- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
O kadar sıkıldıgımı hissediyorum ki suan sizinle paylaşıyım.2yıllık evliyim kayınvalidemler kültür farkı memleket uzaklıkları gibi sebeplerden dolayı evlenmemizi istemedi ama biz eşimle birbirimize aşkla bağlıyız ikimzde çalştk çabaladık benimde ailemin desteğiyle evlendik.eşimin ailesi düğün günü geldi yapacakları bişey olmayınca kabullendiler durumu,bende uzatmadm saygı çerçevesi içinde bir ilişkimiz var.beni istemeye gelmediler,kınama gelmediler hiç birşey almadılar herşeyi mizi kemdimiz yaptık düğünmde altın bile takmadılar.neyse evlendik 10 gün bizde kaldılar hemde düğünümzün ertesi gününden itibaren bi 10 gün balayı bile yasamadık hergün erkenden kalktım kahvaltı hazrladım yemek yaptım. ve dahası düğünümde bile çaktırmadan burnumdan geldi. benim ailem acık çevrem öyle,düğün gece düğünü.oynarım kayınvalidem gelir kulagıma oynama der sessizce gelinler çok oynamazmış ona göre sülalesi varya onlara karşı. eşimde tabi gerginliklerden agresifleşti düğünde bile ağladım,yani bu sebeplerden.ama inanın hiç yüzümü eğmedim çünkü eşim benim hazinem ve ailesine asla kötü söz söylemem saygısızlık etmem.neyse uzun tutmayım daha yazın biz gittik memelekete sağolsunlar el üstünde tuttular bende asla yüzümü egmedim yapmacık olmadm ama tabi hayalimdeki gibi annem annemde diyemem çünkü annelik görmedim.sürekli tlfnda konusuruz ararım,onlar arar ama kendi annemle oldgum gibi samimi değilim.gelelim asıl mevzuya şuan hamileyim esim bugün diyorki annemler doğuma gelcek babam hastane masraflarını karsılıycakmış.sezeryan düşünüyorum ama benim hayallerim var odayı süslüycem gelenlerim gidenlerim olcak süslü gecelikler giymek saçlarımı yaptırmak istiyorum ne kadar ameliyatlı olacak olsamda ama kayınvalidem gelse eminim herşeye yorum yapcak süsüme saçıma gelenlerime.eminim eşimde gerilcek bu durumlardan belki agrasifleşicek yine.hevesim var yaaa ilk kez doğum yapcam, özeniyorum çevrem geniş eminim hepsi gelicek.birde görümcem var küçük 5 yasında yaramaz ben ameliyatlıyım yattgım yerde bogulcam bişeyde diyemem.dedimki eşime doğumdan bir hafta sonra gelsinler bende toplanıyım dedim yüzü düştü. Birde kayınvalidem hizmet falan etmez evlendiğimin ertesi günü ben herkese yemek hazrlıyodum kalkıp mutfaga girmedi annemde geri çekilir onlar var diye.benim anneme ihtiyacım var o beni iğleştirir.düşünyorum onlarında torunu tamam ama böyle olmasydı canımı yeseydi haksızmıyım.ne yapcam içim daraldı eşimide üzmek istemiyorum o benim herşeyim üzülmesin kıyamam.ama düğünümü anmıyorum burnumdan geldiği için doğumudamı hatırlamayım akıl verin bana ne yapıyım ben.