Of Of Of Ne yapacağım?

cartoongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
61
0
86
Antalya
Ben internetten biriyle tanıştım. Nerdeyse bir sene olacak. Belki doğru belki yanlış sevdik birbirimizi ya da ben öyle sandım. Hiç görüşmedik. Sadece msn ve telefon o kadar. Zamanla duygularım azaldı azaldı ve bitti. Şimdi sadece arkadaş gibi görüyorum onu. Kendisine durumu anlattım. Fakat o kabullenmek istemiyor. Bunları söyleyen sen değilsin diyor. Ben seni çok sevmiştim, hala seviyorum deyince ben vicdan azabı duyuyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. Sen sevme ben seni seveyim böyle devam edelim diyor. Böyle bir ilişkinin doğru olmayacağını mutsuz olacağımızı söyledim. İkna olmuyor. Pat diye görüşmeyi kesip onu kırmak da istemiyorum. Ne yapıcam? Ya beni unutsun, bana karşı duyguları ölsün istiyorum.

ne sevgısı ya.ınsan gormeden bıryere oturup bısıyler yemeden cay ıcmeden aynı havayı solumadan hangı sevgı...cok sasırıyorum bazen bu ınsanlara

Ya msn adresını degıs.tel.degıs.nerden bulacakkı.bence o suanda bır boslukta aılesı yada arkadasları yok.tam olarak ılgılendıgı sensın oyuzden bole.yoksa akıl karı degıl yanı.sahı bu adam kac yasında sen kac yasındasın

ne sevgısı ya.ınsan gormeden bıryere oturup bısıyler yemeden cay ıcmeden aynı havayı solumadan hangı sevgı...cok sasırıyorum bazen bu ınsanlara

ben ona katılmıyorum evet insan görmeden sever de aşık olurdaa
ana arkadaşın duyguları demekki sağlam değilmiş ki bitmiş
eğer tümden değiştmezsen sürekli ısrar edip
canını sıkmana sebep olcak,o yüzden tümden herşeyini değiştir

Yok ailesi var, arkadaşları da .Çünkü konuşurken arkadaşlarla şöyle yaptık falan anlatıyordu. 28 yaşında o. Ben 26 Biz üye olduğumuz bir edebiyat sitesinden doğru tanıştık. Resmimi görmüş beğenmiş.Bieşeyler hissetmiş. Ne yapayım ben de oldu bir kere. Bana da saçma gelir görmeden sevmek ama oldu.

aşk demeyelim de özel hissetme, ilgiden hoşlanma olmuş bu.. ilgilenilmekten, sevildiğini duymaktan, özlenmekten herkes hoşlanır.. arkadaşlara katılıyorum dokunmadan, görmeden aşk olmaz. O çocuk mesela sevgilisinin kokusu nasıl biliyor mu.? hayır, onun için sevgilisinin kokusu yok, elini tutmamış, sarılmamış, öpmemiş.. bunlar bence çok önemli şeyler.. resmini görmekle yüzünü görüp gözlerine bakmak çok farklı şeydir. aşk olması için bunların en az bir kez olması gerekir

ben yukarıdaki arkadaşa katılıyorum buna sevgi demek yanlış bence. bir anlık heyecan, macera denir ama sevgi denmez bana kalırsa. sonuçta hiç görüp- konuşmadığınız birinden bahsediyorsunuz. karşınızdaki bir bayan olabilir, çocuk olabilir veya çok çok yaşlı biri de olabilir. kısacası karşınızdaki bir hayal..

neyse konuya gelelim, arkadaşım evet haklısın böyle birşeye başlaman yanlış olmuş ama madem devam emek istemiyorsun haftada 1 gir 2-3dk konuş dışarı çıkmalıyım de. kısaca yavaş yavaş bırak konuştuğun siteye girmeyi.
bence en iyisi bu...

Evet. O yüzden olmadı işte. Bitti.Ama o devam etmek istiyor. Ben istemiyorum. Keşke baştan başlamasaydık. Saçmalık oldu.

Ben nişanlımla internetten tanıştım 2.5 yıldır birlikteyiz Rabbim izin verirse yaza düğünümüz olacak o izmirde ben ankarada neler yaşadık ne zorluklardan geçtik tahmin bile edemezsiniz eğer ikili ilişkinizde aşk varsa gerçekten sevgi varsa insan birbirinden asla vazgeçmez biz bir an bile vazgeçmedik birbirimizden çünkü gerçekten seviyorduk sözde değil özde olanından ...!!!

internetten aşk olurmu ? ball gibi olur hemde alası olur yeterki kafa yapıları uysun yeterki reale taşıyabilsinler birbirlerini tamamlasınlar en büyük kanıtınız ben olayım aklınızdaki soru işaretlerine...

şimdi kalkmış "o yüzden bitti" zaten diyorsunuz bence kendinizi kandırmayın siz gerçekten sevmiş olsaydınız bunlar engel olmazdı size göre internetten aşk olmaz kaldıki yukarıdaki cümlenizde çok iyi dile getirşmişsiniz bunu
o yüzden sizin yaşadığınıza bende aşk diyemeyeceğim ... :umursamaz:

Son düzenleme:
Ben de istemezdim böyle olmasını ama karşımdakini kandırıp üzmenin de bi alemi yok ki. Sonuçta ben istemeden devam ettirsem ve görüştüğümüz zaman herhangi birşey hissetmesem daha kötü olacak.Kendisine de zaten bir gün görüşürsek o zaman duygularımızı tartalım ve ne olacak o zaman bakalım, ama şimdilik ben seni sadece arkadaş gibi görüyorum, hayatı akışına bırakalım, kısmetimizde birarada olmak varsa oluruz dedim.

güzelim ne seninki ne de onunki sewgi aşk değil,bence sadece alışkanlık,telefonda konuştuğun sesini duyduğun mesajını görmeye alışık olduğunuz kişilersiniz ikinizde....
aşk sewgi öyle 1 yılda telefonda weya msn de olmaz,hemde hiç yanyana gelmeden kesinlikle olmaz.
insanlar kendilerini heyecandıran we güzel şeyler hissettiren herşeye çabuk alışırlar malesef...
sendeki duydunun sewgi olmadığı da zaten hemencik bitmesinden gayet kolay anlaşılıyor...
onu arayıp son kez durumu anlat we birdaha aramamasını iste we ararsa da açmayacağını söyle,sesindeki kararlılığı anlasın,olmadı daha da arıyorsa sana ulaşabileceği her yolu kapat.gerekirse telefon numaranı değiştir,yeni bi msn al...sen kararının arkasında dur,o ararsada seni bi yerden sonra wazgeçecektir seni aramayı...

sen kendi duygularına bak. boşver salla.. bu tarz durumlarda kendini düşüneceksin. netten sevgili edninmek kadar gereksiz bir eyleme son vermiş olman senin için iyi bişey bana göre....

sadece internet ve telefon konuşmasıyla duygularınız artsa zaten kendinizden şüphelenin derdim...
bir kadın ve bir erkeğin yanyana gelmeden birbirlerini sevebileceklerine pek ihtimal vermiyorum... o sevgi diye adlandırdığınız şeyi yakaladıkları halde görüşmemelerini de pek anlayamıyorum...
siz biraraya gelmemişsiniz ki bitirince ayrılmış olun... sadece artık msn de görüşmeyecek, telefonda bir ses duymayacaksın.. gereksiz bir yükmüş zaten...at gitsin..

sizin yaşadığınız aşk veya sevgi değil. alışkanlık, hayranlık, beğenme diye tanımlayacağım.
eğer sevgi veya aşk olsa idi en kısa zamanda birraya gelirdiniz. birbirinizi canlı olarak görürdünüz.
birden bırakman en iyisi. uzatırsan o daha çok alışacak bu duruma.
siteye birdaha girme ve telefonunu değiştir
.

[B yaklaşık 13 yıldır pc var bende netle beraber

hala internetetn biriyle tanışmadım.. nasıl tanışıyorsunuz nerelerden buluyorsunuz..
nasıl güvenip adreslerinizi veriyorsunuz şaşırıyorum[/B]

netten birini zaten cok sevemessin ancak onu görmen lazım dokunman lazm bişiler paylaşman lazımkii cok ama cok sevesinn bence bi şekilde kurtull

Evet bir an önce benden soğuması lazım. Belki de sadece bir alışkanlık onunkisi de. Bir de ben bunları söyleyince sen emin misin dediklerinden diye sordu. Sonuçta sen de benim yerimde olabilirdin, bu konuşmayı sen yapabilirdin dedim. İlk başta anlamak istemedi. Sen sevme ben seveyim dedi. Bencillik biraz bu. Yani sanki sadece ben bırakabilirim, ben isteyene kadar devam eder der gibi.

kızlar hiç bi zaman
büyük konuşmayın
netten tanışıp mutlu olan çook arkadaşım var..
net sadece bi aracıdır..alkisalkisalkis
yok işte netten tanışanlara şaşıyorum fln denilmiş ama
şaşılcak bi durum yok
tamamen sanal bi ilişkiden söz edilmiyor..
netin aracılığı ile tanışılıp,
reelde DEVAM EDıLıYOR
en sağlıklısıda bu ztnşakkıd
nette tanış ömrü billah telden konuş msjlaş demedi kimse :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…