Of of kınasız düğün

Yani sizin ne istediğiniz cok önemli. Benim annem istiyor sırf gönlü olsun Die evde yapacagım. Ama işin maddi boyutu söz konusu ise alın rkadaslarınızı cıkın eğlenmeye =) herkes kendi hesabını öder zaten.

Simdiki aklim olsa dugun bile yapmazdim sade bir nikah kiyar, dugune yatiracagim parayi nakit alayim kaynana hanim derdim

Kına yapın ilerde tabiki pişman olursun orta halli olsun ama.hersey tam olsun ilerde pismanlik duyma

Arkadaşım düğün günü önce kına ile başlayıp düğün ile tamamlamıştı geceyi aynı gün aynı yer yani

Kınayı kızın yaptığını burada öğrenmiş oldum

konu üzerinden zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim çok şık çok eğlenceli kız kınası yapın düğün yerine de nikah yapın daha iyi olur bnce ben böyle tercih etmistim

Nişan yapmadım, kına yapmadım. Bohça, o onu takacak bu bunu takacak işlerine girmedim. Abartılı bir düğün istemedim. Dış çekimmiş, albümmüş hiçbiri yok. Hatta düğün albümüm de yok. İçimde de kalmadı. Çok sevdim ve kişinin sevgisi her şeye yeter dedim. Maddi durumunlarımız iyiydi ama kendimiz istememiştik. Ama Neticede şu an boşanıyorum ihanet nedeni ilete Hiçbir anlamı kalmadı bunların. Anlamı olsa da pişman olmazdım. Böyle şeyler sadece kişiyi geriyor.

Bende kına yaptım düğün yapmadım iyi ki düğün yapmamışım hiç pişman olmadım ama kına yapmasam pişman olurdum

Çok üzüldüm sonunun böyle olmasına, ne desemde teselli etsem bilemiyorum. Sizi kaybettiğine yansın. İyiki bitmiş diyeceğiniz zamanlar olur inşallah, çok daha mutlu olacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…