of kızlar yaa :(

ppty123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
123
0
0
Ankara
kızlar çok sinirliyim susuyorum ama dayanamadım burda derdimi dökeyim dedim.

nişanlım bayramda bize gelecekti 2 aydır görüşmüyoruz hiç. 6 gün kalacaktı uçak biletini ona göre aldık ama kv nin haberi yokmuş 6 gün kalacağından. duyunca söylenmeye başladı neymiş efendim 4 gün neyine yetmiyormuş falan. altı üstü 2 gün ya. 2 günün lafını yapıyo. üstelik nişanlım bayramın 3. günü gelecek.
geçen bayramda gezi düzenlediler ben arife gününden gittim. kendi ailemi bıraktım onların yanına gittim bayramda. şimdi nişanlım gelecekti hem 3. günü geliyo hemde 6 gün kalacak die laf ediliyo ya.

şimdiden böyle oldu ya benim ailemle olmamızı istemiyo kv hiç. ona yakın olalım isitiyo hep. önemsemiyor gibi davranıyordum ama bu olaya bozuldum. çünkü ben diğer bayramda arife gününden gittim üstelik acelesi de yoktu geziyi bayramın 3.günü falan ayarlasalar bende ailemle bayram geçirip giderdim ama nişanlım şimdi öyle karar alındı artık değiştirtme falan dedi sustum nişanlımın yanında oldum. ama şimdi 2 günün lafını ediyo kv. ve nişanlım da bana ne yapim 4 gün kalırım artık. uçak biletim yanacak ama yeniden bilet alırm diyo.

çok sinir oldum. kime ne desem kime patlasam bilemedim

canımmm biz kızlar erkek annelerine doguyoruz galiba malesef. annelerimiz bizi büyütüyolar ki evlenip onların kızı olalım yalnız öz kızları degil EL KIZLARI olalım. hizmet saygı sadakat sevgi hürmet uysallık herşey bizde olsun. bizler oyuzden dunyaya geliyoruz. evlenip onlara katılalım diye

Nişanlın neden hemen geri adım atıp tamam 4 gün kalırım diyo ki siz bi plan yapmışsınız hem bu bir iade-i ziyaret sayılır yani neden kv'nin bir sözüyle planlar değişiyo çok mu yumuşak başlı nişanlınız? Tamam annesini de saysın ama size ve sizin ailenize büyük saygısızlık var burda 6 gün kalsın hiç planlarınızı değiştirmeyin bence ayıp değil ki bayram ziyareti bu

deli oldum ya sinirimden. kendi aileme bişi diyemedim. bana söylese cevap veririm ama oğlunun başının etini yiyo orda. oda garibim bana mesaj atıyo 4 gün kalıp döneyim bari böyle böyle diye. dedim altı üstü 2 gün bunun mu lafı oldu. görüşmüyoruz o kadar siz mutlu olun demeleri gerekmez mi diyorum. yok laf olur diyomuş o kadar kalınır mıymış falanmış filanmış. ben kalsam kendi evinde 6 gün işine gelir. sinir oldum ya . soğuyorum bunları yaşadıkça

bende saygısızlık olarak düşünüyorum 2 günün lafı oluyor resmen. nişanlım yumuşak başlı değil ama kv nin laflarından bıkmış yeterki sussun diyo herşeyde hemen buda beni çok üzdü ama bayram öncesi nişanlımla kavga da etmek istemiyorum. kv yüzünden biz mutsuz oluruz neşemi mutluluğumu kaçırsın istemiyorum

Nişanlınızı üzmek istemiyorsunuz aman yeter ki kv sussun diye siz geri adım atıyorsunuz ama bu ne ilk olur ne son olur yani böyle huysuz insanları idare etmekle yola getiremezsiniz hep bi tatsızlık olur bi kaç sefer tavrınızı koysanız iyi edersiniz bence sınırlarını bilsin herkes demi ama... iş nişanlınızda biter kalsın 6 gün siz de kv'ye karşı fazla idareci iyi niyetli olmayın faydasını görmezsiniz

Kayınvaliden şimdiden bu kadar karıştırıyorsa ortalığı evlendikten sonra nasıl karıştırmaz düşünemiyorum bile...
Nişanlında arada kalmış yazık.
2 günün lafı yapılmamalıydı .
Nişanlını.ikna edip kalmasını sağlayabilirsin biletin yanmasın aşkım kal vs tatlı dille cilveyle halledebilirsin.

yorumun için teşekkürler öncelikle. ilerde de sorunlar yaşayacağımın sinyalleri olduğunu düşünüyorum bunun zaten
nişanlıma da bişi diyemedim 2 günün lafı mı oluyor yani dedim sadece. bizi düşünmeleri gerekmez mi bizim mutluluğumuzu düşünmeleri gerekmez mi dedim. kimse de bi laf etmez etsede umurumda değil sen nişanlımsın ve bayram ziyaretine geliyorsun kimse de umurumda değil tarzında konuştum ama fazla da bişi diyemedim. 4 gün kalır dönerim diyo nişanlımda off bilmiyorum ama çok üzüldüm

ben ikna etsemde de nişanlımı o arar durur nişanlımı gelince de burnunda getirir bundan şüphem yok.
saçma bi konunun bile tartışmasını yaptıklarında ' sen artık kendine yeni aile buldun onların oğlu olursun' demişti telefonda benim duyduğumdan haberi yok tabi.

bunları duydukça soğuyorum bende

Klasik KV krizleri.Benden tavsiye damat beyle konuş önce nedenlerini açıkla ve sonra kaynananla arana mesafe koy.En önemlisi Evlendikten sonra erkeğin yeni kurduğu yuvaya annesinin fikirlerini karıştırmaması.Elbet hatalar yapılcak ama Taraflı birinin elleriyle bir tarafın ezilmesi koşullarında düzeltme yapılmaktansa düşe kalka öğrenirim daha iyi..

tekrar da konusunu açmadı nişanlım öylece kaldı konu. ama içime içimi yiyo mesaj atıp konunun üstüne de gitmek istemiyorum
nişanlım ne yapacak ne diyecek onu bekliyorum artık.

ben geçen bayram ilk defa ailemden ayrı bi bayram geçirdim ne kadar zoruma gitti ama sırf nişanlım için arife gününden çıktım gittim. allah bin kez razı olsun çok anlayışlı bi ailem var. onalrda yanlarında olmamı istrlerdi ama mutlu olmam için gönderdiler beni şimdi nasıl zoruma gidiyo altı üstü 2 gün ya

Son düzenleme:
Yaa bu erkek annelerine ne oluyorrr resmen içlerindeki canavar ortaya çıkıyor Saçma sapan şeyleri alıp olay haline getiriyorlar sonrada insanın huzurunu kaçırıyorlar Sanki herşey çok kolay bide üstüne onlarla uğraşıyoruz.. ayy çok sinirleniyorum ben artık böyle konulara yaa Allah hepimize kolaylık versin

ben anlamadım kadın ne yapmak istiyor. sözünğ geçirme egosu falan mı...
2 aydır görüşmemişsiniz uzak sanırım... siz arayıp izin alamaz mısınız kv den. aranız iyiyse konuşabilir durumu anlatabilirsiniz ama böyle birisiyle de aranızın iyi olması bilemiyorum ya aklıma bu çözüm geldi sadece...

evet uzaktayız. aramız görünürde iyi güya arasam ben karışmam nasıl biliyosanız oyle yapın der sonra da yine nişanlıma laf sayar sürekli. her defasında laf söyler durur işte. buna bizzat şahit oldum ne yazıkki .. kendi aileme de hiç bişi diyemiyorum şuan

iş nişanlınızda bitiyor,
şimdi yeterki sussun diye geri adım atıyorsa,
kayınvalide bi sonraki sefer 2 katı daha fazla konuşur
taviz tavizi doğurur.

Oh oh kusura bakmayin ama simdiden boyle denge kuramiyor ailesi ve sizin aranizda evlenince insallah dusundugum gibi olmaz, hayir nedemek napayim artik bilet yanacak felan sinir yaa!! ben olsam ozaman hic gelme hatta onumuzdeki 5 ay hic gorusmeyelim derdim! Neolur simdiden kendinizi ezdirmeyin daha yolun basindayken boylelerse yarin burgun evlenince ben bile korktum

iş nişanlınızda bitiyor,
şimdi yeterki sussun diye geri adım atıyorsa,
kayınvalide bi sonraki sefer 2 katı daha fazla konuşur
taviz tavizi doğurur.

evet bende bunun farkındayım zaten bu güne dek de böyle olmuş kp de sürekli geri adım atmış aman yeter ki kv sussun diye.
ama nişanlıma da diretmek istemiyorum yani onun planı bozmayacağına inanıyorum, aslıda daha çok inanmak istiyorum

Pardon yaa sizin sorunuz ile alakalı değil ama dayanamadım , daha evlenmemişsiniz niye kv. deyip , ona göre davranıpta şimdiden havaya sokuyorsunuz ki kadını. Bayramda sizin tek başına ne işiniz var , kaç gün hem de. Ağırdan alın biraz , çekin kendinizi azıcık . Nişan sadece yüzükten ibaret atılıverir , evlenmeden gidip kalmayın bence . Damadın sizde kalması daha farklı , ister istemez. Siz kv nin yüzünü açmayın ki tepenize çıkmasın şimdiden.

Nişanlınıza da yumuşak ama net bir dille anlatın ; kararlar ikinizin arasında verilir , kimin ailesi sorun çıkarırsa o ilgilenir. Onun ailesi ile ilgili yaptığınız basit bir eleştri bile gergin zamanda nişanlınıza ağır gelebilir . Tabii aynı şey sizin aileniz içinde geçerli , dolayısıyla aranızda aldığınız kararlara sadık kalarak ailelerde oluşacak sorunlar aranızda sıkıntı yaratmaz.

planı bozmayacağını düşünüyorsan hayal kırıklığına uğrarsın,
nişanlın ne diyorsa odur, beklentilere girme, üzülürsün,
ne istediğini açıkça söyle...

nişanlım üzülmesin yeterince stresimiz var bide ben burdan söylenmiyim diye susuyorum işte. ama şuan kendi kendime ağlayarak sinirimi atmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…