Nişanlın üzülmesin diye sen üzülüyorsun. İlerde de hep sen üzüleceksin farkında mısın? Nişanlın annesine anne sen karışma biz bir karar verdik ve ben gideceğim. Hem geçen bayram ppty123 arefe gününden geldi, onun ailesi bir şey dedi mi? Biletler alındı artık ve kararımı verdim ben diyemiyor mu? Açıkçası annesine karşı yumuşak olmasa kadın uzatamaz konuyu. 1 söyler, 2 söyler sonra susar.
En büyük hatayı nişanlım üzülmesin diye düşünerek yapıyorsun. Evlenince bu kaynanayla, bu yumuşak başlı kocayla işin zor senin.
Hemen konuş nişanlınla ve 6 gün kalmasını istediğini söyle. Ben arefe gününden geldim, kaldım. Aileme saygısızlık yapacaksın, ben bunu istemiyorum de. Aşktan gözün kör olmasın, bunlar basit şeyler gibi görünse de çok önemli mevzular. O kıyamadığın nişanlın evlenince seni korumaz sen bu şekilde taviz verirsen.. Biraz dişli ol. Prensipli ve kararlı ol lütfen. Yoksa kendi başını kendin yakarsın.
Kaynanayla sorun yaşayan herkesin dediği şu. Keşke en başından taviz vermeseydim..
Sen onun kızı değilsin, kaprislerine boyun eğmek zorunda değilsin. Nişanlın planı değiştirme deyip kendi ailesini saydırmış sana, ama sen o üzülmesin diye ailene saygısızlık yapmasına ses etmiyorsun. Çifte standart resmen.