Of Kpss of :(((

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Kızlar çok moralim bozuk..Bugün kpss genel yetenek genel kültür sınavına girdim ama yetiştiremedim ..Son üç hafta hazırlanmıştım ama çok çalıştım,konu eksiği yoktu sınavda da yanlış yapmayım diye ağırdan gittim sanırım biraz..normalda matematiğin tamamını doğru yapıyordum sınavda 5 tane boşum var,türkçe desem son beş dakika kala emin olamadığım 5 soruyu işaretledim doğru mu bilmiyorum.Diğerlerini de yaptım ama kontrol edemedim..Atanmam için 90 dan yukarı almam gerekiyor .Ne hayallerim vardı,Ankarada iyi bir yere atanacaktım,güzel bir işim olacaktı,sevdiceğimle para kazanıp geleceğimiz için para biriktirecektik..olmaz artık..Annemlere de daha söylemedim,nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum..

kazansanızda kazanamasanızda her işte vardır bir hayır..inşallah endişeleriniz sevince dönüşür,istediğiniz puanı alırsınız..hakkınızda hayırlısı..

Üzüldüm,umarım emin olmadıklarınız doğrudur
Son 3 haftada konuları yetiştirmiş olabilirsiniz ama pratik kazanmak için yeterli bi zaman değil
Bu sebepten yetişememişsinizdir
Sıkmayın canınızı

Konu eksiğim yoktu,,son üç hafta çalıştım çünkü okulla cebelleşiyordum biter bitmez başladım,tarih ,coğrafya,anayasa çalıştım sadece..hiç vakit kaybetmedim her gün çalıştım deneme çözdüm ama demek ki pratik kazanamadım,çok umutluydum annem babam da iyi haber bekliyorlar ama daha bir şey söylemedim,telefona bakmıyorum,üzülecekler ya..bir yandan da hevesim kırıldı.

Ankara olmasın,taşra bi yer olsun
Ne olacak sıkma canını bu kadar
Bi şekilde memuriyet hayatına başlaman değil mi önemli olan

çok morAlim bozuk kızlarrrrrrr bukadar olmaz deprem olduu bütün psikolojim bozuldu sınavdan çıkmayı bile düşündüm konsantre olamadım zaten türkçe mahvetti benii çok zordu coğrafyadada zorlandım açıkcası saçma salak sorular vardı konsantre olamadım hiç.tarih de dip ayrıntı soru vardı bana göre.sınava çalışan arkadaşlara önerim tarihe farklı kaynaklardan çalışın aynı zamanda türkçede dil bilgisi diyip geçmeyinn .felaketti ya çok büyük beklentim yoktu aama yinede bukdr kötü bklemiyordum .son 5 ve ben hala soru çözüyordum

Son düzenleme:

Aa,geçmiş olsun
Nerede oldu deprem ?

Aynen canım Türçeyi çok abartmışlar,öyle uzun sorular vardı ki neredeyse bir sayfa..coğrafya saçmalığı ayrı bir şey..ama Türkçe mahvetti onun yüzünden boşlarıma dönemedim süre yetmedi

Bende ygs-lys öğrencisiyim
Bizim ygs sınavında da türkçe zor ve yersiz uzundu
Bundan sonra sınavlarda türkçeyi hep kasacaklar anlaşılan

Aa,geçmiş olsun
Nerede oldu deprem ?
çok sağ ol cnm ya.sakaryada canım ya hemde benm sınav yerimdi merkezi 3 kere sallanmış 3. 4.0 dı baya hissedildi sınıf panikledi bian çıkmayı düşündüm sinirlerim bozuldu ,gözlerim doldu.anca konsantre olmustum dağaldım.türkçe berbattı dönüp dönüp bktım normalde mat haric 1 saatte bitiriyordum ama zamanım yetmedi.

türkçe beynimi yordu yeterince dağattı beni dönp dönp baktım 45 dk felan aldı mat zaten yoktu ama yapabilecğim 3 soru vardı onu bile yapamadım son 5 dk dendi hla soru çözydm .berbat bişi yaa

Bende ygs-lys öğrencisiyim
Bizim ygs sınavında da türkçe zor ve yersiz uzundu
Bundan sonra sınavlarda türkçeyi hep kasacaklar anlaşılan

Bence de canım..Türkçede hem uzun sorular hem de çok detaylı bilgi soruları vardı..geçti gittii diyorum düşünmeyim ama düşünmeden edemiyorum yaa..

canım çok üzüldüm beklediğin gibi olmamasına ama üzülme sen okulunu daha yeni bitirdin okul derslerinden fırsat bulamadın ki uzun süre çalışmaya
hiç kafana takma bence daha yeni mezunsun gelecek sene için daha iyi hazırlanıp girer başarırsın ben inanıyorum
ayrıca özel sektörde bi iş bulabilirsin boşta kalmassın tatlım bu süreçte

Son düzenleme:
türkçede çok zorlandım çoğu cevaptan emin olamadım. geçmiş yılların türkçe sorularını evde su gibi yapıyordum bu yıl çok zor geldi: tarihten bazı sorular çok detaydı. hele o nutuk sorusu(( cevabını bilen varsa söylemesin moralim bozuluyor(

Son düzenleme:

Anlıyorum canım, deneme çözmekle gerçekte sınavda çözmek farklı ya da heyecandan mı oluyor bilmiyorum..kötü etkiledi bizi ya,ne zaman geçer ki etkisi,hiç bir şey yapmak istemiyorum..

Kalplikurabiyem çok teşekkür ederim canım desteğin için..Evet doğru söylüyorsun,okul bitti ve çok az bir zamanda hazırlandım..Seneye giremiyoruz diye biliyorum 2 yılda bir bizimkisi..Çalışmıştım kalplişim yaaa,haksızlık buuu
Sen nasılsın canım görüşmeyeli,her şey yolunda mı ?

Kızlar bir şey sorcağım ben mühendislik bölümünü bitirdim..seneye ön lisans kpss sine girip atanma şansım olabilir mi ? yani lisans mezunları önlisans sınavına girip,atanabilir mi? bilen varsa paylaşsın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…