• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off Kayınvalide !

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Merhaba.
Bugun eşim ben kayinvalidem disardaydik. Kayinvalidem acıktım bir şeyler yiyelim dedi. Eşim de ben evde sana hazirlarim anne istersem dedi. Çünkü ben dışarda yemek yiyemiyorum. Sadece bildigim yer var birde halamin restoranında yiyebiliyorum. Bende anladım karnı acikmis zehra annem bekleyemez yiyelim dedim. Ama kayinvalidem nedense benim yedigim yerlerde istemedi. Baska bir yere girdi. Bende kapali kutu icecek alayim dedim. Esim olmaz dedi illa soyledi banada yiyecek. Ben yiyemem demiştim ama nerdeyse oylece kaldi tabak. Ikisi yedi bitirdi kayinvalidem bana hadi ye kalkalim diyor. Bu kadin beni kac senedir biliyor huyumu da. Bende yok yemicem kalkalim dedim. Illa ye ye diye ısrar ediyor. Bende esime Okan hadi öde hesabı kalkalim dedim. Tam ayaklandik kayinvalidem diyor ki oglumun paralari nereye gidiyor belli. Lafa bakin. Bende sustum duymamis gibi.

Sonra isimizi hallettik esim senin anneni de babalarimizida alip bir aksam birlikte yiyelim istedigin yerde dedi. Daha ben ağzımi açmadan Kayınvalide annesi de kizi gibi yemeden kalkmasinda şaşırmam diyor. Birde tatli tatli laf sokuyor ama görmeniz lazim sanki komik saka yapıyor gibi. Esimde olur mu öyle şey dedi. Ama ben sinir oldum. Susuyorum sadece tatsizlik olacak başka zaman yeriz annemlerin isi var dedim geçtim.

2 saat önce Kayınvalidemin ablasi aradı. Konustu biraz. Meger kayinvalidem dert yanmış ablasina. Neymiş oglumu eziyor oglum bir dedigini iki etmemek için heba oluyor ben bunu gordum kahroldum paralari savuruyor benide istemedi zaten bugun . Birde demis ki burnu cok havada yemek bile beğenmiyor. Bende bana sikayet etmeyin diye bir konusma yaptim.
Sinir oldum kızlar. Bu kayinvalide hakli mi simdi. Bence haksiz. Dedigi laflar canimi sıktı. Sirf ben duyuyim diye ablasindan iletiyor bana laflari. Ben simdi ne yapsam icim soğusa. Hakaret edecekmis nerdeyse kadin bana. Burnu havada ne demek yahu!
Esime demedim. Onu karıştırmak istemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz.

Keşke o zaman sende onun gibi bi laf çaksaydın içinde kalmazdı en azından oğlumun parası lafını benimkide kullandı bi sefer tıktım ağzına lafını diyemez bi daha oğlunun parası evlenince oğlunun parası olarak kalmiyo artık ama bu anneler neden bunu anlamiyo ben bilmiyorum

ne-dedi-bu-birsey-dedi-benim-cahilcem-yok-anlamiyorum_780x510-i54mtm8lrs.webp
ne-dedi-bu-birsey-dedi-benim-cahilcem-yok-anlamiyorum_780x510-i54mtm8lrs.webp :deli::deli:Eki Görüntüle 1943555
Bugun eglenmek istemiyorum o yuzden konunu pas geciyorum.

Konularina vakit ayirip yorum yapiyoruz. Trend konu oluyor. Sonra eglence bitti hadi dagilin diyorsun.
Bu konu icin tek diyecegim : KV hakli...
Eki Görüntüle 1943555

Daha önceki mevzuyu görmedim ancak yorumlardan sonra ciddi bi yorumlama yapasım kaçtı mevzuyu merak ettim çünkü o_O bu arada kayınvalide tamamen haksız değil belki fazla laf sokmuştur alınmıştır abartmıştır ama benim de karşımda biri yemeği olduğu gibi bıraksa laf yaparım en azından alınmasına engel olsaydınız keşke yemiyorsanız o zaman daha iyii olurdu

Back
X