- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi Lilaaaa112
-
İki kere evlendimKınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Ben yapıcam kına denen olayı bir Allahın kulu bana yaptıramaz zaten mümkün değil onun yerine kız arkadaşlarımla bir mekanda çılgınlar gibi eğlenicez ya da evde farketmez ama teyzeler çocuk filan olmadan düğün de yapmıycam yine yemekli yakın arkadaş ve aileler en delirdiğim şey düğün dernek olayı o yüzden bu yaşıma kadar evlenmedim şimdi zar zor ikna oldum valla kaçar giderim düğün kına dedikleri an kimse tutamaz beniKınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Bende içimde kalırsa diye korkuyorum pişmanlığım kalmasın hiç istiyorum.şuan kına yapılmasada olur modundayım ama evlenince üzülürsem diye iki aradayımKına yapmadan olur mu sonra niye yapmadım içide kaldı dersin. Düğünde kına yakın hiç olmadı. Ya da evde küçük bir kutlamayla kına yapın.
Haklısınız başkalarının cümleleri bitmez zaten hiç :)Evinize küçük bir kına yapın, kimse ayıplar diye de kendinize kriter koymayın. Nasıl mutlu olacaksanız o şekilde hareket edin, bu sizin özel gününüz başkaları ne düşünür diyerek mutlu olmayacağınız bir şeyi yapmayın.
Bende içimde kalırsa diye korkuyorum pişmanlığım kalmasın hiç istiyorum.şuan kına yapılmasada olur modundayım ama evlenince üzülürsem diye iki aradayım
ne söz ne nişan ne kına ve ne düğün yapmış biri olarak söylüyorum. direk nikah yaptım. sorunlar oluştuğu için (kaçmadım) ve eşim o masrafların yerine bana bir araba ve takı aldı. o masraflara para harcamadığımız için altınımda çok oldu güzelde bir arabam oldu.Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Düğünle kınanın aynı gün yapılması bana hoş gelmiyo pek. Bi o kıyafeti giy bir gelinlik giy.Benim bir arkadaşım düğünün başında kına elbisesiyle çıktı kına yakıldı daha sonra gelinlikle düğünü oldu. Gayette güzel olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?