Of of kınasız düğün

Lilaaaa112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
62
43
38
Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?

Kınayı siz düğünü nişanlınız karşılamıyor mu? Eğer ortak yapmaya çalışıyorsanız Kınayı evde yapabilirsiniz az kişi ile. Sitenin bahçesinde yapanda var. Haklısınız çok masraf. Ama kınasız da biraz içiniz eksik kalır gibime geldi..

Artık yeni yeni yapıyorlar denk geldiniz mi bilmiyorum ama kına ile düğünü aynı aksam yapın. Düğünden önce de, sonra da yapan gördüm. Düğünden bir saat önce kına vardır diye davetiyede yazılıyor, gelin kaftanla çıkıyor kınası yapılıyor, bir saat sonra da düğün oluyor, veya tam tersi düğün bitiyor çok yakın hanımlar kalıyor kına yapılıyor kaftan giyilip.

Kına yaptım düğün yapmadım bana çok gereksiz masraf gibi geliyor kınanda deli gibi dans ettim eğlendim nikahtan sonrada arkadaşlarla eğlenceye gittik hiçte pişman olmadım bu benim özelim milleti eğlendirmek için okdr para dökemem ne yapsan yap beğenmezler zaten herşeye bi şey bulurlar içine sineni yap kim nedicek diye yaşarsan oooo

Bütün masrafları nişanlımla ben ortak karşılayacağız, küçük bi kutlama nasıl olur bilemedim

Kına gecesi gelinin ana baba evinde geçirdiği son gecedir. Gelin gitmeden önce kına yakılır. Baba evinde yapıldığı için anlamlıdır zaten. Biraz kina biraz çerez.. üç beş yakın akraba ve arkadaş çağırılır zaten yedi düvel gelmez kına gecesine. Salonda surda burda yapılmaz. Bunlar hep son yıllardaki abartı ve görgüsüzlük modası. Kaldı ki elalem ne der diye iş yapılmaz. Elalem kendine baksın. Millet on dakika konuşur ertesi gün unutur, siz üç sene borç ödersiniz.

Düğün salonunda zor olur bence kına yakılması. Evdede yapmak hiç uygun gelmedi bir sürü iş çıkar size .Bence iki ayrı yer kiralamanız daha uygun şimdidrn baksanza içimde kalır mı diye düşünüyorsunuz kalır kesin kalır .Kına gecesi olmazsa olmazlardandır bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…