olmalarını istemedim. Üniversiteden arkadaşların bir kısmını da sessize aldım pişman da değilim. Akraba veya eski üniversite arkadaşlarının isteklerini de en başında kabul etmiyorum. Gerçekten sevdiğim enerjisine güvendiğim insanlarla anılarımı paylaşıyorum. En güzeli bu...

Artık yaşlılar bile çok anlam yükler oldu sosyal medyaya. Anneme facebook açtığımıza pişman olduk hatta.gidip en olmadık fotoğrafımızı paylaşır. Gider falancayı ekledim niye kabul etmemiş diye dertlenir.Yıllardır ne instagram ne facebook hiç kullanmam kafam rahat. İnternet açıkken whatsappın kapalı modu olsa keşke.

Ya bana bu şikayetler komik geliyor Pek çok wp grubum var. Bazen yazmam bazen yazarım. Soru tarzı bir şey varsa mutlaka cevap veririm ama muhabbete anında cevap vermem. Kimse de böyle abartmıyor bence bazen soru geliyor görmüyorsam etiketleniyorum o zaman da a görmemişim diyor cevap veriyorum. Bu kadar çıkmalar, öfkelenmeler o kadar komik ki.
Akşam elinize telefonu alınca tüm grupları kontrol etmek on dakika. Ben de iki tane aile grubu, iki tane okul veli grubu, üç tane arkadaş grubu, çocuğun okul grubu, bir tane kursumla ilgili grubum var. Hepsine akşam 10 dakika ayırmam yeterli abartmasanız mı ya

Kocamın kardeşler grubunu sallamıyorum. Arada komik karikatür atıyorum o kadar.

Kızın okul ve jimnastik grubu var,onları da akşam kız yatınca okuyup cevap verilecekse veriyorum,verilmeyecekse geçiyorum.

Ben de hiç çekemiyorum samimi olmadığım insanlarla muhabbeti. Herkes birbiriyle mıç mıç olmak zorunda değil, o gruptakilerin yarısından çoğu da sizin gibi düşünüyordur zaten ama ayıp olmasın(!) diye sahte samimiyete devam ediyorlar. Bence sevmediğin birine iyi arkadaş numarası yapmak daha ayıp bir şey.
Kaç yaşında kadınsınız kimseye hesap verme, aranızı iyi tutma borcunuz yok. Nasıl istiyorlarsa öyle düşünsünler, içinizden geldiği gibi yapın.

Okul grubuna bakıyorum, diğerlerini sessize aldım, canım sıkılırsa arada bı bakiyorum, gereksiz bulduklarimdan çıkıyorum zaten hiç ugrasamam millet ne der diye

Ben yazmıyorum da çıkmıyorum da. Bu sefer sim kartım doluyor, arada girip geleriden falan telefonuma inmiş bazı şeyleri siliyorum. Yani çıkınca da sıkıntı oluyor dediğiniz gibi, niye çıktı falan diye. O yüzden çıkmıyorum ama yazmıyorum, kim ne düşünürse düşünsün, çoğunlukla da bakmıyorum da yazılanlara, takip etmiyorum yani. Sadece sim kartımı doldurması sıkıntı.

Ben
ayarlardan wp dan gelenleri isteğe bağlı kaydetmeyi açabilirsiniz. Benim ayarım o şekilde istersem kendim tek kaydediyorum. Sizde bir kurcalayın bence

Teyze küs anne tarafını keşküllüyor
Ya bunun için küsülür mü alan sen
Hen whatsapp grubu Neyin kriteri
Vay efendim baba tarafından kuzenlerle grup olmuşum anne tarafından kuzenleri istemiyor muşum
Annemde ciddi ciddi içerlemiş
Baba tarafı bu kadar problemli sen onların grubundasın hala diyor
Böyle bir grup olduğunu dahi unutmuşum
Kardeşim söylemiş
Aile kaos
Benim ailem neden böyle yahu
Yorumlara bakıyorum kimse için dert değil
Biri kaç yaşında kadınsın yazmış takma bunları demiş
Evet kaç yaşında kadınım ama dahada bunlarla uğraşıyorum
Anne tarafı problem baba tarafı manyak
Çekirdek ailemi alıp dünyanın öbür ucuna gitmek istiyorum hem vallahi hem billahi
Kimse için dert değil çok anlaşılan genede
Yorum yapanların ellerine sağlık

Ohooo.. 20 tane grup vardır işle ilgili de çok. Bazen gunlerce bakmıyorum hepsı sessızde önemli bi şey varsa bana ısteyen ozelden ulasır zaten. Sosyal medya kullanmıyorum kımseyı gormuyorum ohh mis gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…