• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off off vallahi çok bunaldım

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
158
O kadar sıkıldıgımı hissediyorum ki suan sizinle paylaşıyım.2yıllık evliyim kayınvalidemler kültür farkı memleket uzaklıkları gibi sebeplerden dolayı evlenmemizi istemedi ama biz eşimle birbirimize aşkla bağlıyız ikimzde çalştk çabaladık benimde ailemin desteğiyle evlendik.eşimin ailesi düğün günü geldi yapacakları bişey olmayınca kabullendiler durumu,bende uzatmadm saygı çerçevesi içinde bir ilişkimiz var.beni istemeye gelmediler,kınama gelmediler hiç birşey almadılar herşeyi mizi kemdimiz yaptık düğünmde altın bile takmadılar.neyse evlendik 10 gün bizde kaldılar hemde düğünümzün ertesi gününden itibaren bi 10 gün balayı bile yasamadık hergün erkenden kalktım kahvaltı hazrladım yemek yaptım. ve dahası düğünümde bile çaktırmadan burnumdan geldi. benim ailem acık çevrem öyle,düğün gece düğünü.oynarım kayınvalidem gelir kulagıma oynama der sessizce gelinler çok oynamazmış ona göre sülalesi varya onlara karşı. eşimde tabi gerginliklerden agresifleşti düğünde bile ağladım,yani bu sebeplerden.ama inanın hiç yüzümü eğmedim çünkü eşim benim hazinem ve ailesine asla kötü söz söylemem saygısızlık etmem.neyse uzun tutmayım daha yazın biz gittik memelekete sağolsunlar el üstünde tuttular bende asla yüzümü egmedim yapmacık olmadm ama tabi hayalimdeki gibi annem annemde diyemem çünkü annelik görmedim.sürekli tlfnda konusuruz ararım,onlar arar ama kendi annemle oldgum gibi samimi değilim.gelelim asıl mevzuya şuan hamileyim esim bugün diyorki annemler doğuma gelcek babam hastane masraflarını karsılıycakmış.sezeryan düşünüyorum ama benim hayallerim var odayı süslüycem gelenlerim gidenlerim olcak süslü gecelikler giymek saçlarımı yaptırmak istiyorum ne kadar ameliyatlı olacak olsamda ama kayınvalidem gelse eminim herşeye yorum yapcak süsüme saçıma gelenlerime.eminim eşimde gerilcek bu durumlardan belki agrasifleşicek yine.hevesim var yaaa ilk kez doğum yapcam, özeniyorum çevrem geniş eminim hepsi gelicek.birde görümcem var küçük 5 yasında yaramaz ben ameliyatlıyım yattgım yerde bogulcam bişeyde diyemem.dedimki eşime doğumdan bir hafta sonra gelsinler bende toplanıyım dedim yüzü düştü. Birde kayınvalidem hizmet falan etmez evlendiğimin ertesi günü ben herkese yemek hazrlıyodum kalkıp mutfaga girmedi annemde geri çekilir onlar var diye.benim anneme ihtiyacım var o beni iğleştirir.düşünyorum onlarında torunu tamam ama böyle olmasydı canımı yeseydi haksızmıyım.ne yapcam içim daraldı eşimide üzmek istemiyorum o benim herşeyim üzülmesin kıyamam.ama düğünümü anmıyorum burnumdan geldiği için doğumudamı hatırlamayım akıl verin bana ne yapıyım ben.

tüh canim ya
üzüldüm yazdiklarina...söyle yap
sen birak gelsinler, torun onlari da yumusatir muhakkak
sen icindeki kirginliklari unutamazsin ama madem kocani da cok seviyorsun, hic huzurunuz kacmasin.
Senin yine gelenin gidenin olsun, süsünü de yap sacini da yap ( ki o kadar kolay olmaz emin ol,sezaryanle)
Onlar konusursa konussun,hi hi de gec yani....
hakliyken haksiz duruma düsme,anladigim kadriyla esinde anlayisli...nasil olsa onlar gidecek,sen cekirdek ailenle basbasa kalicaksin,huzurunun kactigina degmez.
Odana fazla almazsin ufakligi sonucta yorgun olcaksin o kadar da hödüt degillerdir heralde dimi

İçinden geleni yap ne derse desin, ben böyle yapmak istiyorum anne ilk bebeğim heves ediyorum de, burada herkes böyle yapıyor de. Senin doğumuna, odana kimse karışamaz. Söylesin dursun. Odanı süslemene karışmaz herhalde ne var ki bunda

Simdiden bunları düşünme. .inan benmde stres yaptığım bi dolu konu oldu ama hiçbişey bebegin sagligindan senn sagligindan önemli değil. .kaç kez hastaneye ağlayarak gittim acil. .lekelenme sancılar ve bazı sebeplerden. .Her defasında bu dusunduklerimden kendme kızdım. .bebeğim iyi olsunda evimdekiler yaramazlık yapsın konussun dursun umrumda değil şuan. .Benmde her hamile bayan gibi hayallerim planlarım var ve allahın izniyle inşallah gerçekleşir. .suslendgnde gelip saçını bozup geceligini çıkaracak hali yok..arkadaşlarını evden kovacak hali yok. .hamile kadından hizmet beklerse o da kendi ayıbı ki 9 ay yatmiyoruz sonuçta yardimlasarak tatlı dille halledilebilir. .sizin bebeginizse onların torunları esiniz gelmeyin eşim istemiyor mu diyecek bebeginze odaklanın bazen planlar tutmayabiliyor daha çok var takma bunu şuan

Keşke aşk ile her şey çözülse.. Aşığım her şeye katlanırım diye yapılan evliliklerde daha yüzü gülen görmedim ben..

tüh canim ya
üzüldüm yazdiklarina...söyle yap
sen birak gelsinler, torun onlari da yumusatir muhakkak
sen icindeki kirginliklari unutamazsin ama madem kocani da cok seviyorsun, hic huzurunuz kacmasin.
Senin yine gelenin gidenin olsun, süsünü de yap sacini da yap ( ki o kadar kolay olmaz emin ol,sezaryanle)
Onlar konusursa konussun,hi hi de gec yani....
hakliyken haksiz duruma düsme,anladigim kadriyla esinde anlayisli...nasil olsa onlar gidecek,sen cekirdek ailenle basbasa kalicaksin,huzurunun kactigina degmez.
Odana fazla almazsin ufakligi sonucta yorgun olcaksin o kadar da hödüt degillerdir heralde dimi
Onlarıda kırmak istemem mutlu gelip gitsiinler isterim doğumdan bir hafta sonra gelseler bende kasılmam güler yüzlü olurum gerilmem.eşimden allah razı olsun gözümün içine bakar oda üzülüyor bu durmlara üzülmeme.inşallah sıkıntısız gelip giderler

Aman be arkadaşım neden kasıyorsun kendini?
Sen hiç yorum yapma bir şey söylediği zaman
yapmaya devam et.
Sırf kırılmasınlar diye her dediğine boyun eğersen sen mutsuz olursun.
Aşk tek başına yetmiyor maalesef mutlu olmak için

evrem_evrem11 .!.:
Simdiden bunları düşünme. .inan benmde stres yaptığım bi dolu konu oldu ama hiçbişey bebegin sagligindan senn sagligindan önemli değil. .kaç kez hastaneye ağlayarak gittim acil. .lekelenme sancılar ve bazı sebeplerden. .Her defasında bu dusunduklerimden kendme kızdım. .bebeğim iyi olsunda evimdekiler yaramazlık yapsın konussun dursun umrumda değil şuan. .Benmde her hamile bayan gibi hayallerim planlarım var ve allahın izniyle inşallah gerçekleşir. .suslendgnde gelip saçını bozup geceligini çıkaracak hali yok..arkadaşlarını evden kovacak hali yok. .hamile kadından hizmet beklerse o da kendi ayıbı ki 9 ay yatmiyoruz sonuçta yardimlasarak tatlı dille halledilebilir. .sizin bebeginizse onların torunları esiniz gelmeyin eşim istemiyor mu diyecek bebeginze odaklanın bazen planlar tutmayabiliyor daha çok var takma bunu şuan
İnşallah sağlıklı olsun en önemlisi.teşekkür ederim

Keşke aşk ile her şey çözülse.. Aşığım hekastlanırım diye yapılan evliliklerde daha yüzü gülen görmedim ben..
Vallahi çok mutluyum eşimin ailesi dünya kötüsüde olsa yine eşimi severdim ama bu durum beni kasıyor.o napsın ailesi benimde ailem anlayışsız olabilrdi.onun dışında eşimden allah razı olsun benim dünyadaki cennetim okadar mutlu ediyor beni

Aman be arkadaşım neden kasıyorsun kendini?
Sen hiç yorum yapma bir şey söylediği zaman
yapmaya devam et.
Sırf kırılmasınlar diye her dediğine boyun eğersen sen mutsuz olursun.
Aşk tek başına yetmiyor maalesef mutlu olmak için
Herşey dört dörtlük olmuyor malesef haklısın.

cnm kendini bunlar için üzme.ne istiyorsan onu yap.görmemzlikten duymamzlıktan gel kolay değil ama zaten bir bebeğin olucak onunla ilgili olcaksın onları görmemeye laf söylerlerse duyma eşine anlat o muhattap olsun.inş hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini.

Vallahi çok mutluyum eşimin ailesi dünya kötüsüde olsa yine eşimi severdim ama bu durum beni kasıyor.o napsın ailesi benimde ailem anlayışsız olabilrdi.onun dışında eşimden allah razı olsun benim dünyadaki cennetim okadar mutlu ediyor beni
İşte onu diyorum, eşinizden memnun da olsanız ailesini görmezden gelemezsiniz. Çoğu kişi ben ailesiyle mi evleniyorum kafasında ama maalesef öyle.. Aile de her şeye dahil oluyor haliyle..

İşte onu diyorum, eşinizden memnun da olsanız ailesini görmezelemezsiniz. Çoğu kişi ben ailesiyle mi evleniyorum kafasında ama maalesef öyle.. Aile de her şeye dahil oluyor haliyle..
Tabiki görmezden gelirsen evliliğnde mutlu olamassın sevdiğinin sevdiklerine saygı duymalısın ki bu sevgi gerçek olsun.bazen oluyor işte böyle durumlar yinede çok şükür bunlar olsun derdimiz. Saolun

cnm kendini bunlar için üzme.ne istiyorsan onu yap.görmemzlikten duymamzlıktan gel kolay değil ama zaten bir bebeğin olucak onunla ilgili olcaksın onları görmemeye laf söylerlerse duyma eşine anlat o muhattap olsun.inş hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini.
İnşallah saol.onu görünce belki bunları bile düşünmem:))) hamilelelik psikolojisi böyle yapıyor

Canım benim senin eşine kıyamadığın kadar eşinde sana kıyamasa da ailesine doğumdan bir hafta sonra gelin diyebilse.Benimde doğumumda ufak tefek sıkıntılar çıktı sizinki kadar olmasa da ama lohusa psikolojisi ile onlar bile gözümde ne kadar büyüdü ve eşimle 2.doğumda bu kadarına bile fırsat vermeyeceğiz diye karar aldık.Emin ol eşini ikna etmezsen loğusalığını çok kötü geçireceksin ve hep kötü hatırlayacaksın . NETT

Canım benim senin eşine kıyamadığın kadar eşinde sana kıyamasa da ailesine doğumdan bir hafta sonra gelin diyebilse.Benimde doğumumda ufak tefek sıkıntılar çıktı sizinki kadar olmasa da ama lohusa psikolojisi ile onlar bile gözümde ne kadar büyüdü ve eşimle 2.doğumda bu kadarına bile fırsat vermeyeceğiz diye karar aldık.Emin ol eşini ikna etmezsen loğusalığını çok kötü geçireceksin ve hep kötü hatırlayacaksın . NETT
Mutlaka unutulmaz eminim çünkü en özel anlar.eşimden çok istesem belki söyler ama onlarında torunu eşimde belki doğumda ailesi olsun diye hayalleri olabilir haksızlık etmek istemiyorum hiç birine.ne olurdu güzel güzel davransalarda ben can atsam çocugumun babannesi diye.çok isterdim öyle olmak aile ne kadar kocamansa bebek okadar mutlu büyür ayrılmyor et tırnakdan hepimiz kopamayız.keşke uyumlu olsalar tüm kayınvalideler

Haklısın canım ama bazen ne yaparsan yap ne kadar iyi niyetli yaklaşırsan yaklaş olmuyor.iş karşı tarafta bitiyor.eşimde bende onları böyle kabullendik, mesafemizide koyduk sanada ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama önlemini şimdiden al mesafeni koy değmez bunu sana 8 yıllık evlilik sonrası hala kocasına aşık ,onun üzülmesine kıyayamayan ve sırf bu nedenle 8 sene boyunca ailesi için nice fedakarlık yapmış biri olarak söylüyorum.DEĞMEZZZZ

anlamadığım neden daha 11. haftadan kendi isteğinle, bir sıkıntı olmadan sezaryen düşünüyorsun?
bi aksilik olmazsa normal doğum yap, büyük ihtimalle bakılmana da gerek olmaz.
ayrıca süslen püslen, odanı da gönlünce dekore et, düğününde bile ağlatmış, hiç utanmadan düğünün ertesinde gelip 10 gün kalan tipleri neden umursuyorsun ki?

Doğumda erkek kendi annesini ister kadında kendi annesini ve genelde kaynanalar sorun çıkartır ve lohusa dönemi zor geçer ben sen istediğini yaptır nasılsa seni baştan istememişler artık iyi niyetli olma , oyunun başı neyse sonuda o olacak kocana niye acıyorsun anlamadım ? Bütün yük sende olacak morel bozukluğundan sütün dahi kesilir

Valla konusup canini skmak istemiyorum ama,ogullarinin istedigi kiza zorla evet diyen,dugunune el gibi gidip gelen,seni begenmeyen insanlar senden dogan cocugu pek bir sevecekler ne hikmetse...
Her zaman diyorum hep.diyecegim cocuk olunca isler cok degisiyor,yalniz bu durum hep gelinin aleyhine oluyor nedense..artik daha sık gorusmek istemeler,herbirseye karismak istemeler.oyle degil boyle,sunu yedir.bunu icir.ıyyyyy yazmasi bile insani cileden cikartiyor..
Senin soruna gelince arkadasim,gelmeyi kafalarina koydularsa yapacak birsey yok,annende muhakkak bulunsun dogumunda,dogumunda hayal ettiklerini sirf onlar geliyor diye gerceklestiremzsen,daha onlar yuzunden bircok hayalin suya batar haberin olsun..sen oldugun gibi ol,hayalledigin gibi yasa,onlarin begenecegi sekilde olmaya calisma,yoksa bircok seyden taviz vermek zorunda kalirsin.

Back
X