Of Kpss of :(((

frezyam evet sanırım 2 senede bir oluyo bu daha iyi 2 senede bomba gibi olursun iyice hazırlanmış olursun hiç sıkmaya değmez canını
iyi sayılırım ama son zamanlarda bi gerginlik var üzerimde sadece geçici olacağını umuyorum tatlım
senin sevdiceğinin ki nasıl geçmiş bu arada:26:

hayır canım, öyle bir şey olamıyor maalesef

Evet canım doğru iki yıllda baya yol katetmiş olurum..Sen girdin mi canım bu sınava ? senin değerlendirmen nasıl ?
Sevdiceğimin iyi geçmemiş ya bu yıl hazırlanmadı,eğitimci olduğu için konuları çok,seneye inşallah..Türkçe Matematik yapıp çıkmış ..bildiğini yapmış,en doğru olan.
Gerginlik için tatile filan çık istersen canım ya eğer çıkabiliyorsan,evde kalma sürekli hele ki bu havalarda..

bende girdim sınava turkce ve cografya da cok zorlandım
genel yetenek cok kasmıslar coooooook

Merhaba canım. Hiç sıkma canını. Gözetmen "Arkadaşlar kalemleri bırakalım" dediği esnada ben hala işaretleme yapıyordum. Saniyesi saniyesine yetiştim ! Yetiştirememekte çoook haklısın. O kadar uzundu ki Türkçe soruları , bir de sıcak ve stresle birleşince insan dikkatini toplayamıyordu.. Coğrafya desen ayrı, matematik desen ayrı belaydı... Yani herkes seninle aynı dertten muzdarip.. Hiç üzülme, umudunu da kaybetme
Ben yarın da gireceğim bir de.

Çok sağol canım benim,inşallah istedği gibi olur herkesin..Ama üzülmemek de elde değil..

Canım peki sen yetiştirebildin mi yani kontrole zaman kaldı mı,ben yetiştiremedim boşlara dönemedim..

soruları kontrol etmeyı bırak genel kulture sadece 25 dk falan kaldı zor bıtırdım
hıc sıkma canını herkes zor dıyor bunca ınsan yalan soylemıyordur ya!

bende yarın gırecegım heves meves bırakmadılar bende!

beni de türkçe ve coğrafya mahvetti
onlarla uğraşmaktan vaktin nasıl geçtiğini anlamadım haliyle sona bıraktığım mat. sorularım yetişmedi
yalnız değilsin canım bir çok insanın hayalleride senin ki gibi suya düştü bende dahil

Yarınki sınavınızda başarılar kızlar,inşallah güzel geçer..

Çok saçma sorulardı yani bilgimizi ölçmek için değildi, kıyıda köşede ufak ayrıntılara yoğunlaşmışlardı..

Son düzenleme:
ben de yetiştiremedim ya :2:
gözetmen resmen elimden çekip aldı ve benim hatam yaptığım soruları kodlamamak oldu. ve yapmıştım o kadar üzüldüm ki:2:
neyse yaaaaaa herşey olacağına varıyor. hakkımızda hayırlısı kızlar.

Haklısın canım hayırlısı olsun artık..

Tarih ve anayasada bu kadar kasmanın anlamı nedir? ayrıca matematikte de grafik sorusunu yapamadım süre yetmeyecek diye panik yaptığım için dağıldım.
Canım sıkkın.Hiç çalışmadan girsem daha kolay yapardım..

Depremi ben de yaşadım 4. Kattaydım kızım evdeydi nerdeyse sınavı bırakıp gidiyordum
merkezde ve 4 şiddetindeymiş zemine de yakın olunca iyi hissettik
en zor kpss buydu bence
türkçe mat özelllikle
ilk defa mattan başladım 1 saat gitti
tarih coğrafya çok olaydı ama yine de yanlışım çıktı
hepsinden 2 yanlış görünüyor ama bu türkçe batırır bence bizi

bu arada sorular yine dağıtıldı yandaşlara

aynen of kpss
bende matematikte çok zaman kaybettim dalmışım saate bi baktım ateş atmaya başladım panikledim son dkya kadar işaretleme yaptım..
gözetmen son 1 dk dediğinde son soruları işaretliyodum hala.. hatta işaretlemeyi yetiştiremedi bizim sınıftan bi kız onu bekledi bikaç dk daha..
çoğu kişi zaman yetmedi diyodu birbirine çıkışta..

tarih yapamayanlardanım ben de. gerçi hepsi berbattı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…