Konu eksiğim yoktu,,son üç hafta çalıştım çünkü okulla cebelleşiyordum biter bitmez başladım,tarih ,coğrafya,anayasa çalıştım sadece..hiç vakit kaybetmedim her gün çalıştım deneme çözdüm ama demek ki pratik kazanamadım,çok umutluydum annem babam da iyi haber bekliyorlar ama daha bir şey söylemedim,telefona bakmıyorum,üzülecekler ya..bir yandan da hevesim kırıldı.
çok morAlim bozuk kızlarrrrrrr bukadar olmaz deprem olduu bütün psikolojim bozuldu sınavdan çıkmayı bile düşündüm konsantre olamadım zaten türkçe mahvetti benii çok zordu coğrafyadada zorlandım açıkcası saçma salak sorular vardı konsantre olamadım hiç.tarih de dip ayrıntı soru vardı bana göre.sınava çalışan arkadaşlara önerim tarihe farklı kaynaklardan çalışın aynı zamanda türkçede dil bilgisi diyip geçmeyinn .felaketti ya çok büyük beklentim yoktu aama yinede bukdr kötü bklemiyordum .son 5 ve ben hala soru çözüyordum
çok morAlim bozuk kızlarrrrrrr bukadar olmaz deprem olduu bütün psikolojim bozuldu sınavdan çıkmayı bile düşündüm konsantre olamadım zaten türkçe mahvetti benii çok zordu coğrafyadada zorlandım açıkcası saçma salak sorular vardı konsantre olamadım hiç.tarih de dip ayrıntı soru vardı bana göre.sınava çalışan arkadaşlara önerim tarihe farklı kaynaklardan çalışın aynı zamanda türkçede dil bilgisi diyip geçmeyinn .felaketti ya çok büyük beklentim yoktu aama yinede bukdr kötü bklemiyordum .son 5 ve ben hala soru çözüyordum
Aynen canım Türçeyi çok abartmışlar,öyle uzun sorular vardı ki neredeyse bir sayfa..coğrafya saçmalığı ayrı bir şey..ama Türkçe mahvetti onun yüzünden boşlarıma dönemedim süre yetmedi
güncel soruları yapan var mı
çok sağ ol cnm ya.sakaryada canım ya hemde benm sınav yerimdi merkezi 3 kere sallanmış 3. 4.0 dı baya hissedildi sınıf panikledi bian çıkmayı düşündüm sinirlerim bozuldu ,gözlerim doldu.anca konsantre olmustum dağaldım.türkçe berbattı dönüp dönüp bktım normalde mat haric 1 saatte bitiriyordum ama zamanım yetmedi.
Aa,geçmiş olsun
Nerede oldu deprem ?
Aynen canım Türçeyi çok abartmışlar,öyle uzun sorular vardı ki neredeyse bir sayfa..coğrafya saçmalığı ayrı bir şey..ama Türkçe mahvetti onun yüzünden boşlarıma dönemedim süre yetmedi
Bende ygs-lys öğrencisiyim
Bizim ygs sınavında da türkçe zor ve yersiz uzundu
Bundan sonra sınavlarda türkçeyi hep kasacaklar anlaşılan
çok sağ ol cnm ya.sakaryada canım ya hemde benm sınav yerimdi merkezi 3 kere sallanmış 3. 4.0 dı baya hissedildi sınıf panikledi bian çıkmayı düşündüm sinirlerim bozuldu ,gözlerim doldu.anca konsantre olmustum dağaldım.türkçe berbattı dönüp dönüp bktım normalde mat haric 1 saatte bitiriyordum ama zamanım yetmedi.
türkçe beynimi yordu yeterince dağattı beni dönp dönp baktım 45 dk felan aldı mat zaten yoktu ama yapabilecğim 3 soru vardı onu bile yapamadım son 5 dk dendi hla soru çözydm .berbat bişi yaa
canım çok üzüldüm beklediğin gibi olmamasına ama üzülme sen okulunu daha yeni bitirdin okul derslerinden fırsat bulamadın ki uzun süre çalışmaya
hiç kafana takma bence daha yeni mezunsun gelecek sene için daha iyi hazırlanıp girer başarırsın ben inanıyorum
ayrıca özel sektörde bi iş bulabilirsin boşta kalmassın tatlım bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?