of kızlar yaa :(

çok haklısınız yaa buna benzer bir iki olay daha yaşadım zaten onlarda da hep idare etmek zorunda olan ben oldum ama nişanlım evlenince böyle olmaz o zman kimse bize karışamaz şimdi onların eline bakıyoruz dedi her ne kadar kuşkum olsada inanmaya çalıştım bu sözlerine.

dün gece tekrar konuyu açtım işte nişanlıma tatlı dille.
'annemle alakası yok düşününce 6 gün fazla zaten başta niye senin aklına uydum da 6 gün aldım ki o bileti, millet de laf ediyormuş zaten yaktın beni.' tarzında mesajlar attı.

4 gün kalır dönerim artık duruma diyo. off kafayı yicem hiç gelme o zaman demek istedim sustum yutkundum yine ya bayram öncesi nişanlımla kavga etmeyeyim diye
ama konu kapanmadı tekrar bişi der mutlaka bana bileti alacam falan die o zman patlayacam bende

Son düzenleme:
zaten bayramın ilk günlerini ailesiyle geçirecek madem gereksiz bi istek olmuş kaynananınki...
yok anam maksat sorun çıksın huzur kaçsın başka bişey değil..
söyle nişanlına karar verdiğiniz gibi 6 gün kalsın...

Kötü olan kayınvalidenin tavrı değil, düşüncesi hiç değil. Tüm olay nişanlınızda .
Az çok annesini tanıyor. Onun gönlünü kırmadan ama sizin de gönlünüzü alarak
orta yolu bulmalı. Evlilik bir denge işi, iki taraf aynı hassasiyeti göstermezse zamanla
o denge bozulur ve çoğu ilişkinin çıkmaza girişinin nedeni de budur. Siz nasıl hep
o üzülmesin, ilişkimiz zarar görmesin diyorsanız, o da diyebilmeli.

bu konu ne olacak bilmiyorum ama nişanlım tatlıya bağlar umarım. şuan sevindiğim daha güzel bişi var ki oda nişanlım 8 7 puan aldı :):) kpssden yani. kasımda yada en geç 2. atamada artık işi var :):):):) ve düğün tarihi yakındır kızlar :):)

kızlar :):):):):)

nişanlımla konuştum şimdi 6 gün kalacağını söyledi çok mutlu oldum ya :)
biliyordum :)
çok sevim ben onu ya :)

ben de svındım senin adına
kaynanaya pabuc bıramak yok

valla canım canını sıkmak istememde dur daha bunlar iyi günlerin diyesim geldi hep böyle böyle başlar

bu yoruma aynen katılıyorum erkekler anadan doğuyoda kızlar ağaçtan çıkıyorr

Annelerde şöyle bir şey vardır çocuğunu büyütürken şefkat,sevgi,fedakarlıklarla vs. büyüttüğü için ona karşı büyük bir duygu yoğunluğu taşır.Kız çocuğu büyüyünce ortak şeyleri çoğalır aynı konuları konuşabilir çok yakın arkadaş dahi olabilirler.Erkek de ise durumlar biraz değişir.Özellikle tek çocuk ve oda erkek ise anne çocuğun büyürken başkalarına yönelmesini kabul edemez
Toplumumuzda gizli saklı işlerle ilişkisini yürüten erkeklerin büyük bir kısmının annesi oğluna ayrı bir tutum izler kıskanır,kabullenemez

Ama ne var ki doğa kanunu ne kadar kabul etmekte zorlansalar da bir şeyler zamanla oturur.Lakin bu erkeğin annesinin bu tür şeyler yapmasını gerektirmez o yüzden anlayışlı birine denk gelmek büyük şans demek

Diğer kızlarında dediği gibi İş Erkekte bitiyor.

Ailenden ayrı bir bayram!
Yazması kolay Hissettirdikleri yoğun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…