Öf sıkıldım bana bi el atsaniz

Teşekkür ederim fikirler için; )
Evimi sevmiyorum o yüzden evle ilgili hiçbir şey yapmiyorum ilgimi çekmiyor(taşınma imkanı yok)

Spor iyi olur hem zayıflamam gerek
Müzik bilmiyorum becerebilirmiyim ama halk oyunları olsa güzel olur

Çiçek yetismiyor evimde :KK43: soluyor
Yemek yapmak tan nefret ederim
Temizlik yapmaktan nefret ederim

Eee ne kaldı?
Hahaha Alemsin valla;)

Merhaba arkadaşlar
Benim derdim sikilmak bunalmak işsizlik :)
Evliyim isim var çocuğum var evliligim de mutluyum şükürler olsun çocuğum da sıkıntı yok
Aile iyi fln
Ama bende bir yere göğe sigamama var
Ne yapmalıyım is guc temizlik yapmıyorum
Kitap okuyorum sinemaya tiyatroya yemege pikniğe gideriz
Ama yetmiyor bana bir aktivite lazım oyalanmak için

Dert bende deva sizde:)
Hayattaki rutinlik bunaltmış seni.Bilinçaltına attığın sıkıntılar basıyor.O dluğun ortamda huzur bulmamak rahatsız ediyor olabilir.Kısa bir tatile git imkan varsa eşinle.

Oh ne güzel rahat batıyor olmak böyle bişi olsa gerek :)

Herşey böyle güzel yolunda gitse benim hayatımda ekstra ne isterim bilemedim. :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Amin cumlemizin
(allah nazardan saklasin evladimi bizi amin)
Yok ya allah dert verip derman aratmasin zor sınavlardan gecirmesin

Sıkılıyorum sadece bir aktivite etkinlik arıyorum o kadar yaniii

Oh ne güzel rahat batıyor olmak böyle bişi olsa gerek :)

Herşey böyle güzel yolunda gitse benim hayatımda ekstra ne isterim bilemedim. :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Haa bu arada sizin de hayatinizda herşey istediğiniz gibi olur inşallah (amin) da

Sizde ekşın ararsiniz benim gibi :confused::KK70:

Vakıf olur dernek olur , sahipsiz hayvanlara yardım eden Haytap benzeri kuruluşlar olur. Ya da kurslara gidebilirsiniz ilgilendiğiniz alanda.

Sana rahat batmış'çılar gelmeden önerimi yapıp kaçayım :KK70:

Vakıf olur dernek olur , sahipsiz hayvanlara yardım eden Haytap benzeri kuruluşlar olur. Ya da kurslara gidebilirsiniz ilgilendiğiniz alanda.

Sana rahat batmış'çılar gelmeden önerimi yapıp kaçayım :KK70:

Geldiler geldiler hatta başına musibet gelsinde gör bile dediler :KK57: gozardı ettim:KK62:

Teşekkürler yorum için
Evet vakıf dernek gönüllü yardım kuruluşu isterim ama nasıl başvurulur kiii

Spor kardeşim evlenmeden hergün akşam temiz havada yapardık o gitti evde yapılmıyor
Çikolata Atölyesi?
Ben zumba tarzı sporları kastediyorum aslında yada b-fit tarzı bir yer olabilir sıkmadan,eğlenceli şekilde olur diye düşündüm acık havada yürüyuşten ziyade. Kendimde arastiriyorum,şu an açık havada yürüyüş modundayım,havalar bozunca belki giderim.
Çikolata atölyesi diye google amcaya sorun,alternatifler var,çikolata ile farklı lezzetler yapmayı öğretiyorlar,truffle ,aromalı special cikolatalar vs. Eğlenceli olur diye düşünüyorum, benimde gidilecekler listemde atölyeler

Ben zumba tarzı sporları kastediyorum aslında yada b-fit tarzı bir yer olabilir sıkmadan,eğlenceli şekilde olur diye düşündüm acık havada yürüyuşten ziyade. Kendimde arastiriyorum,şu an açık havada yürüyüş modundayım,havalar bozunca belki giderim.
Çikolata atölyesi diye google amcaya sorun,alternatifler var,çikolata ile farklı lezzetler yapmayı öğretiyorlar,truffle ,aromalı special cikolatalar vs. Eğlenceli olur diye düşünüyorum, benimde gidilecekler listemde atölyeler

Teşekkür ederim bir arastirayim

Merhaba arkadaşlar
Benim derdim sikilmak bunalmak işsizlik :)
Evliyim isim var çocuğum var evliligim de mutluyum şükürler olsun çocuğum da sıkıntı yok
Aile iyi fln
Ama bende bir yere göğe sigamama var
Ne yapmalıyım is guc temizlik yapmıyorum
Kitap okuyorum sinemaya tiyatroya yemege pikniğe gideriz
Ama yetmiyor bana bir aktivite lazım oyalanmak için

Dert bende deva sizde:)
Birara namaz kılıyordum dediğiniz için yazıyorum : Dolu dolu gezseniz de, okusanız da, yaşasanız da, sonuçta bitiyor. Bitince elde kaldı sıfır, bitenin yerine yenisi koymak lazım hissi bu sizdeki. Yine gez, yine dolaş, ye iç, yine bitecek ama...
Bir şekilde manevi bir yanınız da olmalı. Yaptığınızla bitmeyecek, sizi ebedi olana bağlayacak bişey. Aranan anlamı ancak onlar katıyor.

Rotary'ye girebirsin
Yere göğe sığamayanlar için ideal :)
hele küçük bir yerdeyseniz girmek daha kolay olur. Yaşadığınız yere yakın bir şubesine katılmak için araştırın. Ben prosedürleri çok iyi bilmiyorum ama birkaç arkadaşım var katılan çok memnunlar

Keşke şu bdv daki kadınların dertleri sizin dertlerinizden olsa biraz bdv diğer konularına takıl benimkide dertmiymiş diyip mutlu olmayı öğrenirsin

Back
X