Onlarıda kırmak istemem mutlu gelip gitsiinler isterim doğumdan bir hafta sonra gelseler bende kasılmam güler yüzlü olurum gerilmem.eşimden allah razı olsun gözümün içine bakar oda üzülüyor bu durmlara üzülmeme.inşallah sıkıntısız gelip giderlertüh canim ya
üzüldüm yazdiklarina...söyle yap
sen birak gelsinler, torun onlari da yumusatir muhakkak
sen icindeki kirginliklari unutamazsin ama madem kocani da cok seviyorsun, hic huzurunuz kacmasin.
Senin yine gelenin gidenin olsun, süsünü de yap sacini da yap ( ki o kadar kolay olmaz emin ol,sezaryanle)
Onlar konusursa konussun,hi hi de gec yani....
hakliyken haksiz duruma düsme,anladigim kadriyla esinde anlayisli...nasil olsa onlar gidecek,sen cekirdek ailenle basbasa kalicaksin,huzurunun kactigina degmez.
Odana fazla almazsin ufakligi sonucta yorgun olcaksin o kadar da hödüt degillerdir heralde dimi
İnşallah sağlıklı olsun en önemlisi.teşekkür ederimevrem_evrem11 .!.:Simdiden bunları düşünme. .inan benmde stres yaptığım bi dolu konu oldu ama hiçbişey bebegin sagligindan senn sagligindan önemli değil. .kaç kez hastaneye ağlayarak gittim acil. .lekelenme sancılar ve bazı sebeplerden. .Her defasında bu dusunduklerimden kendme kızdım. .bebeğim iyi olsunda evimdekiler yaramazlık yapsın konussun dursun umrumda değil şuan. .Benmde her hamile bayan gibi hayallerim planlarım var ve allahın izniyle inşallah gerçekleşir. .suslendgnde gelip saçını bozup geceligini çıkaracak hali yok..arkadaşlarını evden kovacak hali yok. .hamile kadından hizmet beklerse o da kendi ayıbı ki 9 ay yatmiyoruz sonuçta yardimlasarak tatlı dille halledilebilir. .sizin bebeginizse onların torunları esiniz gelmeyin eşim istemiyor mu diyecek bebeginze odaklanın bazen planlar tutmayabiliyor daha çok var takma bunu şuan
Vallahi çok mutluyum eşimin ailesi dünya kötüsüde olsa yine eşimi severdim ama bu durum beni kasıyor.o napsın ailesi benimde ailem anlayışsız olabilrdi.onun dışında eşimden allah razı olsun benim dünyadaki cennetim okadar mutlu ediyor beniKeşke aşk ile her şey çözülse.. Aşığım hekastlanırım diye yapılan evliliklerde daha yüzü gülen görmedim ben..
Herşey dört dörtlük olmuyor malesef haklısın.Aman be arkadaşım neden kasıyorsun kendini?
Sen hiç yorum yapma bir şey söylediği zaman
yapmaya devam et.
Sırf kırılmasınlar diye her dediğine boyun eğersen sen mutsuz olursun.
Aşk tek başına yetmiyor maalesef mutlu olmak için
İşte onu diyorum, eşinizden memnun da olsanız ailesini görmezden gelemezsiniz. Çoğu kişi ben ailesiyle mi evleniyorum kafasında ama maalesef öyle.. Aile de her şeye dahil oluyor haliyle..Vallahi çok mutluyum eşimin ailesi dünya kötüsüde olsa yine eşimi severdim ama bu durum beni kasıyor.o napsın ailesi benimde ailem anlayışsız olabilrdi.onun dışında eşimden allah razı olsun benim dünyadaki cennetim okadar mutlu ediyor beni
Tabiki görmezden gelirsen evliliğnde mutlu olamassın sevdiğinin sevdiklerine saygı duymalısın ki bu sevgi gerçek olsun.bazen oluyor işte böyle durumlar yinede çok şükür bunlar olsun derdimiz. Saolunİşte onu diyorum, eşinizden memnun da olsanız ailesini görmezelemezsiniz. Çoğu kişi ben ailesiyle mi evleniyorum kafasında ama maalesef öyle.. Aile de her şeye dahil oluyor haliyle..
İnşallah saol.onu görünce belki bunları bile düşünmem:))) hamilelelik psikolojisi böyle yapıyorcnm kendini bunlar için üzme.ne istiyorsan onu yap.görmemzlikten duymamzlıktan gel kolay değil ama zaten bir bebeğin olucak onunla ilgili olcaksın onları görmemeye laf söylerlerse duyma eşine anlat o muhattap olsun.inş hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini.
Mutlaka unutulmaz eminim çünkü en özel anlar.eşimden çok istesem belki söyler ama onlarında torunu eşimde belki doğumda ailesi olsun diye hayalleri olabilir haksızlık etmek istemiyorum hiç birine.ne olurdu güzel güzel davransalarda ben can atsam çocugumun babannesi diye.çok isterdim öyle olmak aile ne kadar kocamansa bebek okadar mutlu büyür ayrılmyor et tırnakdan hepimiz kopamayız.keşke uyumlu olsalar tüm kayınvalidelerCanım benim senin eşine kıyamadığın kadar eşinde sana kıyamasa da ailesine doğumdan bir hafta sonra gelin diyebilse.Benimde doğumumda ufak tefek sıkıntılar çıktı sizinki kadar olmasa da ama lohusa psikolojisi ile onlar bile gözümde ne kadar büyüdü ve eşimle 2.doğumda bu kadarına bile fırsat vermeyeceğiz diye karar aldık.Emin ol eşini ikna etmezsen loğusalığını çok kötü geçireceksin ve hep kötü hatırlayacaksın . NETT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?