mühendis dedin, kamudaysa hemen tayin isteyin bence, bu şekilde aynı şehirde çok zor valla
balayına bile çıkamadık şimdi bu tatil olayı nerden çıktı, başbaşa gidelim demedin mi
bence en az bi kaç sene geçmeden çocuk düşünme ya, valla bak dost tavsiyesi
dedım dınleyen kım erdem bugun gıdelım tamam dese hemen takılırlar oyle ınsalar bunlar bakın erdem bebegımız oluyor dıye hemen gıttı araba aldı kredı cektı cunku babasının altından araba var hep kavga gurultu verıyordu erdemde sınırlendı gıttı aldı bende al dedım bakın sımdı tatıl olayı var ya kendı arabası olsa tatıle gelmez ıgrenc herıf erdem ben arabamla gıtcem dedı hemen altladılar tamam bende gelıyorum
bakın benım aılem ylz borclarınız var al dolapdan neeler ıstıyorsun ne zaman onlara gıtsem posetlerle eve gelırım detarjanıma yıyecegıme kadar verırıler ama erdemın aılesı o kadar ıgrenc ınsalarkı bunları duyunca ayyyyyyy bızım gelınde cok zekı dıyolar dusunebılıyormusun bunu dıyorlar ellerınden bır kusur cıkarıp yardım etmıyorlar ben aıleme mecbur kalınca zekı oluyorum
ya kızlar daha neler neler var bu dokuz ay ıcınde bırıktırdıgım yanı bır patlasam hastanelık olurum kesın ama sıkıyorum kendımıııııııııııııııı bebegım bıle bu sıkıntılı ortama gelmek ıstemedıde dustuuuuuuu ama onların umrundamıııııııı ohhhhhh tatıl hayalı kuruyorlarrrrrrr
bence sen ailenden bişey alma o zaman ya, onlarada yazık, inadına yok de onlardan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?