- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
Kalplikurabiyem çok teşekkür ederim canım desteğin için..Evet doğru söylüyorsun,okul bitti ve çok az bir zamanda hazırlandım..Seneye giremiyoruz diye biliyorum 2 yılda bir bizimkisi..Çalışmıştım kalplişim yaaa,haksızlık buuu
Sen nasılsın canım görüşmeyeli,her şey yolunda mı ?
Kızlar bir şey sorcağım ben mühendislik bölümünü bitirdim..seneye ön lisans kpss sine girip atanma şansım olabilir mi ? yani lisans mezunları önlisans sınavına girip,atanabilir mi? bilen varsa paylaşsın lütfen..
frezyam evet sanırım 2 senede bir oluyo bu daha iyi 2 senede bomba gibi olursun iyice hazırlanmış olursun hiç sıkmaya değmez canını
iyi sayılırım ama son zamanlarda bi gerginlik var üzerimde sadece geçici olacağını umuyorum tatlım
senin sevdiceğinin ki nasıl geçmiş bu arada:26:
hayır canım, öyle bir şey olamıyor maalesef
bende girdim sınava turkce ve cografya da cok zorlandım
genel yetenek cok kasmıslar coooooook
Merhaba canım. Hiç sıkma canını. Gözetmen "Arkadaşlar kalemleri bırakalım" dediği esnada ben hala işaretleme yapıyordum. Saniyesi saniyesine yetiştim ! Yetiştirememekte çoook haklısın. O kadar uzundu ki Türkçe soruları , bir de sıcak ve stresle birleşince insan dikkatini toplayamıyordu.. Coğrafya desen ayrı, matematik desen ayrı belaydı... Yani herkes seninle aynı dertten muzdarip.. Hiç üzülme, umudunu da kaybetme
Ben yarın da gireceğim bir de.
Canım peki sen yetiştirebildin mi yani kontrole zaman kaldı mı,ben yetiştiremedim boşlara dönemedim..
Merhaba canım. Hiç sıkma canını. Gözetmen "Arkadaşlar kalemleri bırakalım" dediği esnada ben hala işaretleme yapıyordum. Saniyesi saniyesine yetiştim ! Yetiştirememekte çoook haklısın. O kadar uzundu ki Türkçe soruları , bir de sıcak ve stresle birleşince insan dikkatini toplayamıyordu.. Coğrafya desen ayrı, matematik desen ayrı belaydı... Yani herkes seninle aynı dertten muzdarip.. Hiç üzülme, umudunu da kaybetme
Ben yarın da gireceğim bir de.
soruları kontrol etmeyı bırak genel kulture sadece 25 dk falan kaldı zor bıtırdım
hıc sıkma canını herkes zor dıyor bunca ınsan yalan soylemıyordur ya!
bende yarın gırecegım heves meves bırakmadılar bende!
beni de türkçe ve coğrafya mahvetti
onlarla uğraşmaktan vaktin nasıl geçtiğini anlamadım haliyle sona bıraktığım mat. sorularım yetişmedi
yalnız değilsin canım bir çok insanın hayalleride senin ki gibi suya düştübende dahil
ben de yetiştiremedim ya :2:
gözetmen resmen elimden çekip aldı ve benim hatam yaptığım soruları kodlamamak oldu. ve yapmıştım o kadar üzüldüm ki:2:
neyse yaaaaaa herşey olacağına varıyor. hakkımızda hayırlısı kızlar.
Tarih ve anayasada bu kadar kasmanın anlamı nedir? ayrıca matematikte de grafik sorusunu yapamadım süre yetmeyecek diye panik yaptığım için dağıldım.
Canım sıkkın.Hiç çalışmadan girsem daha kolay yapardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?