Daha önce yasadığım rahatsızlık sonucu doktorum normal doğum yapamazsın dedi. Zaten bende korkuyorum normal doğumdan.evli olunca umursamayım diyemiyor insan karşılklı çözmek istiyor sorun neyseanlamadığım neden daha dedihaftadan kendi isteğinle, bir sıkıntı olmadan sezaryen düşünüyorsun?
bi aksilik olmazsa normal doğum yap, büyük ihtimalle bakılmana da gerek olmaz.
ayrıca süslen püslen, odanı da gönlünce dekore et, düğününde bile ağlatmış, hiç utanmadan düğünün ertesinde gelip 10 gün kalan tipleri neden umursuyorsun ki?
Eşimin hatrına herseyin üstünü kapadım ama suandan sonra artık çocugumla ilgili konlarda sürekli müdahale olursa çok sakin davranamam.tabi sevsinler sahip çıksnlar hoşuma gider ama çocugumu yetiştirmek konsnda taviz vermem zaten anaokul öğretmeniyim çok daha hassasım bu konudaValla konusup canini skmak istemiyorum ama,ogullarinin istedigi kiza zorla evet diyen,dugunune el gibi gidip gelen,seni begenmeyen insanlar senden dogan cocugu pek bir sevecekler ne hikmetse...
Her zaman diyorum hep.diyecegim cocuk olunca isler cok degisiyor,yalniz bu durum hep gelinin aleyhine oluyor nedense..artik daha sık gorusmek istemeler,herbirseye karismak istemeler.oyle degil boyle,sunu yedir.bunu icir.ıyyyyy yazmasi bile insani cileden cikartiyor..
Senin soruna gelince arkadasim,gelmeyi kafalarina koydularsa yapacak birsey yok,annende muhakkak bulunsun dogumunda,dogumunda hayal ettiklerini sirf onlar geliyor diye gerceklestiremzsen,daha onlar yuzunden bircok hayalin suya batar haberin olsun..sen oldugun gibi ol,hayalledigin gibi yasa,onlarin begenecegi sekilde olmaya calisma,yoksa bircok seyden taviz vermek zorunda kalirsin.
Allah korusun çok zor o lohusa haliyle bide insanın gözü kimseyi görmek istemz bide trip laf çok zorAynı senin gibi düşündüm eşim üzülmesın dıye ama emin ol doğumum burnundan geldi kafayi yiyecektim.zaten lohusa psikolojisi bide kv nazini ve triplerini cektim.şimdi eşim diyorki ikinci bebekte kendi annem gelmesin
Bende sezeryan oldum esımden baskasını ıstemedım cok bunalttılar kendim cagırdıgı
Halde pısman oldum ınsan kalabalık ıstemıyor. Zaten acınla mı ılgılenceksın bebegınlemı yoksa herseyı bılırım soyle yap diyen yakınlarınlamı bencede dogumdan sonra gelsınler
Ayrıca esım aynen şöyle dedı seninle ılgılenmek degıl ama annemlerın ısteklerne koşmak cok yordu benı. Istegı nazı kaprısı bıtmedı sanki o lohusa aklıma geldıkce sınır oluyorum bır ay oldu dogu
Sanada geçmiş olsun zor günler geçirmissin aynı seyleri yasamak istemiyorum bende.zaten ameliyat bide gerçekden insanın kafası kimseyi kaldırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?