- 4 Haziran 2018
- 883
- 1.122
- 113
- Konu Sahibi Lilaaaa112
-
Bütün masraflar ortak bizde, ne yaparsak ikimiz yapacağız ikimiz ödeyeceğizEvinizde ufak çaplı bi kına gecesi yapın. Sadece en yakın arkadaş ve akrabaları çağırın. Ama şunu anlamadım Kınayı kız tarafı düğünü erkek tarafı yapmıyor mu? Yani kına nasıl düğünü etkiliyor anlayamadım
Ben kinami dugunumun icinde yaptim. Dugunum yemekliydi ve hem şık hem çok sicacik bir dugun oldu. Bindalli giymedim sadece basima kirmizi ortu orttuler.Yengemler hemen iki dakikada organize ettiler, kinam geldi ve onceden aldigim mumluklar ve mendillerle akraba kizlari soyle bir iki donduler etrafimda:)) esimle bana kina yakildi oldu bitti:) ben ayrica bir kina organizasyonu istemiyordum ama adet yerini bulsun da istiyordum ve boyle bir cozum bulmustum. Iyi de yapmisim diyorum simdi.Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Ben kınamı evimizn bahçesinde yakın akraba ve arkadaşlarımla yapmıştım, düğünüde salonda asla pişman olmadım salonda yapmadığım için çokta eğlenmiştik, sizde öyle yapabilirsiniz.Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
ya düğünün içine sinmesi çok önemli bak.. eğer düğünün gelinliğin içine sinmesse ilerde fotoğraflara bile bakmak istemessin.. kına yapmazsanda içinde kalır... bence evde kadın kadına bir eğlence düzenleyebilirsin.. biz arkadaşıma yapmıştık hem çok az maliyet.. hemde daha çok eğlenmiştik :)Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?