Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Burda ki eltiyi savunan arkadaşlar kendi evlerini eltilerine bıraksınlar o zaman. Saf ve enayi olmak gerektiğinin bu kadar savunulduğu bir yer görmedim. Arkadaşlar kafanız yeriniz de mi? Elin kadını gelip sizin emek emek kurduğunuz şeyi istiyor. Herkes sizin kadar saf ve ezik olmak zorunda mi?

Burda ki eltiyi savunan arkadaşlar kendi evlerini eltilerine bıraksınlar o zaman. Saf ve enayi olmak gerektiğinin bu kadar savunulduğu bir yer görmedim. Arkadaşlar kafanız yeriniz de mi? Elin kadını gelip sizin emek emek kurduğunuz şeyi istiyor. Herkes sizin kadar saf ve ezik olmak zorunda mi?
Bende insanların bazı yorumlarını hiç anlamıyorum gerçekten

Eltisinin o evde oturacam diye tutturduğunu kim söyledi? Elti gelip yüzüne, o evi senden alacağım mı demiş?

Bana bu eltisinin evini alenen istemek, doğru değil gibi geliyor. Bilmediğimiz şeyler var.

Hanginize mantıklı geliyor eltisinin evinde oturmak istemek? Hanginiz eltinizi çıkarıp evinde oturmak istersiniz? Siz kadınsanız elti de kadın.
Dünden beri anlatmak istedigimi hiç anlamadıgınız ortada kadının whatshap durumuna kadar koyduğu şeyi bugün kaynımın söylediği lafa kadar yazdım nedir hala bu anlamamak için inadınız yada anlamayın böyle kalsın

Bu eltiler artik cok oldu bir baska konu daha var ayni boyle nedir bu ya cekemezlik rabbim gozlerini doyursun ama bence evi satmayin sessiz kalin bi sure ne arayin ne sorun olmayacak birsey icin ugrasmayacaklarini anlasinlar

Back
X