off nefret ettim erkek milletindende kendimdende

İşte bizi bu kadar korkak yapanlarda suç.
Bu kadar ezilmemeliyiz. Adam düpedüz taciz ediyor ve bir üye de abartılacak bir şey yok, her erkek yoklar diyor.
Kadın kafası bu hale gelmişken, erkeği düşünemiyorum bile ben.
Hayır efendim abartılacak bir şey var, çünkü kadını taciz ediyor. Üstelik tacizi vs. geçtim, iş yerinde birine bu şekilde yaklaşmak etik değil. Hatta bazı iş yerlerinde ilişki yaşamak yasak bile.
Ha bir de tavrını koysa bile, tacizin şiddeti artarak geri dönebilir. Çünkü yüzüne iki gülüp, insan gibi davranınca bazı adamlar bunun genel bir tavır olduğunu, umumi bir tepki olduğunu anlamayıp, kuyruk salladı(!) olarak algılayabiliyorlar. Bu da sosyal ilişkilerdeki puanımızın yerlerde olduğunun açık bir kanıtıdır.
O yüzden burada, hümanist olmayacaksın, asık surat, çemkirme falan ancak iş görür. Bizim neyimize canım insan gibi davranmak! Hakedene hakettiği gibi davranmak lazım.
Çirkinleşirse eğer, hemen gidip üstünüze bildirin diyorum ben.

kucukpiraye Lütfen ama lütfen karısına haber verin tüpbebek falan yapmasın bu pislikten bu sizin kadınlık göreviniz empati kurun ve lütfen salak yerine konulmasına izin vermeyin hemcinsinizin...

hayır boşanacağına inansamda değişen hiçbişey olamaz, hatta hiç evli olmasaydı bile olamazdı.., ne dış görünüş olarak nede konum olarak beğenebileceğim biri değilki.
İş dışında özel hayatta hiç konuşmadık, ama o benden önceden beri orada çalışıyor, mesela patron diyoki bana 'şunu yap ver' bende nasıl yapayım öylemi böylemi diye ona soruyodum genelde..çünkü acemiyim daha..başkada bir muhabbetimiz olmadıki.
Mesajlaşma konusunda da haklı olabilirsiniz keşke ilk foto at dediği an 'ne alaka ne münasebet' falan bişeyler yazsaymışım...o an bi anlığına konduramadım beynim çalışmadı.

Siz benim mesajlarimi okumamissiniz herhalde !!! boş boş okuyup yaziyorsunuz öyle bi hale geldikki kadına asilmayan yoklamayan erkek kalmadi anlamında söyledim ve tepkinizi koyun bunu herkes bilir böyle bi durumda ne yapılacağını herkes bilir bunu buraya yazıp ne yapicam şimdi ben deyince bukadar abartmayın anlamında söyledim kadin kafası bu hale gelmişken gibi cümleler kuramazsınız ben anormal birsey söylemedim kadını suçlamadim hayatın her aninda karsilasabiliriz okadar normallesti artık bu gibi durumlar sık sık karsilasiyoruz iyice okuyun öyle yorum yapmayı deneyin !

Dezavantaj olmuş bu durum biraz :/
Sakın siz suçluymuşsunuz gibi bir tavırtakınmayın, mesajları da silmeyin aynen kalsın. Mesajına direkt olarak sizinle mesajlaşmak istemiyorum gibi bir cevap verebilirsiniz.. net..

soğuk dur
ya ne kötü olmuş geçmiş olsun..
ama kesinlikle işten ayrılcam diye düşünme o düşünsün...

Direk tepki gösterseydınz daha iyiydi tavrıız net olsun

Normalleşemez işte, anlaşamadığımız nokta bu. Normal denilen şey, kabul edilebilir bir şeydir.
Evli bir erkeğin, iş arkadaşına bu şekilde yaklaşması asla normal bir durum değil. Abartmaktan kastınız, sakince hareket edin ama gerekeni yapmaktan çekinmeyinse tamam. Ama yaygara koparmayın, adamdan uzak durun sadece ise bu olamaz. Eğer bu adam böyle davranmaya devam ederse, abartmasında hiçbir sakınca yok. Çünkü karşı taraf gayet abartmış zaten.

Tavrın gayet sert olsun bundan sonra.
Kesinlikle bir şey sorma, hitap etme.
Çok ısrar ederse gayet sert ve soğuk olun. Ben bu tip özel meselelere karışmak istemem, boşanmanız avukatiniz beni zerre ilgilendirmiyor. Benimle lütfen bu tip şahsi meseleler için muhattap olmayın, iş arkadaşlığı işyeri sinirinda kalsın diyin. Ben genelde yavsaklara sert bir şekilde açık açık yüzlerine bunu söylerim. Israr ederse numaram değişir ve ona asla verilmez.

İşte böyle adamlar Yüzünden sanki bunlar boşandığımız için başımıza geliyormuş gibi hissediyoruz . Halbuki ilgisi yok . Hiç evlenmemiş olsaydınız gene yapacaktı . Haddini bildirmek gerekiyor . Iş yerinde mesafenizi koruyun . Her hangi bir hadsizliğindede tepkinizi sert koyun . Bir daha yanaşamaz . O kadar basit bir şekilde yaklaşmışki sanki çocuk kandıracak. Ona öyle bir haddini bildirinki bir daha bu cüreti bulamasın .

Nefret ediyorum gerçekten, çalışmak isteyen insanları taciz edip hayattan soğutuyorlar. Yalnız işyerinden birine asılmak da büyük cesaret defol git dışardan insanlar bul kardeşim.

Neyse bu y.vşak tiplerden korkacak bir şey yok aslında. Ses çıkaramayacak gibi birini gördüler mi kaplan kesilirler , karılarının adı geçince korkudan büzülürler. İşyerinde y.vşarlar , evlerinde karıdan ödleri kopar. Böylelerine karın duymasın diyeceksin bu kadar daha da bir halt yapamazlar. Ne münasebet defol git demeye dahi gerek yok.

Tepkinizi verin yazmıştım zaten

Benim bir akrabam ofis tarzı yerlerde çalışamıyor o yüzden beynine yerleşmiş öyle yerlerde çalışırsam asılan olur filan diye avukatlık bürolarında filan çalış dediğimde öyle diyordu evlenip bosandi kendisi 28 yasinda insanlar korkuyor korkmayın

Ya ben böyle yazınca, bir yandan şöyle de anlaşılabiliyor. Hani şu kezbanlık kavramı var ya, bir erkek yaklaşınca hemen sapık muamelesi ediyorlar diye pek iyi anılmıyorlar? Ama cidden iş ortamında, üstün olan bir kadına ve medeni durumun evliyken bu şekilde yaklaşırsan, bunun adı tanımaya çalışmak değil taciz oluyor.
Yoksa mesela bir keresinde iş yerinden biriyle, sırılsıklam aşık olmuştuk birbirimize. Ama ikimiz de bekardık. Ve de dan diye muhabbet evde nasılsın, fotoğraf at kısmına atlamadı hiç.
Ve evet, bu adamın da boşanmaya niyeti falan yok. Kadının boşandığını biliyor ve bunun üzerine oynuyor. Ve şu davranışı o kadar iğrenç ki. Tek söyleyebileceğim LEŞ! O yüzden bu gibi insanları anormal buluyorum. Bu adamların fırsatını bulunca nelere kalkıştığını da ana haber bültenlerinde her gün görüyoruz. Ben daha da bir şey demiyorum.

bende başıma böyle şeyler gelmesin diye iş ararken sürekli karşıma çıkan yönetici asistanlığı pozisyonluklarına hiç başvuramadım oysaki öyle bi iş istesem çoktan başka bir işe girmiiştim bile..ama ne bileyim hep bir ön yargım korkum oldu...ama normal iştede farklı birşey olmuyormus

Benim fikrim bu tarz olaylarin isimle hitap edip etmemeyle vs pek ilgisi yok. Geçen sene benzer bir sey benim de basima geldi. Boyumca iki kizi olan genel mudur yardimcisi (adamla gunaydin x bey dışında konusmuslugum dahi yok) sirket hattimdan kahve icelim mi hafta sonu tarzi bi seyler yazdi. Ben sert cikinca da yanlis anladin is konusmak istedim bilmem ne. Sonradan duydum ki bi dort bes kisiye daha aynı seyi yapmış ahlaksiz.
Sert çıkarsanız eger devamini getirebilecegini sanmiyorum. Eger getirirse de esasli bir rezaleti (esinin kulagina gidecek) hak etmis demektir.

Bizim işyerinde de hiçbir alakam olmayan, 3 5 cümleden fazla konuşmuşluğum olmayan bir herif utanmadan yazılıyor. Utanmadan diyorum çünkü sevgilisi de bizim işyerinde ve kızın gözü önünde

Bugün ne güzel görünüyorsun
Bugün şöylesin böylesin
.
.
.
bu kadar y.vşak olunmaz allahım akıl fikir ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…