off nefret ettim erkek milletindende kendimdende

Benimde başıma gelmişti buna benzer bir olay üstelik ben işyerinde onun bayağı üstüydüm. İşle ilgili konular sorup konuyu birşeyler içmeye falan getirdi önce işinden olmayla ilgili korkuttum baktım gördüm akıllanmıyor daha sonra herkesin içinde hadsizliğinden bir girdim yerin dibine soktum. Bir daha benim yemeğe gittiğim restorana bile gelemez oldu.

Bir insana bey diye hitap etmen için kadememi önemli.
Daha ilk mesajda verdiğin cevap gidişatı biraz yönlendirmiş.Tamam sen iyi niyetli olablirsin ama evli bir adam sana napıyorsun diye mesaj atıyor.Akabinde dışarıda buluşalım mı diyor.Müsaitim burdan yaz diyene kadar,önemli bir mevzuysa iş yerinde sorabilirsin de geç.
ev halini merak ediyorum dediğinde veya daha öncesinde yok sıkılmıyor musun dediğinde şu an mesajlaşamayacak kadar yoğunum demen bile yeterliydi.

Taktik belli. Adam sana yürüyor adim adim yokluyor, resim gönderirse, ordan artik tam gaz yürürüm, göndermezse en kötü "Hayirdir senin aklinda ne var? Sadece canim sikiliyordu, öylesine resim istedim, ne var bunda?" olacak. Bence direk engelle tekrar bu tarz yazarsa.

bey/hanım demek için kademe aranmaz. yanlış yapmışsınız. bizim ofiste kademey yaşa şuna buna bakılmaz herkes birbirine bey/hanım der. öyle olmalı.

mesai saatleri dışında rahatsız edilmek istemediğinizi net olarak söyleyin.

bi de fotoğraf isteyinca ayh cnm göndermiyim hiç yhaaa demek yerine anlamadım ne munasebet diye çıkışmanız lazımdı. orda da hata etmişsiniz. basiretiniz bağlanmış bence.

tabiki öyle..ama bizim ofiste kimse kimseye bey hanım demiyor...sadece ben yeni girdim diye herkese beyli hanımlı hitap ettim..onlar bana etmedi mesela...ben diğerlerine bey hanım demesem, yaşları benden çok büyük abla abi demem lazım..bi bunla yaşımız yakın diye öyle dedim...oda bana hanım demiyo kimse demiyo...bugun zaten hiç suratına bile bakmadım.soracagım birşey oldugunda başkalarına sordum.iletişim kurmadım..oda benle iletişim kurmadı..umarım hep böyle devam eder

bi de fotoğraf isteyinca ayh cnm göndermiyim hiç yhaaa demek yerine anlamadım ne munasebet diye çıkışmanız lazımdı. orda da hata etmişsiniz. basiretiniz bağlanmış bence.
evet..o an bi an konduramazsın daha doğrusu kondurmak istemezsinya .öyle birşey oldu..haklısınız

Mesaj atarsa cevap verme iş arkadaşın sonuçta ötesi yok..pazartesi günüde hiç taviz verme yüzeysel konuş işle ilgili sadece..Gevşek adamın teki belli zaten..

Yanlış anlamayın da konuşmanın gidişatı belliymis ev halini merak ediyorum deyince bunu yapıp
Yok artık yada yuhh yazıp çıkip

İş yerinde de bey hanimli konuşur iş dışında muhatap olmazdım

Konuşmanın böyle sonlanacağını bilseydin zaten cevap vermezdin. Senin yaptığın birşey yok ortada, işine güzelce git, neden yazmadın derse de birşey ısrar halini alınca hoşlanmıyorum dersin. Mesafeni koyarsın. Bir sorun olduğunda ona sormamaya gayret et, erkekler Allah'ın selamından pay çıkarır olmuş.
Ayrıca kendinden nefret edecek bir durumda da değilsin..

Totosu b.klu herif yavsamis sana
Her bosanmis kadina boyle davranmalarini sevmiyorum
Bnce cok cok zorunlu olmadikca onla konusma
X bey de
Kisa soru cevaplar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…