• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

of ya napıcam daha

bilmiyorum nolcak çıktık bi yola şu an tek derdim yani en büyük derdim açık olmak. küçük bi yerde yaşamak ne zormuş hele sevdiğin insan da sıkarsa daha zor. pazara çıkmama problem olur artık anama gidiyom derim problem olur. neymiş işte bak ... nın karısıymış derler. gibisine korkuyo arkamdan laf olur gibisine.

nişanlınız aşırı kıskanç.. hatta kıskançlıktan öte, size hükmetme sevdası var gibi geldi..iranda değilizya, pazardakiler açık kadın görünce kötü düşünsünler..

evlilik kolay değil.. evlenince yapmam, o öyle desin dursun diye bir kaide yok.. kadın ve erkek karşılıklı isteklerini beklentilerini yerine getiremeyeceklerini biliyorlarsa evlenmemeliler..yoksa sonu boşanmak olur.. bir ipte iki cambaz oynamaz demişler..

iyi düşünmelisiniz..

bilmiyorum nolcak çıktık bi yola şu an tek derdim yani en büyük derdim açık olmak. küçük bi yerde yaşamak ne zormuş hele sevdiğin insan da sıkarsa daha zor. pazara çıkmama problem olur artık anama gidiyom derim problem olur. neymiş işte bak ... nın karısıymış derler. gibisine korkuyo arkamdan laf olur gibisine.

o tek derdin başına ne dertler açacak haberin yokakannehir

yaşa ve gör
ohaoldumsmile

napmalıyım bu saatten sonra herşey olnuş düğün salonu tutulmuş. birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz. beni bu halimle kabul etmiyosa ailen ve sen bitsin mi demeliyim. ne zor bi durum ya, eltim kapalı oturduğumuz binadakiler kapalı pardüse giyorlar. ben kot yada kumaş pantolon üzerime trençkot gibi bişey alıp çıkıcam çarşıya saçımda açık ya batıyo işte. gayet sade giyinen biriyim üzerime bişey almadan çıkmam dışarı ama daha aşırısını istiyo.sakaryanın bir ilçesindeyiz. ailesi köyde yaşadığı için pek açık görüşlü deiller. önemli olan ahlak diyemiyolar. hepsi olcak yani hem kapalı pardüseli hem tutumlu alçak gönüllü. eltim pardüseli kapalıda noluyo sanki neymiş, çok para harcıyomuş hwp gezmek istiyomuş. nasıl olursan ol yaranamıyosun. ailemde napcan kızım köye gidince etekle tülbent al başını ört zıtlık olmsın diyo. tamam kabulüm ona ama temelli de kapanamam. of ben en başından beri söylüyorum kapanmayı şu an düşünmüyorum diye ama duruyo duruyo bişey demiyo kapanma lafını çıkarıyo. geçende kaynanam aneme demiş kapalı olsa kayınpederi daha çok sevinir demiş. anemde diyom ben ona kapan diye demiş. of ya anem bile diyemiyo ki bu kızı böyle gördünüz size uygun deil ise ilerlemeseydi diyemiyo. aman huzur bozulmasın he de, istemediğim şeye niye he diyim ya,bunaldım artık ya of.arkadaşlarımın hayatlarına özenmek durumunda kalıcam özgür rahat bir evlilikleri olduğu için. inanın öyle tuhaf huylarım yok tamam çok hamarat deilim belki ama öğrenilir bir çok şey. ama güleryüzlüyüm alçakgönüllüyüm. yardımsever, çok elime geçeni harçur etmem. fazla lavbali deilim. duygusalım özellikle kimseyi kıramam. karşımdakileri küçük görmem uyumlu bi insanım. sevdiklerime elimden geleni yaparım. ama bunları açık olmam kapatıyo. açık oldumu kötüyüz:a015:

napmalıyım bu saatten sonra herşey olnuş düğün salonu tutulmuş. birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz. beni bu halimle kabul etmiyosa ailen ve sen bitsin mi demeliyim. ne zor bi durum ya, eltim kapalı oturduğumuz binadakiler kapalı pardüse giyorlar. ben kot yada kumaş pantolon üzerime trençkot gibi bişey alıp çıkıcam çarşıya saçımda açık ya batıyo işte. gayet sade giyinen biriyim üzerime bişey almadan çıkmam dışarı ama daha aşırısını istiyo.sakaryanın bir ilçesindeyiz. ailesi köyde yaşadığı için pek açık görüşlü deiller. önemli olan ahlak diyemiyolar. hepsi olcak yani hem kapalı pardüseli hem tutumlu alçak gönüllü. eltim pardüseli kapalıda noluyo sanki neymiş, çok para harcıyomuş hwp gezmek istiyomuş. nasıl olursan ol yaranamıyosun. ailemde napcan kızım köye gidince etekle tülbent al başını ört zıtlık olmsın diyo. tamam kabulüm ona ama temelli de kapanamam. of ben en başından beri söylüyorum kapanmayı şu an düşünmüyorum diye ama duruyo duruyo bişey demiyo kapanma lafını çıkarıyo. geçende kaynanam aneme demiş kapalı olsa kayınpederi daha çok sevinir demiş. anemde diyom ben ona kapan diye demiş. of ya anem bile diyemiyo ki bu kızı böyle gördünüz size uygun deil ise ilerlemeseydi diyemiyo. aman huzur bozulmasın he de, istemediğim şeye niye he diyim ya,bunaldım artık ya of.arkadaşlarımın hayatlarına özenmek durumunda kalıcam özgür rahat bir evlilikleri olduğu için. inanın öyle tuhaf huylarım yok tamam çok hamarat deilim belki ama öğrenilir bir çok şey. ama güleryüzlüyüm alçakgönüllüyüm. yardımsever, çok elime geçeni harçur etmem. fazla lavbali deilim. duygusalım özellikle kimseyi kıramam. karşımdakileri küçük görmem uyumlu bi insanım. sevdiklerime elimden geleni yaparım. ama bunları açık olmam kapatıyo. açık oldumu kötüyüz:a015:

Bu ne canım böyle?
Hem adamı,ailesini bile bile nişan yap,evlilik tarihi yaklaşınca, zaten var olan sorunları hatırla,sonra da "eeee ne yapıyım düğün salonu bile tutuldu,bitsin mi diyeyim" de!
Şu gençleri artık hiç anlamıyorum..:ecrin_bebek:
Evliliğiniz yürümeyince de boşanamam dersiniz artık..kafamçokkarıştı

Çok zor bir durum ama hiçbirşey için geç değil..ılerde pişmanlık yaşamaktansa,çocuğunla ananın evine dönmektense şimdiden hadi güle güle diyebilmelisin..Bence doğrusu bu tabi yine sana kalmış..Yıllarca aynı muhabbetleri çeker durursun..Olmadı sinersin bi köşeye aman kocacım,tamam kocacım diye kendi kişiliğinden ödün verirsin..Benim eşimde dekolteye gıcık oluyor aksine bende çok severim ama ne onun dediği oluyor ne benim dediğim..Orta yolu buluyoruz..Ben kendimden ödün vermedim bu konuda..Hiç giymem tamam kocacım demedim..Orta yol bulunur dedim sevdiğim için..Ben buyum niye başkası gibi davranayım ki;) Sende kendine haksızlık etme lütfennn..Çok iyi düşünn..

çok zor şu anki durumum ya, hani tamam ailesi istiyo kapalı ama nişanlım bari beni olduğum gibi neden kabullenemiyo, niye ailesine ben nişanlımı bu haliyle tanıdım ve böyle seviyorum ben memnunum bu halinden diyemiyo, oda kapanmak bir kadını daha güzel gösteriyo, daha rahat olursun kimse bakmaz. hem günaha girmezsin öbür dümyanı düşün.koskoca kızsın olgun düşünmen lazım. bu tarz kelimelerle karşılaşmak çok sıkıcı ya ama kapanmıyorum en başından beri kapanamicam kusura bakmasın sadece kelime sokup durucaklar canımı sıkıcaklar işte.kayınpederim çok karışıyo kaynanam sessiz içinden konuşuyo bana bişey demiyo.okadar şalvarlı istiyodularsa köyden alsaydılar.

Suzi,
Başından beri sana bu konuda baskı yapıyorlar.
Bu belli bir şey.
Ya sen kapanacaksın ya hayatı sana zindan edecekler.
Psikolojik baskı nedir sen daha görmedin, evlendikten sonra anlarsın o zaman da 'YUVAMI YIKMAYAYIM' dersin...
Susar susar susarsın.
Kapanmak önemli bir mevzu, kapanmayacaksan bunu açıkça belirt.
Nişanlın arkanda değil belli bu, ailesi ne derse onu yapacak belli.
ıleride evlendiğin zaman eşim bana sürekli hakaret ediyor kapanmadım diye dersen hiç şaşırmayacağım kusura bakma.
Salon tutuldu diye hayatından vazgeçeceksen bilemem.
Sevmek bazen bütün kusurları örtmeyebiliyor...
:umursamaz:

ya walla sormayın bu saaten sonra nişanı atmakda istemiyorum ya pişman olursam.sevdiğim insan sonuçta, sadece dar görüşlü ve biraz kapalı biri, sevmesine çok seviyo biliyorum ama bazı şeyler sıkıntı yapıyo işte ona ters gelen bana ters gelen şeyler. kaldıramıyo bazı şeyleri, hep gözetim altında tutmak istiyo ama sıkıyo bu,zaten en çok kapanma konusunda dert yşıyorum daha önceki açtığım konularda belirtmiştim. ben kapanmicam artık inada bindi bu iş zaten istemiyorum. ben edebimle durdum mu hiç bişey olmaz. bu ahlak ve karakter meselesi. evlenincede görücek kapanmicam ve bir süre sonra alışıcak. şimdi çevresindeki arkadaşlarının eşleri kapalı olunca. ben açık olunca sorun oluyo,tamam küçük bi ilçede yaşıyoruz. pazara çıkarken sorun olur diyo senin evli olduğunu anlamazlar takılırlar, ben bunu duyunca çıldırırım kabullenemem diyo, kapalı olsan dikkat fazla çekmezsin diyo, benim sen dışarı çıkınca rahat olmamı istiyosan örtünürsün istemiyosan nasıl istiyosan öyle dur diyo. erkekler çok farklı diyo bayanlar güzel bi bayana ay nekadar güzel tatlı yada çok şık olnuş der ama erkekler art niyeli düşünür diyo, birazda küçük bi ilçede yaşayınca erkek görmemiş oluyo bön bön açık bi bayana bakıyolar diyo, ben görsem yanımdayken sana bakıldığını kaldıramam bunu diyo, sanki eşimi dışarı beyendirmeye çıkarmış bir eş gibi hissederim diyo, oflayıp duruyom. ama istemiyorum napim.benneyaptımki
Canım merhaba Hangi ilçesindensin adapazarının.Bende Sakaryalıyım ama kimse seni beklemiyordur eminim gelsede bir baksak diye.Bende küçük bir ilçede doğdum ve büyüdüm.Orada okudum kimsedende bir şikayetim olmadı.Küçük yerlerde zaten herkes birbirini tanır ve senin kimin eşin olduğunu da bilirler muhtemelen.Bide ben şuna inanıyorum herkes karşısındakini kendi gibi sanırmış. Kusura bakma ama demekki nişanlın açık bayanlara farklı gözle bakıyorki böyle bir düşünceye kapılmış olmalı.

sen evlen de gör bakalım sorunları... şimdiden bunu yapıyorlarsa eğer evlenince nasılsa nikahım var diyim kapanmadan sokağa çıkartmayadabilir... şimdiye kadar bunları düşünmemen düşündürdü beni...
laale ye katılıyorum ben de....

çok zor şu anki durumum ya, hani tamam ailesi istiyo kapalı ama nişanlım bari beni olduğum gibi neden kabullenemiyo, niye ailesine ben nişanlımı bu haliyle tanıdım ve böyle seviyorum ben memnunum bu halinden diyemiyo, oda kapanmak bir kadını daha güzel gösteriyo, daha rahat olursun kimse bakmaz. hem günaha girmezsin öbür dümyanı düşün.koskoca kızsın olgun düşünmen lazım. bu tarz kelimelerle karşılaşmak çok sıkıcı ya ama kapanmıyorum en başından beri kapanamicam kusura bakmasın sadece kelime sokup durucaklar canımı sıkıcaklar işte.kayınpederim çok karışıyo kaynanam sessiz içinden konuşuyo bana bişey demiyo.okadar şalvarlı istiyodularsa köyden alsaydılar.

Kişi önce kendine bakmalı...
Karşı tarafa kızmadan önce bir de aynaya baksanız diyorum..
Siz sizi rahat,özgür bırakan biri ile beraber olmak istiyorsanız seçimlerinizi ona göre yapacaksınız..
Seviyorum,aşığım ile evlilik yürüseydi zaten hiç tartışma bile olmazdı ilişkilerde di mi?
Siz sanırım görmüyorsunuz ama sorununuz çok büyük bana göre..
Taban tabana zıtsınız.
Bu sorunu gördüğünüz zaman çok geç olacak..
Geç diyorum çünkü nişanlısından ayrılmayı göze alamayan boşanmak hakkında ne düşünür bilemem..

Back
X