off off vallahi çok bunaldım

Daha önce yasadığım rahatsızlık sonucu doktorum normal doğum yapamazsın dedi. Zaten bende korkuyorum normal doğumdan.evli olunca umursamayım diyemiyor insan karşılklı çözmek istiyor sorun neyse

Eşimin hatrına herseyin üstünü kapadım ama suandan sonra artık çocugumla ilgili konlarda sürekli müdahale olursa çok sakin davranamam.tabi sevsinler sahip çıksnlar hoşuma gider ama çocugumu yetiştirmek konsnda taviz vermem zaten anaokul öğretmeniyim çok daha hassasım bu konuda

OTE="ema1, post: 39966116, member: 158459"]Doğumda erkek kendi annesini ister kadında kendi annesini ve genelde kaynanalar sorun çıkartır ve lohusa dönemi zor geçer ben sen istediğini yaptır nasılsa seni baştan istememişler artık iyi niyetli olma , oyunun başı neyse sonuda o olacak kocana niye acıyorsun anlamadım ? Bütün yük sende olacak morel bozukluğundan sütün dahi kesilir[/QUOTE]
Allah korusun olabilir zaten güçsüz olucam of of valla hastalandım düşünmekden daha çok var.bu düşünceden kurtlmak istiyorum

Dogum ve sonrasindaki psikoloji bambaska, o yuzden o surecte kim kirilir kim uzulur dusunmeyin, sadece kendiniz ve bebeginiz icin en iyisini planlayin. Esinizi bile dusunmeyin, o surec zaten zor. ..
Ben 20 gunden once gelmeyin ben kanamalı olucam emziricem rahat edemem dedim acik acik. 20 gun sonra geldiler

Yapmak istedigin herseyi yap..bu kadar kale alma o ne dedi bu ne dedi, ilk cocugum hevesim var yaptim dersin..sonradan pisman olursun cok

[QUOTE66, post: 39966846, member: 623806"]Dogum ve sonrasindaki psikoloji bambaska, o yuzden o surecte kim kirilir kim uzulur dusunmeyin, sadece kendiniz ve bebeginiz icin en iyisini planlayin. Esinizi bile dusunmeyin, o surec zaten zor. ..
Ben 20 gunden once gelmeyin ben kanamalı olucam emziricem rahat edemem dedim acik acik. 20 gun sonra geldiler
[/QUOTE]
Doğru diyosun iyi demissin benimde aklıma doğum tarihini söylememek geldi ekimin sonu derim onlar kendini ona ayarlar doğuncada ararız anca ayarlayıp gelmeleri uzun sürer mesafe çok birden çıkıp gelemezler ani orda işlerini ayarlamaları gerekir

1.5 senedir çocuk istiyoruz henüz kısmet olmadı ama daha bu noktada bile düşününce sinir oluyorum yeni evliyken bana da kv gelip 20 gün kaldı!!! O zaman utandığımdan bişey diyemedim çocuğumuz olursa dede nene olacaklar görmek isteyecekler haklı olarak ne yapıcam bilmiyorum temelli yerleşirler heralde. Tecrübeli arkadaşlar napıyo acaba aynı şehirde yaşamıyoruz biz bi de. 1 torunları var ama yurtdışında bizden bekliyolar torun sevmek için . Elbette sevecekler ama sadece dede nene olduklarını unutmazlar inş

Şimdiye kadar sen uyum sağlamışsın bu seferlikte o uyum sağlasın sana boşwer alışsın ilk doğumun içinden nasıl geliyorsa öyle yap ah şu kayınwalideler gerçekten kara çalı gibi

Pess, o kadar elalem ne deri biliyorlarsa, insan öz oğlunun düğününde takı nasıl takmaz?
İstemeye bile gelmeyen insanlara aileniz nasıl verdi sizi?

Arkadaşım belli ki güzel bir yüreğin var, maşallah. Eşinden tatlı dille rica et. Bu kolay bir süreç değil, benim anneme ihtiyacım var de. Özel ihtiyaçlarım olacak, başkasından isteyemem de. Birşey olmaz söylesin, doğumdan 10 gün sonra gelsinler. Hem o zaman ayağa da kalkarım, onlar torun severken ben anneni -babanı güzel ağırlarım de.

Aynı senin gibi düşündüm eşim üzülmesın dıye ama emin ol doğumum burnundan geldi kafayi yiyecektim.zaten lohusa psikolojisi bide kv nazini ve triplerini cektim.şimdi eşim diyorki ikinci bebekte kendi annem gelmesin

"Samsonn, post: 39975249, member: 371575"]Pess, o kadar elalem ne deri biliyorlarsa, insan öz oğlunun düğününde takı nasıl takmaz?
İstemeye bile gelmeyen insanlara aileniz nasıl verdi sizi?

Arkadaşım belli ki güzel bir yüreğin var, maşallah. Eşinden tatlı dille rica et. Bu kolay bir süreç değil, benim anneme ihtiyacım var de. Özel ihtiyaçlarım olacak, başkasından isteyemem de. Birşey olmaz söylesin, doğumdan 10 gün sonra gelsinler. Hem o zaman ayağa da kalkarım, onlar torun severken ben anneni -babanı güzel ağırlarım de.[/QUOTE]
Ailemde eşimi çok seviyor tanıyorlardı güvendiler çok şükür beni hiç hayal kırıklığına ugratmadı.sabah söyledim msj attım güzelce ben bi tek annemin yanında rahat ederim dedim toparlanıyım gelsinler onlarda sürekli gelmiyolar dedim tamam karıcım dedi konstuk kötü değil sesi uzatmaz o sadece üzmek istemiyorum onu hayalleri varsa yasasın istiyorum ne biliyim ilk kez baba olcak ben nasıl annemi istiyosam belki oda ilk anını babasına sarılıp paylaşmak ister diye.

Allah korusun çok zor o lohusa haliyle bide insanın gözü kimseyi görmek istemz bide trip laf çok zor

Bende sezeryan oldum esımden baskasını ıstemedım cok bunalttılar kendim cagırdıgı
Halde pısman oldum ınsan kalabalık ıstemıyor. Zaten acınla mı ılgılenceksın bebegınlemı yoksa herseyı bılırım soyle yap diyen yakınlarınlamı bencede dogumdan sonra gelsınler

Ayrıca esım aynen şöyle dedı seninle ılgılenmek degıl ama annemlerın ısteklerne koşmak cok yordu benı. Istegı nazı kaprısı bıtmedı sanki o lohusa aklıma geldıkce sınır oluyorum bır ay oldu dogum yapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…