Of Of.. Ne Demeliyim Sizce.?

E evlenmeden bekaretini kaybedenlere şu hayvanlara bastıkları damgadan basıyorlar oky bilmiyor musun. Üstünde de el değerek paketlenmiştir yazıyor.
uzak durun hatta dışlayın. arkadaşlık etmeyin. çünkü sevdiğiyle beraber olmuş. vurun kahpeye olayı .
yazık ya.

bu şekilde konuşmanız üzdü gerçekten beni. insan bazen tabularını yıkamıyor malesef. ben çok katı biriyim bu konularda ve sizin gibi bakış açısına sahip değilim. her insan farklıdır o_O

Cıks. sen katı değilsin.
Bu hikayedeki şahıs da sensin bana kalırsa.
Hikayeyi değiştirdin ki geçmişinle örtüşmesin.
Bir nevi fantezi bir hikaye kurarak kendini rahatlatmaya çalışıyorsun.
Hatta katı göstermeye çalışıyorsun kendini ki vicdanın rahatlasın.

Abartılacak hataları yoksa dönsün ama yok arkadaşınızı yerden yere vurmuşsa gerek yok çünkü evlense bile ilerisi olmayacak... Üzücü bir durum bebek olayı falan.

Ben bisey yapmadim arkadasim damgaysa kendi eliyle yapmis bak alnina filan surmus diyo kiz :KK53: bu neyin kafasidir anlamadim sizi bilnem ama cokta olagan bir durum degil bunlar:KK51:

Arkadaşım kimse normal bir durum, ohh ne güzel bide yeni sevgilisinden hamile kalsın demedi! Şu saatten sonra yapılacak olanı sordu cevaplarda ona göre geliyor. Ayrıca böyle namus timsali kişilerin bastırılmış duygularını nasıl bastırdıklarıda (o namussuz dediklerinden bin kat daha namussuzluk yaptığı) malumumuz, bu yüzden fazla önde gitme derim gerek yok! Umarım en hafife indirgeyerek yazdığım mesaj anlaşılmıştır!.

Cıks. sen katı değilsin.
Off çok sert!!! :confused: Hadi cevap ver ablaya

Boşver arkadaşın ne istiyorsa onu yapsın
Kalbinin sesini dinlesin kiminle ne yaptığı onu ilgilendirir

gerçekten bu şekilde düşünüyormudur? :(

E yani. 6 7 ay ayri kalmazdi yada ayrilmazlardi sevseydi. Ne kadar kullansam kârdir diyen coktur. Hem kadinda sevmiyor. Eline meslegini alsin kimi severse onunla evlensin. Ayaklarinin ustunde durursa ve evlenecegi adam onu seviyorsa bakire degilsin bay bay demez umursamaz bile.

Cıks. sen katı değilsin.
ALLAH Aşkına neyin kafası bu hiç anlayamıyorum. ben ya da değilim ne fark eder bi soru sorduk ve akıl vermek isteyenler yazsın dedik. hem ben olsam burada ki insanlardan mı çekinip yazmayacağım neyin kafası bu ALLAH aşkına.. hiç birinizi tanımıyorum etmiyorum bile, neyden ve kimden çekineceğim.?

ALLAH Aşkına neyin kafası bu hiç anlayamıyorum. ben ya da değilim ne fark eder bi soru sorduk ve akıl vermek isteyenler yazsın dedik. hem ben olsam burada ki insanlardan mı çekinip yazmayacağım neyin kafası bu ALLAH aşkına.. hiç birinizi tanımıyorum etmiyorum bile, neyden ve kimden çekineceğim.?

Çok fazla Allah Aşkına dediğinin farkında mısın :KK49:

Sacmalamasin. Ne yasamis ise yasasin yanlis bir ilişki devam ettirilmemeli. Zararin neresinden dönülürse kardir. Yasadiklari Allah ile kendi arasında eski sevgilisi ile yeniden birlikte olmasini gerektirecek bir durum değil. Tabi hayatini böyle aptalca bir düşünce ile karartip bir omur mutsuz olmak istemiyorsa.

Arkadaşım kimse normal bir durum, ohh ne güzel bide yeni sevgilisinden hamile kalsın demedi! Şu saatten sonra yapılacak olanı sordu cevaplarda ona göre geliyor. Ayrıca böyle namus timsali kişilerin bastırılmış duygularını nasıl bastırdıklarıda (o namussuz dediklerinden bin kat daha namussuzluk yaptığı) malumumuz, bu yüzden fazla önde gitme derim gerek yok! Umarım en hafife indirgeyerek yazdığım mesaj anlaşılmıştır!.
Yakinda bunlarda normal karsilanir. E napalim oldurelimmi dimi ama:KK53:

Ne ilk takıntısı şu insanlardaki anlamadım ki ..
Ayrıca o arkadaşın kim bilmiyorum ama; dilerim yakın zamanda biter arkadaşlığınız. Zira ona iyi bir dost değilsin.
Ne demek ilk sevgilisi ile olmalı , sırf sevişti diye ?
Nasıl arkadaşsın sen ki böyle yönlendiriyorsun ?

O adamla olmaz, arkadaşın daha çoooooooook çocuk aldırır ondan. Bir de burdan bak bence.

Sirf onla birlikte oldu diye , onla tekrar beraber olmak zorunda degil ..

Zaten adam gibi adam sahip cikardi sevdigine .w.

Back
X