- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamıyorlar kaynanam olacak kadın eşyaların nakline kadar düşünmüş çok beklersin dedimBu arada kimse için düzen bozmaya ev satmaya değer mi ayol.
Çıkmıyorum dersin geçersin ne münasebet,tartışmaya dahi gerek yoktu
Kaynanamı öyle bir gaza getirmişki kadın resmen evi ona vermekten yana
Ya benim sorunum aileme yakın başka bir ev daha yok annemle karşı karşıyayım o niye gelsin annemin yakınına canım ne münasebetaile şerhi koyun eve kimse alıp satma olmasın
pireye kızıp yorgan yakmayın
kira çok zor
Bunun teklif edilmesi bile çok saçma orası benim yuvam ben yaptım herşeyini yıllarca ben çalıştım borç için o hazır eve konduYine de siz istemedikçe hiç bir şey yapamazlar.Sizi zorla evden atacak değiller ya,evde eşinizin üzerineymiş,boş yere çingar çıkarmışsiniz.
Eşimde kıyameti kopardı canım annesine o dedi zaten evi satıp burdan başka bir ile taşınıcam bir dahada suratımı göremiycksn dediCanim o evi sana sattirmazlar satsanda ilerde mutlaka evliliginde buyuk bi sorun olur .bu durumda eşini al karsina konus bakalim o ne cozum bulcak bide bunu xene zaten o evi satmayi bu şartlar altinda ruyanda gorursun gibi..
Daha makul ve ilerde sana sorun yaratmayacak şekilde coz.
Kurulu bir duzenin var baskasi kendi duzeninden rahatsiz diye olmucak bi ise soyunma bu sefer bak evide sattirmadim diye daha cok damarina basar sende ezildiginle kalirsin.
Ben olsam derimki, ben bu eve 40 bin tl masraf yaptım bana 60 bin ver masraflarım için düşüneyimKayınpeder aldı evi ondan bu cesaret ama düşünsenize evin bütün aboneleri tadilatını ben kendi çeyiz paramla yaptım 40 bin lira harcadım ne hakkı var onun
Yine de siz istemedikçe hiç bir şey yapamazlar.Sizi zorla evden atacak değiller ya,evde eşinizin üzerineymiş,boş yere çingar çıkuzuarmışsiniz.
Haklısın daSlm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr
Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim
Uygun dilde anlayabilck insanlarmıVuuu yavaş gel ..
Hiç böyle şeylere gerek yoktu . Neden başkası için düzen bozuyorsun , hem de söz konusu olan yer senin kendi evin .. oturacaktiniz hepberaber, UyGUN bir DİLLE mümkün olmadığını soyleyecektiniz, olacaktı ,bitecekti .. Çok çirkin olmuş böyle .. seviye paçalarda ..
Hak ediyor ki öyle davranıyorumHaklısın da
Üslubun çok çirkin
Bencede bu konuda hiç düşünmemiştim ama eşim çok kızdıEvinde annene yakinsa hic bozma düzenini. Yarin birgün bebegin olur oh fistik gibi annen yaninda iste. Daha ne olsun. Bide oh bana vermedi kendide oturamadi diye sevindirme eltini.
Hak etme diye birsey yokturHak ediyor ki öyle davranıyorum
Sakin evi vermeKayınpeder aldı evi ondan bu cesaret ama düşünsenize evin bütün aboneleri tadilatını ben kendi çeyiz paramla yaptım 40 bin lira harcadım ne hakkı var onun