Nişanlın neden hemen geri adım atıp tamam 4 gün kalırım diyo ki siz bi plan yapmışsınız hem bu bir iade-i ziyaret sayılır yani neden kv'nin bir sözüyle planlar değişiyo çok mu yumuşak başlı nişanlınız? Tamam annesini de saysın ama size ve sizin ailenize büyük saygısızlık var burda 6 gün kalsın hiç planlarınızı değiştirmeyin bence ayıp değil ki bayram ziyareti bu
Nişanlınızı üzmek istemiyorsunuz aman yeter ki kv sussun diye siz geri adım atıyorsunuz ama bu ne ilk olur ne son olur yani böyle huysuz insanları idare etmekle yola getiremezsiniz hep bi tatsızlık olur bi kaç sefer tavrınızı koysanız iyi edersiniz bence sınırlarını bilsin herkes demi ama... iş nişanlınızda biter kalsın 6 gün siz de kv'ye karşı fazla idareci iyi niyetli olmayın faydasını görmezsiniz
Kayınvaliden şimdiden bu kadar karıştırıyorsa ortalığı evlendikten sonra nasıl karıştırmaz düşünemiyorum bile...
Nişanlında arada kalmış yazık.
2 günün lafı yapılmamalıydı .
Nişanlını.ikna edip kalmasını sağlayabilirsin biletin yanmasın aşkım kal vs tatlı dille cilveyle halledebilirsin.
Klasik KV krizleri.Benden tavsiye damat beyle konuş önce nedenlerini açıkla ve sonra kaynananla arana mesafe koy.En önemlisi Evlendikten sonra erkeğin yeni kurduğu yuvaya annesinin fikirlerini karıştırmaması.Elbet hatalar yapılcak ama Taraflı birinin elleriyle bir tarafın ezilmesi koşullarında düzeltme yapılmaktansa düşe kalka öğrenirim daha iyi..
ben anlamadım kadın ne yapmak istiyor. sözünğ geçirme egosu falan mı...
2 aydır görüşmemişsiniz uzak sanırım... siz arayıp izin alamaz mısınız kv den. aranız iyiyse konuşabilir durumu anlatabilirsiniz ama böyle birisiyle de aranızın iyi olması bilemiyorum ya aklıma bu çözüm geldi sadece...
iş nişanlınızda bitiyor,
şimdi yeterki sussun diye geri adım atıyorsa,
kayınvalide bi sonraki sefer 2 katı daha fazla konuşur
taviz tavizi doğurur.
evet bende bunun farkındayım zaten bu güne dek de böyle olmuş kp de sürekli geri adım atmış aman yeter ki kv sussun diye.
ama nişanlıma da diretmek istemiyorum yani onun planı bozmayacağına inanıyorum, aslıda daha çok inanmak istiyorum
Oh oh kusura bakmayin ama simdiden boyle denge kuramiyor ailesi ve sizin aranizda evlenince insallah dusundugum gibi olmaz, hayir nedemek napayim artik bilet yanacak felan sinir yaa!! ben olsam ozaman hic gelme hatta onumuzdeki 5 ay hic gorusmeyelim derdim! Neolur simdiden kendinizi ezdirmeyin daha yolun basindayken boylelerse yarin burgun evlenince ben bile korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?