Of of kınasız düğün

İki kere evlendim
İkisinde de kına yapmadım
Sevmediğim için

Ben. Zaten dugun sacmaligina zor katlanmisim, bi de kina mi yapacaktim :) hic pisman degilim. Iyi ki yapmamisim. Keske ikna edebilseydim de dugun de yapmasaydim. Nikah yeterliydi.

Ben yapıcam kına denen olayı bir Allahın kulu bana yaptıramaz zaten mümkün değil onun yerine kız arkadaşlarımla bir mekanda çılgınlar gibi eğlenicez ya da evde farketmez ama teyzeler çocuk filan olmadan düğün de yapmıycam yine yemekli yakın arkadaş ve aileler en delirdiğim şey düğün dernek olayı o yüzden bu yaşıma kadar evlenmedim şimdi zar zor ikna oldum valla kaçar giderim düğün kına dedikleri an kimse tutamaz beni

3-5 yakın arkadaşını topla evine normal kına gecesi gibi yapın:)
Sonra gidin bir mekana sabaha kadar eğlenin:)

Evinize küçük bir kına yapın, kimse ayıplar diye de kendinize kriter koymayın. Nasıl mutlu olacaksanız o şekilde hareket edin, bu sizin özel gününüz başkaları ne düşünür diyerek mutlu olmayacağınız bir şeyi yapmayın.

Kına yapmadan olur mu sonra niye yapmadım içide kaldı dersin. Düğünde kına yakın hiç olmadı. Ya da evde küçük bir kutlamayla kına yapın.

Kına yapmadan olur mu sonra niye yapmadım içide kaldı dersin. Düğünde kına yakın hiç olmadı. Ya da evde küçük bir kutlamayla kına yapın.
Bende içimde kalırsa diye korkuyorum pişmanlığım kalmasın hiç istiyorum.şuan kına yapılmasada olur modundayım ama evlenince üzülürsem diye iki aradayım

Haklısınız başkalarının cümleleri bitmez zaten hiç :)

nekadar kişi kına yapmadım, hiç sevmem asla yapmam yazmış
bugüne kadar hiç kınasız düğüne denk gelmedim
küçük olsun ama olsun derim
bikere oluyor
İmkanınız evde en yakınlarınız ile yapmanıza izin veriyorsa öyle olsun ama yapın. Buraya konu açacak kadar düşünüyorsanız ilerde pişman olursunuz yapmadığınıza.
iki kızım var, ilerde kına yapmicam deseler tuhafıma gider.
Anne olarak isterim.

Kına yapmadım. Dünya saçması bir adet bence. Düğün yerinede fasıl restoranı kapatmıştım ama darbe girişimi halletti, dolayısıyla düğünde yapmadım 3.5 sene oldu. Zerre umrumda değil :)

Ben arkadaslarimla ve esimin kizkardesiyle (10 kisi) fasil olan bir mekanda yaptim. Bir arkadasim bekarliga veda yapalim herkes kendi hesabini odesin dedi,bende aileme kina yapmak istemiyorum cerezi bindallisi dedim. Iki dugunde yeteri kadar yorulcaz dedigim icin ailem Kabul etti. Arkadaslarimla cok eglendigim elime kina yaktigim bir gece gecirdim dogum gunu kutlar gibi. Esimin ailesi de biz dugunden once geldigimizde Ankaraya dayi ve kuzenleri cay tatli gibi seyler yapip terasa sofra kurdu eglendik sonra esime kina yaktilar. Onlarda erkek kinasi varmis ilk defa gordum cok eglendik hepimiz Benim ailemde. Konusan mutlaka olur 'bi kina yakmadin cerez yiyelim' dediler arkadaslarim kadar olamadiniz abla plan yapip beni eglendiler dedim konu kapandi. Bin kez evlensem bin kez yapmam bekarliga veda & kina karisimi cok eglendim cunku.

ne söz ne nişan ne kına ve ne düğün yapmış biri olarak söylüyorum. direk nikah yaptım. sorunlar oluştuğu için (kaçmadım) ve eşim o masrafların yerine bana bir araba ve takı aldı. o masraflara para harcamadığımız için altınımda çok oldu güzelde bir arabam oldu.

bi kaftan kiralayın izmirde 750 civarındaa, evde arkadaşlarınız ile yapın derim , içinde kalmasın ... Benim kalırdı şahsen ...

İçinizde kalıp kalmayacağını kestirebilirmelisiniz.

Yapmadım, ikna etmeye çalışan çok oldu ilerde üzülürmüşüm falan.
Ne üzüleceğim, sinir oluyorum zaten yok söz, yok nişan, kına, düğün.

Bi karı koca olacaksın, kırk tane aşamadan geçiriyorlar.

Çok kafanıza takmayın Bir kaç aile büyüğü ve bir kaç yakın arkadaş ile evde kinanizi yakın Yapmadım demezsiniz Kafanıza takilacaksa

Benim bir arkadaşım düğünün başında kına elbisesiyle çıktı kına yakıldı daha sonra gelinlikle düğünü oldu. Gayette güzel olmuştu.

Kına yapmadım.
evde teyzem avucuma bir kına yaktı, yattım uyudum ertesi gün düğünüm oldu.
Yapsaydım bütçemiz çok zorlanacaktı, içimde kaldı mı? Hayır çünkü zaten oynamayı sevmeyen bir insanım..

İnsanlar seni bu konuda ayıplasa ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…