Of Of Of Ne yapacağım?

İnternetten "aşk" olur neden olmasın ama hiç görmediğiniz,nedir, necidir, ailesi kimdir,arkadaşlarının

ailesinin yanında nasıl davranır bazı önemli şeyleri bilmeden nasıl ilişki yaşamaya kalkışırsınız anlamıyorum.

Hissedilenler aşk değil hoşlanmak. O da zamanla unutacak sonuçta sadece telefonla bir şeyler

paylaştığı bir insanı ömür boyu beklemez :)

İşte bizim hatamız daha yüz yüze görüşmeden duygularımızı açmamız birbirimize. Çünkü internette insan belli olmuyor. Nette şakacı olan birisi normalde soğuk biri çıkabiliyor. Nette daha rahat insanlar. Keşke hiç bişey söylemeyip arkadaş gibi görüşseydik :(

Bence onu kirmak pahasina da olsa butun iletisiminizi bitirin, siz gorusmeye devam ettikce bu sorun bir cozume kavusmaz cunku. Hem sogumasini istiyorum hem de kirmak istemiyorum diye dusunmeniz kararsiz kaldiginizi gosteriyor, kirmayip ne olacak, dost mu kalacaksiniz?
Keske hic baslamasin diye dusundugunuz bir insana da ona umit verdikce haksizlik etmis olursunuz.

evet cnm bencede bıtırmek en dogrusu.tamam ınternetten tanısma konusma olabılır.ama önemlı olan bunu gercege gercek hayata tasımak.ve gercekte gorusup sevıyorum dıyebılmek.aksı zaten ne ask olur ne sevgı

zavallı bi adam izlenimi verdiğin için seninle sürdürmem mümkün değil de, bi kişiyi hataya kazandırmış olursun gerçekleri göstererek. a.s

Pat diye bitiremiyorum yani onu kıracak bişey söylemek istemiyorum. Belki de en büyük hatalarımdan biri karşımdaki için üzülmem. Daha az muhattap oluyorum onunla artık. Dün ve önceki gün arıyordu ama bugün ses çıkmadı. Çıkmasın da zaen. Herkes için en iyisi bu. Eğer dediği gibi gerçekten seviyorsa beni bir yolunu bulup gelir ve görür.

erkekler kırıldılar mı diye düşünmek yaptığımız en büyük hata

onlar üzülmezler

hele hele netten tanıştığın biri senin için üzülmez merak etme

o üzülür diye dertlenip kendini hırpalamaya gerek yok

o yüzden direk çekil

tasvip etmediğim bi ilişki şekli..istisnaları olabilir bilemem ama bana saçma geliyo.kırılıp üzülcek bi durum olur mu bilmiyorum.sanal bişi sonuçta ne kadar tesirli bi aşk olabilir ki.kokusunu bile bilmediğin bi insanı sevmek mi?
vicdan azabı falan çekme.tamam bi hata etmişsn madem hatanı anladın şimdi kurtul bundan.yerini yurdunu bilmiyodur umarım.tel,msn bilumum iletişim yollarıını kapat ona.kolay gelsin.

Pat diye bitiremiyorum yani onu kıracak bişey söylemek istemiyorum. Belki de en büyük hatalarımdan biri karşımdaki için üzülmem. Daha az muhattap oluyorum onunla artık. Dün ve önceki gün arıyordu ama bugün ses çıkmadı. Çıkmasın da zaen. Herkes için en iyisi bu. Eğer dediği gibi gerçekten seviyorsa beni bir yolunu bulup gelir ve görür.

sen onun gelip seni görmemesine mi sitem ediyordun? pardon ben konuyu yanlış anlamışım.

zaten daha hiç gözgöze gelmeden nasıl çıktınız ki
belki görsen sevmicektin yada daha çok sevecektin
bence anlat ve kopar bağını böyle ona daha çok zarar verirsin

Hayır konu benim ona karşı bir şey hissetmemem ve ona bunu söylemem. Fakat o beni sevdiğini söylüyor.Demek istediğim gerçekten seviyorsa bir yolunu bulup benimle yüzyüze görüşmek için gelir. Yani bak ben seni gerçekten seviyorum ve işte çıktım karşına der. Ocak ayından beri ne kadar zaman geçti. Koskoca yaz geçti. Bir gün ayarlayıp gelebilirdi. Belki maddi durumu elvermedi falan dedim ama...Bilmiyorum. Bana söyleseydi, gelememe nedenini. Bir gün görüşcez diyordu ama o gün hangi gün? Bir ay sonra mı, bir yıl mı?

sen onun gelip seni görmemesine mi sitem ediyordun? pardon ben konuyu yanlış anlamışım.

Hayır konu benim ona karşı bir şey hissetmemem ve ona bunu söylemem. Fakat o beni sevdiğini söylüyor.Demek istediğim gerçekten seviyorsa bir yolunu bulup benimle yüzyüze görüşmek için gelir. Yani bak ben seni gerçekten seviyorum ve işte çıktım karşına der. Ocak ayından beri ne kadar zaman geçti. Koskoca yaz geçti. Bir gün ayarlayıp gelebilirdi. Belki maddi durumu elvermedi falan dedim ama...Bilmiyorum. Bana söyleseydi, gelememe nedenini. Bir gün görüşcez diyordu ama o gün hangi gün? Bir ay sonra mı, bir yıl mı?

Ben zaten onu yeterince tanımıyorum bile. En sevdiği yemek nedir? En sevdiği renk,içecek yani bu tarz ufak şeyleri bile. Yaptığımız tek şey filmlerden, onun okulundan, satrançtan konuşmaktı. Telefon ettiği zaman okulunda ne olduğundan ya da satrançtan bahsederdi. Galiba hep onun hayatı ön plandaydı. Ben işsizim şu sıra. Ona anlattım fakat bir gün de ya sen ne yaptı iş bulabildin mi demedi. Ancak kafana takma bulursun. Baktığım zaman sadece canımlı cicimli konuşmalar. Ailemi dahi sormadı. Kimlerdir, ne iş yaparlar? Beni yakından tanımak için sorular bile sormadı. Eminim o da bilmiyordur hangi yemeği severim, hangi renk vs. Bunlar ufak şeyler ama insan sevdiğiyle ilgili her şeyi bilmek ister. Bunları ona karşı bir şey hissetmediğimi söylemeden önce düşündüm. Şimdi yüksek lisans yapıyor ilk yılı. Okul bitecek askerlik var. ış bulmaydı vs. Belki master, doktora falan yapacak. Diyorum tüm bunları yaparken ve benden saatlerce uzaktayken nasıl gelip görücek beni? Aslında birbirimize öyle yabancıyız ki. Çok iyi yapıyorum ona herşeyi anlatmakla.

cnm bu ask değil :) alıskanlık.o da alısmıs ona ters zor geliyor şimdi.sana da zor geliyor.sanal sanal nereye kadar hem..birbirinizi kandırmayın

arkadaşlar chata allah aşkına girmeyin, oralardaki insanlardan olmayın, ayrıca siz gerçek aşk yüzyüze bakıp el ele tutunca anlaşılır yüreğin neler hissettiği, sizinki sadece bir bağımlılık

Back
X