Of Kpss of :(((

Cidden mi ya kızlar,bu bilgi yetkililere ulaşmış mı peki..

Maalesef,ben bugün iki sınava da girdim.. Sabah eş zamanlı kck operasyonu yapılmış soruların çalındığı çıkmışş..Yani savcılık emniyet herkes biliyor!! Olan bizim emeklerimize oldu.

öf bu ne yaaaa...
sınava girsen bi dert girmesen ayrı dert.. bi haltı beceremiyolar beceriksiz herifler ya...

osymnin görevi ne acaba bir sorulara sahip çıkamıyor nasıl bir güvenlik sistemleri var acaba? ama sınava girerken o biçim tedbir almayı biliyorlar.

byük ihtimal iptal olacak
olsun zaten o nasıl soru hazırlama sistemidir anladım
memur değil bilim adamı alacaklar sanki
kimse süreyi yetiştiremedi herkes son dk kadar kullandı herkes mutsuz ve umutsuzdu.

zaten sorularda çalımış ben böyle sitemin dicem ceza yicem neysee

bi dünya insanın ahını alıyorlar yazıklar olsun ne bçim bir ülke haline geldik her şey hile düzenbazlıkla yürüyor artık.

ben sınavda salon başkanıydım, sınava girenlerin stresini birebir biz de yaşadık 3 saat, kolay diil aylarc çalışıp hazırlan sonra uyanığın biri soruların çalsın hopp istanbul ankara'da başlasın memnurluğa öğretmenliğe. bu insandan ne hayır beklenir ki............

yazıkkkkkk........

Neden iptal olsun canlarım ?
Etmezler iptal falan..
Biz saflığımıza yanalım.. Biz gene kul hakkı yemeyelim diye kendi alın terimizle çalışalım..
Yazık..

Son düzenleme:
Sınav iptal olamaz bence,büyük risk,masraf ayaklanma olur bence.Gündem değiştirilir bikaç güne,kamufle ederler bunuda!

Sınav iptal olmalı,hakkımız yendi.. yazık değil mi onca emek verdik,psikolojim bozuldu ya bunun yüzünden,gece gündüz nefes almadan çalışalım,adamlar soru ezberlesin girsin..iptal olsa ayrı bir stres yeniden başlayacak.iptal olsa bir dert olmasa ayrı bir dert ...tekrar çalınmayacağı ne malum..
.Zaten üstü kapatılır bu konunun da kusursuz insanlar !

Son düzenleme:
Sınav iptal olmaz. Bu imkansız bir seçenek.
Eğer bir sınav daha iptal edilirse hükümet kendine duyulan güvenin yok olacağını biliyor. ( Sanki çok varda :100:)
Sonuç olarak; bu olayın da kılıfı hazır. Sadece yazık olan bunca insanın emeği, umudu, gözyaşı...

Ya kızlar ne diyosunuz iptal olur mu
oy ben bu sınav için yurtdışından kalktım geldim belirsizlikler başladı yine...

Suç pkk nın üzerine kalacak bitecek..Habertürk ün sitesindeki haberde,Örgütün girişimlerinin engellendiği yazıyor..Yani ne bir çalıntı haberi var ne de iptalle ilgili bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…