Of!...Of!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cablunba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cablunba

Ziyaretçi
ılk defa bırıne karsı bıseyler hıssedıyorum bı koy okulunda ogretmenız hemen hemen hergun gorusuyoruz yanı o da bana karsı bıseyler hıssedıyor mu nasıl anlayabılırım bu konuda cok tecrubesızım:çok üzgünüm:

bi kere köy okulunda olduğunuzdan
sanıyorum ki çok fazla eş/sevgili adayı seçeneğiniz yoktur,
zaten öğretmen sayısı az olduğundan,genç ve bekar olan da azdır diye düşündüm.
yani eğer karşılıklıysa hisleriniz,güzel olur,
kısıtlı bir alanda hayatınıza renk gelir.
bence yakın davranın biraz,ama çok aşırı samimi tavırlar değil.
çok geçmeden anlarsınız gibi geldi,
sonuçta aynı ortamdasınız ve rutin bir karşılaşma var.
sıcak olun derim.

bencede biraz daha samimi olabilirsiniz..
ama sinirlarinizi asmayin..
hakkinizda hayirlisi olsun

onunla aynı ortamda iken bakışlarınzı belli etmeden onun üstünde yoğunlaştırın sengözlerimebaksanab .anlarsınız zaten hoşlanıp hoşlanmadığını .bide insan hoşlandığı briyle konuşurkne heyecanlı konuşur sesi titrer.kaydirigubbakcemile2bunlara dikkat edip tam olark duygularından emin olduktn sonra sizde belli bi yakınlık göstermeye çalışın derim ben

butun onerılerınızı deneyecegım tesekkur ederım

sınırlı imkanlar içinde biriyle aynı mekanı paylaşmak güzel duygular uyandırabilir.Önce duyguların gerçek mi,iyi düşün.Öyle yerlerde ben de görev yaptım ve çoğu duyguların yalnızlıktan ve ortamdan kaynaklandığını gördüm.Tabi ki gerçek olmasını dilerim.Mutlaka açık verir zaten.Bir bakış,gülüş,yardım...

Konuşmalarından,size karşı tavırlarından anlarsınız sizden hoşlanıp hoşlanmadığını.Çok aşırıya ka.çmadan biraz samimi davranırsanız belkide ona bi cesaret gelip o da hislerini iice belli edebilir.....

İçerik nedeniyle konunuz “ Aşk acısı çekenler “ bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

benım de bu sıralar dusundugum esas konu bu ıkı ogrtemenız sadece o ve ben sıkıntıdan etkılenmıs olabılırım yada benı buraya bırseylerın baglaması gerektıgını dusunmemden olabılır ama sımdıye kadar tanıdıgım ınsanlardan da cok farklı herkesın hayal ettıgı bırı vardır ya benım hayalımdekıne cok benzıyor yıne de once kesın bı karar vermem gerekıyor sanırım duygularımla ılgılıfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…