İşte bende biraz önce bu yüzden linç yedim döverim dediğim için

Ki aklımdan bu geçerdi arsızlık yaptığı çünkü ne demek tahtanın kablosunu kesip sırıtmak. Bu durumda peki müdüre gidip söylüyor musunuz? Okulun eşyasına zarar vermek suçtur disipline gönderseydiniz keşke. Bence asla taviz vermeyin en azından bilerek yapanlara. Tabi ki kötülüğünü istemezsiniz sanki dövüyormuşsunuz gibi karşılık almışsınız. Ki beni taciz edip duran bi zibidi vardı en son totoma tekme attı

Hala sinir oluyorum hatırladıkça sürekli uğraşırdı benimle bunu o veli yaşasın bakalım ne tepki verecek polise mi gidecek ağzına bir tane yapıştıracak mı bu çirkinlikte? Ben de gittim sert bulduğum bir hocamıza şikayette bulundum o ana kadar hala uğraşıyor sırıtıyordu sürekli vuruyor resmen taciz ediyordu sami hocamız buna bir tokat attı içimin yağları eridi ama ne oldu biliyor musunuz? O günden beri yüzüme dahi bakmadı evet belki yanlış buluyorlar bunu ama tontiş bir hoca uyarsaydı yapmaya devam edecekti en azından ben kurtuldum o çirkinliklerden. Şiddeti savunmuyorum tabi ama disiplin okuldan uzaklaştırma olmalı bunlar sadece var uygulama yok anladığım kadarıyla bizde sınıfta kalan çok oluyordu şimdi sınıfta kalma da yok. E tabi öğrenciler yaptıkları saygısızlıklarda özgüvenli olur. Size hak veriyorum o yüzden ama tavsiyem böyle durumlarda müdüre söylemeniz.