- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
- 18
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
valla aslında aynen öyle evet.. ..baksana konuşmalarındaki özgüvene ısrara, benim boşanmış olmama güveniyor sanki...pazarteside gelip özgüvenli özgüvenli sırıtırsa eğer tükürürüm onun suratına...Duruma bak. Onun ise gitmekden korkmasi gerekirken sen korkuyorsun.
Sanirim bosanmayi dusunuyor. Eee bos kalmamasi gerekiyor arada. Bosanmasa bile evli erkeklerin bu curetkar tavirlari son zamanlarda cok fazlalasti.
Cok fazla muhabbete girme artik.Soru sormak icin oteki is arkadaslarini tercih et.
Emin olun bir tek size yapmiyordur bunu sizin dışında kaç kişiye yapmıştır adam eğlence arıyor yok makyajsız foto filan yokluyor arsız sizin bi hareketinzden etkilenmiş belliki bunca zmaan yapmamış siz mesafeyi koyun eğer devam ederse ustlerinize bildirin bence ileri gitmeyecektirvalla aslında aynen öyle evet.. ..baksana konuşmalarındaki özgüvene ısrara, benim boşanmış olmama güveniyor sanki...pazarteside gelip özgüvenli özgüvenli sırıtırsa eğer tükürürüm onun suratına...
ben işimden bir şekilde olurmuyum diye korkuyorum ya aylardır işsizdim yeni girdim bu işe bide tam istediğim iyi bir iş....elimde tutmak istiyorum
valla aslında aynen öyle evet.. ..baksana konuşmalarındaki özgüvene ısrara, benim boşanmış olmama güveniyor sanki...pazarteside gelip özgüvenli özgüvenli sırıtırsa eğer tükürürüm onun suratına...
ben işimden bir şekilde olurmuyum diye korkuyorum ya aylardır işsizdim yeni girdim bu işe bide tam istediğim iyi bir iş....elimde tutmak istiyorum
ya aslında bizim ofiste kimse kimseye bey hanım demiyo..bitek patrona bey diyolar..kimse bana da hanım demiyor ..ama ben yeni girdim diye herkese bey hanım diyorum bitek bu kişi arada bana yardım ettiği için diğerlerinden bi tık fazla konuştuk bide yaşımız çok yakın oldugundan zaten oda bana ismimle hitap ediyor bende isimiyle hitap ettim en başından beri nednse..:/Dik durun...
Ast veya üst; niyetinden emin olmadığınız kimseye adıyla hitap etmeyin...
Sizi tanıyana kadar uğraşırlar sonra kuyruğu sıkıştırıp dönerler eski hallerine merak etmeyin...
orda mısın? yazmış şimdidecevap veriyimmi ya? şimdi ne diyim bozulsun ve tıkansın kalsın bidahada hiçbişey diyemesin eşekten düşmüşe dönsün...hadi kızlar bi akıl verin
ay bencede ayak yapıyo..daha geçen gün hastaneye gittiklerini anlatıyodu tüp bebek için, çok bebek istediklerini anlatıyodu...saten kol boyu karısının adını dövme yaptırmış kocaman..bu adamın karısından boşanacagına hayatta inanmam da yinede çaktırmadım ben girmem olaya banane çok istiyosa avukat bulsun ona sorsun bana neyi danışacak ben avukat değilimya..saçmalıyo...benimde aklımdan neler geçti neler de ..bişey demedim valla...uzatmaz umarım..uzatırsa bende uzatırım...Ayy şeytan diyor at eşine mesaj "merhaba x hanım eşiniz bana boşanma avukatı sordu görüşüp yüzyüze konuşmak istedi ama buna gerek yok dilerseniz avukat arkadaşımın nosunu verebilirim eşinize iletirsiniz" diye.
Eminim boşanacak şey yoktur onda ayak yapıyor aklınca. Canı sıkılıyorsa karısıyla uğraşırdı o mesajdan sonra.
iyi fikir biraz ağır ama güzel bencede yazıyorumBen avukat blgilerini direkt eşinize göndereyim ... bey , numarasını verebilir misiniz? Boşanma için geçmiş olsun dilemiş de olurum.
yazın.
ay keşke :/ ..ne bileyim...bizim ofiste kimse birbirine bey hanım hiye hitap etmiyor sadece ben herkese yeni geldiğim için bey hanım diyorum..banada hanım diye hitap etmiyorlar..bu kişide etmiyordu..bide bana yardımcı oldugu için bi tık fazla iletişimimiz oldu diğerlerine oranla, bide yaşımız aynı gibi ondan bende ona ismiyle hitap ettim...diğerleri benden büyük zaten isimleriyle hitap edemem, hanım bey demeyeceksemde abla abi demem gerek.....öf, hiçde böyle mesaj yazacak bir tipi yada tavrı yoktu biliyomusunuz şok oldumAğzına ederim valla terbiyesiz. Konuşmalarına dikkat et yoksa patrona göstericem kapıya koyarlar seni derim ben olsam. Keşke baştan ismiyle hitap etmeyip direkt mesafe koysaymışssınız.
ay keşke :/ ..ne bileyim...bizim ofiste kimse birbirine bey hanım hiye hitap etmiyor sadece ben herkese yeni geldiğim için bey hanım diyorum..banada hanım diye hitap etmiyorlar..bu kişide etmiyordu..bide bana yardımcı oldugu için bi tık fazla iletişimimiz oldu diğerlerine oranla, bide yaşımız aynı gibi ondan bende ona ismiyle hitap ettim...diğerleri benden büyük zaten isimleriyle hitap edemem, hanım bey demeyeceksemde abla abi demem gerek.....öf, hiçde böyle mesaj yazacak bir tipi yada tavrı yoktu biliyomusunuz şok oldum
ay keşke :/ ..ne bileyim...bizim ofiste kimse birbirine bey hanım hiye hitap etmiyor sadece ben herkese yeni geldiğim için bey hanım diyorum..banada hanım diye hitap etmiyorlar..bu kişide etmiyordu..bide bana yardımcı oldugu için bi tık fazla iletişimimiz oldu diğerlerine oranla, bide yaşımız aynı gibi ondan bende ona ismiyle hitap ettim...diğerleri benden büyük zaten isimleriyle hitap edemem, hanım bey demeyeceksemde abla abi demem gerek.....öf, hiçde böyle mesaj yazacak bir tipi yada tavrı yoktu biliyomusunuz şok oldum
ay çok teşekkür ederim..şükürler olsun sonunda başladım 3 hafta falan oluyor..1 yıldır boştaydım iş arıyordum...darısı size inşallah beklediğinizden daha iyi bir iş bulursunuz en kısa zamanda.Bu arada işe başlamanıza çok sevindiğimi de belirteyim. İnşallah bu densiz salça olup huzurunuzu kaçırmaz. Sert ve tavırlı olun yüz bulamasın.
ay bencede ayak yapıyo..daha geçen gün hastaneye gittiklerini anlatıyodu tüp bebek için, çok bebek istediklerini anlatıyodu...saten kol boyu karısının adını dövme yaptırmış kocaman..bu adamın karısından boşanacagına hayatta inanmam da yinede çaktırmadım ben girmem olaya banane çok istiyosa avukat bulsun ona sorsun bana neyi danışacak ben avukat değilimya..saçmalıyo...benimde aklımdan neler geçti neler de ..bişey demedim valla...uzatmaz umarım..uzatırsa bende uzatırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?