- 20 Ağustos 2017
- 62
- 43
- 38
- Konu Sahibi Lilaaaa112
-
Kınayı siz düğünü nişanlınız karşılamıyor mu? Eğer ortak yapmaya çalışıyorsanız Kınayı evde yapabilirsiniz az kişi ile. Sitenin bahçesinde yapanda var. Haklısınız çok masraf. Ama kınasız da biraz içiniz eksik kalır gibime geldi..Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Bütün masrafları nişanlımla ben ortak karşılayacağız, küçük bi kutlama nasıl olur bilemedimKınayı genelde kız tarafı düğünü de erkek tarafı yaptığı için masraflar iki tarafa bölünmüş oluyor.
Eşinizle kendiniz mi yapacaksınız her şeyi? Eğer öyleyse kına yerine yakın arkadaşlarınızla bekarlığa veda gibisinden küçük bir kutlama yapabilirsiniz .
Bizde kınada sadace kadınlar olur o zamanda eşime haksızlık yapmış gibi hissederim o eğlenmemiş olacakkinayi şık bir şekilde yapip, kokteyl li sade bir nikaha ne dersin? kendi tercihim :)
O da arkadaslariyla bir restoranda yada meyhanede bekarliga veda partisi yapar.Bizde kınada sadace kadınlar olur o zamanda eşime haksızlık yapmış gibi hissederim o eğlenmemiş olacak
Kına gecesi gelinin ana baba evinde geçirdiği son gecedir. Gelin gitmeden önce kına yakılır. Baba evinde yapıldığı için anlamlıdır zaten. Biraz kina biraz çerez.. üç beş yakın akraba ve arkadaş çağırılır zaten yedi düvel gelmez kına gecesine. Salonda surda burda yapılmaz. Bunlar hep son yıllardaki abartı ve görgüsüzlük modası. Kaldı ki elalem ne der diye iş yapılmaz. Elalem kendine baksın. Millet on dakika konuşur ertesi gün unutur, siz üç sene borç ödersiniz.Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Tabiki ciddi soruyorum, sonuçta yıllardır süre gelmiş bir adet.Kina yapmamak nasil bir insanin icinde kalabilir ki?
Ciddi ciddi mi soruyorsunuz bu tarz sorulari bazen dalga gecildigini dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?