• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne diyeceğimi bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öfkenizi kontrol altına almayı öğrenmeniz lazım yaşadığınız herşeyin sebebi bu, okulda da, veliyle tartışırkende, buradada ... farkında mısınız :KK43:
Öfkesini kontrol edemeyen biri olsaydı bugün o açacağı camdan atmak yerine çocuğu atardı cidden. Yani şimdi böyle konuşunca tüm fatura bana kesildi ama kaldır onu dediğim halde 3 ders boyunca bilerek yere atıp yüzüme bakarak kaldıran bir öğrenciden bahsediyoruz yani öyle mahsun sessiz biri değil.

Aynen o ordan allahım öğretmenime zengin koca ver diyince bende yakışıklıda olsun dedim. Cezam nedir söyleyin idam edilsem içiniz soğur mu 😀 inşallah bu yorumları yazanlar bu akşam çocuklarıyla birlikte yasak elmayı izlememişlerdir. Hay allahım ya valla şaşkınım gerçekten
Konu sahibi çok Drama Queen sin
Herkes kötü kalpli toplanmış sana kin kusuyor
Hatta idam etse edecek
Yani sanırım özel gününüzdesiniz niye aşırı tepki gösteriyorsunuz

Hem bir veli hem ve bir öğretmen olarak şunu soyleyebilirim ki ;kimse kendi çocuğu olmadan bir çocuğu elestirmesin.nasil çocuk bu ,ne biçim ailesi var demesin.her şey ailede başlıyor ama ailede bitmiyor.Kinadigimiz çocuklar ölüyor.sabrimizin üstünde tepiniyorlar.Sonra kendi çocuğun aklına geliyor.benim çocuğum icin de öğretmeni böyle düşünse , vay efendim nasıl ailesi var dese çok üzücü bir durum.o yüzden öğretmenlik mesleğini yaparken bir taraftan annelik suzgecinden geçiririm.yoksa o çocuğun dünyasına başka türlü inilmiyor.kenfi cocugumdan da yola çıkarak söylüyorum ki hem annelerin hem öğretmenlerin işi çok zor.

Aynen o ordan allahım öğretmenime zengin koca ver diyince bende yakışıklıda olsun dedim. Cezam nedir söyleyin idam edilsem içiniz soğur mu 😀 inşallah bu yorumları yazanlar bu akşam çocuklarıyla birlikte yasak elmayı izlememişlerdir. Hay allahım ya valla şaşkınım gerçekten
Siz benim ilk yorumumu hatırlıyor musunuz ? Ben size nasıl bir üslupla yazdım.
2. Sınıfa giden cocuga yapılacak espri mi zengin koca muhabbeti ? Benim oğlum pazartesi den Cuma’ya kadar Tv izlemiyor , akşam 21:00 de uyur. Esas ben şaşkınım ilk defa böyle bir üslüp kullanıp , asla eleştiri kabul etmeyen bir eğitimci gördüm .

haaahh geldik buradaki üyelerin haklılığına
bir arkadaş dedi ki biz veliler yapsak ailesi nasıl davranması gerektiğini bilmiyor der dalga geçerdiniz ama siz yapmışsınız bu yanlış davranışı dedi...

şimdi ailesiyle yasak elma izliyorlardır benim lafıma gelene kadar diyorsunuz :D

ne biliyorsunuz ? demin bana sizinle ilgili edindiğim fikrin nereden çıktığını sormuştunuz aynı şeyi yapıyorsunuz :) ayrıca ailesi yanlış yapıyorsa bu size de yanlış yapma hakkını vermez. söylediklerinizin arkasında durun. bende espiriniz yanlış oldu dediğimde inkar ettinz espiri yapılması bile yanlış+ siz de üstüne tüy dikmişsiniz veli haklı, okul ortamı orası koca sohbeti yapılacak yer değil 7-8 yaşında çocuklara zengin yakışıklı olsun diye akıllara sokulacak yer hiç değil

Konu sahibi çok Drama Queen sin
Herkes kötü kalpli toplanmış sana kin kusuyor
Hatta idam etse edecek
Yani sanırım özel gününüzdesiniz niye aşırı tepki gösteriyorsunuz
Ya kır papatyası Allah aşkına yazılan yorumları okusana bi. Yani denilmedik şey kalmadı yok benle uğraşırlarmış neler neler. Şu an bana bu kadar tepki ve sinir olanlara acaba birisi zengin koca arayacağına işini yap diye mesaj atsa neler yaparlar. Espiriyi bile ben yapmadım üstelik. Yani biraz fazla üstüme gelindi bence

o arıza velilerden en çok ben çektim neler yaşadım neler okulda.ama kimseyi dövmeyi düşünmedim hakaret etmedim .başka yollardan çözdüm hala da çözüyorum.çocuğun eşyasını camdan atma hakkı yok burası tartışılamaz bile.el koyabilirdi çantasına koyabilirdi ders sonuna dek.bankaya da arıza müşteri geliyor dr ada arıza hasta geliyor satış görevlisi kıza da arıza müşteri denk geliyor.ne yapsınlar herkese hakaret edip dövsünler mi?
Elbette hayır ben zaten dövün kadını demedim farkındaysanız ben sabremem kesinlikle benden öğretmen olmaz dedim bunu özellikle ekledim. Yapmam ama sinir olurum dedim. Ben de bankada staj yaptım bana durduk yere bağıran müşteri oldu aklımdan geçeni ona uygulamadım tabi ki sadece gerçekten insanı öfkelendirdiklerinden bahsediyorum. Yaptıkları çok yanlış. Bikaç kişiyi idare edersin ama bu dönemde sayıları öyle arttı ki resmen öğretmenlere karşı savaş açmışlar gibi. Onlar da tabi atılmamak için haklı olsalar bile sesini çıkartmıyorlar. Yeri geldiğinde ceza vermeliler. Eşya dediği kalemi ya da gerekli kullandığı bir eşya olsa haklısınız fakat kapak yani atması normal bizde telefonunu atmıştı hoca ki o anı hatırlıyorum çok haklıydı kızmakta ama gidip şikayet bile edemedi çünkü o zamanlar kullanması yasaktı. Okulda hocaya karşı öğrencilerin çirkin bir uslübu ve davranışı var keşke veliler önce bunu öğretse çocuklarına. Bu arada ne veliyim ne de öğretmen sadece çok fazla şahit olduğum öğretmen veli öğrenci durumları olduğu için eleştiriyorum bu durumu. Kadın tehdit ediyor resmen hocayı en azından çıksın karşısına güzelce konuşsun.

haaahh geldik buradaki üyelerin haklılığına
bir arkadaş dedi ki biz veliler yapsak ailesi nasıl davranması gerektiğini bilmiyor der dalga geçerdiniz ama siz yapmışsınız bu yanlış davranışı dedi...

şimdi ailesiyle yasak elma izliyorlardır benim lafıma gelene kadar diyorsunuz :KK70:

ne biliyorsunuz ? demin bana sizinle ilgili edindiğim fikrin nereden çıktığını sormuştunuz aynı şeyi yapıyorsunuz :) ayrıca ailesi yanlış yapıyorsa bu size de yanlış yapma hakkını vermez. söylediklerinizin arkasında durun. bende espiriniz yanlış oldu dediğimde inkar ettinz espiri yapılması bile yanlış+ siz de üstüne tüy dikmişsiniz veli haklı, okul ortamı orası koca sohbeti yapılacak yer değil 7-8 yaşında çocuklara zengin yakışıklı olsun diye akıllara sokulacak yer hiç değil
Haklısın arkadaşım vallahi billahi doğru söylüyorsun ben ikna oldum yani.

Ya kır papatyası Allah aşkına yazılan yorumları okusana bi. Yani denilmedik şey kalmadı yok benle uğraşırlarmış neler neler. Şu an bana bu kadar tepki ve sinir olanlara acaba birisi zengin koca arayacağına işini yap diye mesaj atsa neler yaparlar. Espiriyi bile ben yapmadım üstelik. Yani biraz fazla üstüme gelindi bence
onu diyen veliyle de irtibatı kesecektiniz işte zorunlu haller dışında.siz aramışsınız ısrarla açmamış üstüne de ses kaydı göndermişsiniz.burada da hatalısınız hocam.

Siz benim ilk yorumumu hatırlıyor musunuz ? Ben size nasıl bir üslupla yazdım.
2. Sınıfa giden cocuga yapılacak espri mi zengin koca muhabbeti ? Benim oğlum pazartesi den Cuma’ya kadar Tv izlemiyor , akşam 21:00 de uyur. Esas ben şaşkınım ilk defa böyle bir üslüp kullanıp , asla eleştiri kabul etmeyen bir eğitimci gördüm .
Sende haklısın tavuk suyu

Sende haklısın tavuk suyu
bir arıza veli vardı öğretmenimize neler yapmıştı haksız olarak.kapıyı dinliyordu sınıfın telefonla arayıp rahatsız ediyordu .engelledi öğretmen onu iletişimini kesti.okulla sorunu varsa idare halletsin dedi.çocuk arıza değil ama sınıfınızdaki o daha 2. sınıf.veliyi aramayın sormayın bir daha yazarsa da cevap vermeyin

Evet edepsizce konuşmuş bunu size söylemeye cesaret etmemeliydi kesinlikle ama sizde buna mahal vermemelisiniz sizin bekarliginiz medeni durumunuz hakkında öğrenciler konuşmamali bazı yerlerde çok esnekken birden tepki vermeniz ve yanlış tepki vermeniz eleştirildi
Yani yaşınız genç sanırım ondan kaynaklanıyor

bir arıza veli vardı öğretmenimize neler yapmıştı haksız olarak.kapıyı dinliyordu sınıfın telefonla arayıp rahatsız ediyordu .engelledi öğretmen onu iletişimini kesti.okulla sorunu varsa idare halletsin dedi.çocuk arıza değil ama sınıfınızdaki o daha 2. sınıf.veliyi aramayın sormayın bir daha yazarsa da cevap vermeyin
Aynen öyle yapacağım. Yarın gittiğim gibi müdüre ger şeyi olduğu gibi anlatacağım zaten.

Yani şöyle ki normal şartlarda yapacağım bir durum değil 3 ders boyunca kaldırmasını söyledim. Kapaklı bir açacak bir altı yere düşüyor bir kapağı düşüyor. Abartısız 20 defa oldu en son tuttum fırlattım camdan. Yani şimdi böyle yapınca gazla göründü ama arada böyle şeyler çocukları azda olsa korkutup bu davranışları azaltmalarına yarıyor. Zaten dolabım açacak dolu. Veli benimle düzgün konuşsa bende ona göre cevap verirdim. Koca istiyorsunuz yazdığı işin sinir oldum zaten bence çok ayıp ve terbiyesizce
Ya o kadar normal ki yaptığınız ben neyini eleştirdiklerini anlamıyorum gerçekten. Hayır yanlış mı okudum acaba diye tekrar baktım yazdığınıza attığınız şey acaba gerekli bir eşyası mıydı diye açacak ya şaka gibi. Zaten yanlış bulanlar muhtemelen velilere artislik yapanlar bana göre çünkü ciddi anlamda abartılı buldum bu eleştiriyi. Kaç kere uyarmışsınız üstelik. Allah sabır versin gerçekten konuyu okudukça şaşırıyor yorumlara baktıkça gülüyorum. Hayır birde ceza verdim deseniz ne diyeceklerdi acaba merak ediyorum.

Evet edepsizce konuşmuş bunu size söylemeye cesaret etmemeliydi kesinlikle ama sizde buna mahal vermemelisiniz sizin bekarliginiz medeni durumunuz hakkında öğrenciler konuşmamali bazı yerlerde çok esnekken birden tepki vermeniz ve yanlış tepki vermeniz eleştirildi
Yani yaşınız genç sanırım ondan kaynaklanıyor
Çok genç değilim. Öğrenciler soruyor çocuğunuz varmı diye arada yok diyorum. Çoğunun anne babası benim kadar zaten içlerinden evde kaldığımı düşünmüşler demek ki bugün böyle bir şey çıkarttı içinden birisi 😀

Ya o kadar normal ki yaptığınız ben neyini eleştirdiklerini anlamıyorum gerçekten. Hayır yanlış mı okudum acaba diye tekrar baktım yazdığınıza attığınız şey acaba gerekli bir eşyası mıydı diye açacak ya şaka gibi. Zaten yanlış bulanlar muhtemelen velilere artislik yapanlar bana göre çünkü ciddi anlamda abartılı buldum bu eleştiriyi. Kaç kere uyarmışsınız üstelik. Allah sabır versin gerçekten konuyu okudukça şaşırıyor yorumlara baktıkça gülüyorum. Hayır birde ceza verdim deseniz ne diyeceklerdi acaba merak ediyorum.
zaten ceza vermeliydi kalem traşı çöpe atmak yerine
insanlar 948948489 saattir bunu anlatıyor

konu sahibi bu çocuklar 15-17 yaşında hormonlar tavan ergenlerde olabilirlerdi bence küçük oldukları için şanslısınız
lisedeyken okulumuza yeni gelen yeni mezun genç öğretmeni hatırlıyorum aramızda çok fark yoktu yaş olarak
o erkek öğrencilerin neler yaptığını yazsam ...
ama helal olsun yeni mezun olmasına rağmen nasıl çekti çevirdi sakince akıllıca davrandı
bakın hala unutamamışım
nice tecrübelilere taş çıkarırdı

zaten ceza vermeliydi kalem traşı çöpe atmak yerine
insanlar 948948489 saattir bunu anlatıyor
Bence bu da bir ceza yöntemi çünkü kaç kez uyarmış çocuğu en azından bir daha yapmaz tabi velisi daha da kötüsünü yapmaya teşvik etmediyse. Bilmiyorum bana yaptığı yanlış gelmiyor çünkü okulun bir eğitim kurumu olduğunu unutuyorlar.

Aslında anlayabiliyorum. Herkes evladının zarar görmemesini ister. Evde herkes özen gösterir evlat sonuçta. Anne olmadım ama tahmin ederim. Ama öğretmende öyle değilmi bir bakıma. Ben ister miyim kötülüklerini. İki dk tahtaya baksınlar diye ne ses ne Seda kalıyor. Şikayet etmiyorum lutüfta değil mesleğim bu benim. Hasta olan öğrencimi arabayla evine de bırakıyorum velisine haber vererek, ayağı ıslanana kendi yedek çorabımı da giydiriyorum, beslenmesini unutana yemekte alıp gizlice veriyorum. Hiçbir zaman da bunları yapıyorum bakın iyi öğretmenim hissine girmiyorum. Para söylenmez ama her hafta 100 lira nerdeyse fotokopi parası harcıyorum veliden istedim getirmedi çoğu diye kimseden almıyorum artık. Yani sırf böyle bir olay yaşandığı için meslekten atılmamı isteyecek kadar böyle öğretmen olmaz diyecek kadar göz karartanlara karşı da sakin olamıyorum. Ki bir örnek daha vereyim geçen hafta bir öğrenci akıllı tahtanın kablosunu kesmiş makasla. Sırıtarak yüzüme bakıyor üstelik. Biraz öfke kontrolü olmayan bir öğretmen inanın bir tane de olsa Tokat atmıştı. İçimden binlerce sabır çektim ailesini aradım müdür bana kızdı yine de durumu toparlayıp kapattım. Yani türlü türlü sorun yaşanır sınıfta ama bu sefer böyle oldu. Maalesef bazı veliler de saygı yok Allah denk getirmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X