Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

iyi bari satılan paradan pay istememişler diğer
oğulları için satılan evden hak aldınız mı bari.
kullanılır ona lafım yok ama evlendikten sonra sürekli istemek nedir ya
gençsiniz belki gezmelere gidiceksiniz önemli birşey olur al ama sürekli istenirmi
bende sırf bu yüzden aldırmıyorum şuan araba küçük çocuğum var biyere gitsem herzaman
gidemiyosun arabasız ama bazen şirketten araba ile geliyor görmesinler hemen ya oğlum şurda işim var
beni götür yada kızkardeşleri sürekli öyleler kendimize alsak bizimkilerde öle olur kendileride
kullanmıyor sürekli eşim gidicek onlarla götürecek yani. Erkek aileleri oğullarının bişeyini kendi
malları gibi görüyorlar nedense allah hepsini ıslah etsin kötü kalplerine iyilik düşürsün inşallah.
yoo pay filan almadık. teklif etselerde almam artık. ki onlar teklif edecek insanlar degiller.
evin satıldıgını filan de onlardan duymadık ztn . onlar gidip bi ev daha almıştır satıln ev parasıyla.

yoo pay filan almadık. teklif etselerde almam artık. ki onlar teklif edecek insanlar degiller.
evin satıldıgını filan de onlardan duymadık ztn . onlar gidip bi ev daha almıştır satıln ev parasıyla.

haksızlık değilmi madem öyle 2 ye bölmeleri lazım
parayı gerçi bende öyleyim suratına vuran bi kv olduğu için
bende diyorum laf yapıcağına hiç almam kendim çablarım daha iyi
eşim tek erkek 2 tane kızkardeşi var biz düğünümüz neredeyse kendimiz
yaptık şimdi kızı nişanlı ne paralar harcıyo oğluna yapınca geline gidicek
düşünüyolar demekki yanlış bir düşünce oğlu ev sahibi oluyor mesela
kızında da kızına yapıyor sanıyor aslında damada iyilik yapıyo bana dokunmaya yılan bin yaşasın
diyorum valla ben kendim yapıyorum herşeyimi gerisi onların vicdanına kalmış. sende öyle de
demek senin kocan evlat değil ayrım yapıyosa..

kızında da kızına yapıyor sanıyor aslında damada iyilik yapıyo bana dokunmaya yılan bin yaşasın
diyorum valla ben kendim yapıyorum herşeyimi gerisi onların vicdanına kalmış. sende öyle de
söylenecek çok şey bu konuda.
onlar enayi sandı beni de ondan , bu zamana kadar eşimi sömürmüşler.evlenince de devam edecek sandılar...
ama ben yatarak para kzanmıyorum. kimse kusura bakmasın.

söylenecek çok şey bu konuda.
onlar enayi sandı beni de ondan , bu zamana kadar eşimi sömürmüşler.evlenince de devam edecek sandılar...
ama ben yatarak para kzanmıyorum. kimse kusura bakmasın.

tabiki öyle ben 4 aylık çocuğumu bıraktım ev kredisi için düğünümü
evlilik tazminatımla yaptım bende hiç hakları yok oyüzden kimseye borcumda
yok kime napıyosa yapsın bana dokunmasın ama mesafeliyim ben çok tartışmalarımız
oldu çünkü gereksiz sebeplerden kıskançlığından.işe gel çalış akşam çocukla ilgilen yemek
yap temzlk yap çalışıyorum ben diye yan geklip yatmıyorum kadın hakkımdır deyip kadın
tutmuyorum çabalıyorum herşey için..

Onlar bizden önce evlendi ne yazık ki seçim şansım olmadı hem de ben eşimle tanışmadan önce evliydiler
Peki siz neden evi satıyorsunuz onların almak gibi bir hakkı yok ki orasını çok merak ettim. Noteri falan hesaplamışlarda siz gitmedikten sonra istedikleri kadar plan yapsınlar

Peki siz neden evi satıyorsunuz onların almak gibi bir hakkı yok ki orasını çok merak ettim. Noteri falan hesaplamışlarda siz gitmedikten sonra istedikleri kadar plan yapsınlar
Plan yapmaları bile migdemi bulandırıyor

Plan yapmaları bile migdemi bulandırıyor
Sırf onun için düzen bozulmaz ki. 40 bin harcamışsın satarken çok bir önemi olmuyo. Biz satarken yaptığımız kadar yükselmemişti evin fiyatı sadece diğer ev fiyatları yükseldiği için artmıştı. Değmez yani kapat kapını otur evinde kimseyle muhattap olma çirkinleşmeyin ilerde yüz yüze bakmak zorunda kalırsınız. Onlar kendi çalsın kendi oynasın

Sırf onun için düzen bozulmaz ki. 40 bin harcamışsın satarken çok bir önemi olmuyo. Biz satarken yaptığımız kadar yükselmemişti evin fiyatı sadece diğer ev fiyatları yükseldiği için artmıştı. Değmez yani kapat kapını otur evinde kimseyle muhattap olma çirkinleşmeyin ilerde yüz yüze bakmak zorunda kalırsınız. Onlar kendi çalsın kendi oynasın
Evet haklısınız

Kayınperim aldı iki oğluna da aldı ev kimse birbirinden farklı degil

peki canım sende sonraki gelinsin dimi
önce o gitti o binaya seçme şansı pek olmamış galiba.
sende annene yakın aldırmışın ve uzaksın herşeyi eltin çekiyo
ondan yana olması bu sebeptendir tabi bu onun bu şekilde
davranmasını gerektirmez.sen uzaksın madem oda anlaşsın evimi kiraya
verip kiraya çııcam daha güzel bir daireye doğalgazlı desin mesela senin evine
sulanacağına.

Ne diye sizin üstünüze olan evden vazgeçeçeksiniz kı. Böyle bir sebepten asla satmam. İnadına otururum. Tepkinizi de vermişsiniz zaten daha bir şey diyemezler.

Üslubu niye çirkin olsun. Öyle hadsiz bir teklifle gelene öyle üslup olur.

Benim artık yıllardır bunun oyunlarından entirikalarından migdem bulandı kıskanç ya hastalık derecesinde hemde
sorun kendinizde kusur bakmayin? Baskasi yani eltiniz sizin yapamadiginizi ya
sizinde düsünceniz cok ynlis;) ne demek kizina yapmiyor damada yapiyor ne alaka... evladina yapiyor kiz erkek ne fark eder;) cok fazla alaturka düsünmeyin

sorun kendinizde kusur bakmayin? Baskasi yani eltiniz sizin yapamadiginizi ya

sizinde düsünceniz cok ynlis:KK66: ne demek kizina yapmiyor damada yapiyor ne alaka... evladina yapiyor kiz erkek ne fark eder:KK66: cok fazla alaturka düsünmeyin
Sorun neden bende onu algılayamadım

Slm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr:KK62:

Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim
Ev sizin değilmiş ki. Tapu eşinizin üzerine ama ev kayinvalidenizin. Istediğiniz kadar masraf yapın bu gerçek değişmez. Eminim benim evimde oturun diye kafaniza silah dayamamistir kadin. Gidip ev tutsaydiniz kendinize. Bedava evde otururken bir zahmet masrafini yapacaksiniz zaten. Eğer vicdanınız elverecekse, eşiniz de anasının evini karısı istedi diye habersiz satıp üstine konacak karakterdeyse satın tabi. Ha bunun daha ahlaki çözümleri var, kayinvalidenizin konuşup böyle bir değişim yapılacaksa biz kendi evimize geçelim diyebilirsiniz mesela.

diğer gelin haklı. iki evi de kv aldıysa neden kotüsünde diğeri oturuyor.

3 yıl siz iyisinde oturduysanız 3 yıl da o iyisinde otursun.

yada iki ev satılıp paralar bölüştürülsün herkes istediği evi alsın.

yada siz çok cıngar cıkarıyorsanız kv nin diğer geline yeni bir ev alması lazım. oturduklarını satıp sizinkinin emsalinde bir ev alması lazım. adil olmak istiyorsa oyle olmalı.

Ev sizin değilmiş ki. Tapu eşinizin üzerine ama ev kayinvalidenizin. Istediğiniz kadar masraf yapın bu gerçek değişmez. Eminim benim evimde oturun diye kafaniza silah dayamamistir kadin. Gidip ev tutsaydiniz kendinize. Bedava evde otururken bir zahmet masrafini yapacaksiniz zaten. Eğer vicdanınız elverecekse, eşiniz de anasının evini karısı istedi diye habersiz satıp üstine konacak karakterdeyse satın tabi. Ha bunun daha ahlaki çözümleri var, kayinvalidenizin konuşup böyle bir değişim yapılacaksa biz kendi evimize geçelim diyebilirsiniz mesela.

Ay şekilde eltide yillardir kvnin evinde oturuyormuş. Yani iki gelinde kv evinde oturuyor. Konu sahibi evine tadilat yaptırmış. Elti yaptırmamış. Bu durumda elti hazıra konma cabasinda gibi gözüküyor

Valla olay kimin başına gelse konu sahibinden daha ağır tepkiler verir. Bence en gerekli olanı yapmışsınız, eşşek olana semer vuran çok olur hesabı millete bir yumuşak yüz gösterdin mi donuna kadar almaya kalkarlar. Her iki kardeşe de ev alınsın, birisi deli gibi eve yatırım yapıp adam etsin diğeri de olduğu gibi konmaya çalışsın. Eltiniz çok üçkağıtçı yaa sinir oldum kadına, kv nın de onun ağzıyla gelip sizinle konuşması peki. Olaylarca yani!! Evini satma keyfini çıkara çıkara da otur derim.

Back
X